Bebeğimi kaybettim

Çok üzüldüm Allah sabır versin

Aşi herkeste aynı tepkiyi vermiyor diyorlar bilmiyorum.Ben birincisinde hiç birşey hissetmemiştim kolum bile ağrımamıştı ikincisinde yatak döşek yatmıştım çok kötü olmuştum. Şimdiki aklım olsa yaptırmazdım diyorum ama geçti iş işten Dediğim gibi insan sebep arıyor işte. Teşekkür ederim Allah razı olsun Allah sizin çocuklarınıza sağlık sıhhat versin

Okurken boğazım düğümlendi Allah sabır versin çok üzüldüm çok

Yeni bir anne adayı olarak hıçkırarak ağlayarak okudum ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzgünüm bol sabır diliyorum

Ah o lohusalık ah... Lohusasin ama boynun bükük.. dikislerin var ama kalbimin acisindan hissetmiyorsun bile
Aynen öyle… ‘Sen lohusasın kendine iyi bak çok üzülme ağlama ‘ diyenlere sinir oluyorum.Benim lohusalığımın ne anlamı var ki bebeğim yokken diyorum içimden. Vücudum deforme olmuş dikişim karnımdaki doğum çizgisi hepsi bebeğimin izleri ama o yok
Ah o lohusalık ah... Lohusasin ama boynun bükük.. dikislerin var ama kalbimin acisindan hissetmiyorsun bile

İyi ki sezaryen olmuş diyorum, oglumdan bana kalan bedenimde bir iz var.. ne çatlak ne deforme hiç bı şey bırakmadı bana can parçam.. şimdi ki aklım olsa, çatlat olmasın diye kullandığım hiç bı şeyi kullanmazdim..

Allah sabrınızı artırsın, size dayanma gücü versin inşallah. Vardır bir hayır hikmeti . Okuyunca ben gözyaşlarına boğuldum. Ama şöyle düşünün meleğinizin dünyada rızkı yokmuş, sizinle aşıyla vs.İlgili değil kendinizi suçlamayın vicdan azabı çekmeyin dahada kötü hissetmeyin. Allah en kısa zamanda psikolojik fiziksel sağlığınıza kavuştursun, hayırlı zamandada hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

Bende çok çatlak var. Bebeğimin suyu çoktu ve çok iri bi bebekti. Doktorlar onunda sebebini bulamadılar ve belkide hastalığından kaynaklı dediler.Bundan sebep karnım aşırı büyüktü gören ikiz mi diyordu.33+ 5 te Doğum yaptım ama karnım 40 haftalık gibiydi ve bebeğim 2.800 doğdu.Çok özledim bebeğimi Dün 1 ay oldu

İnsan bir sebep arıyor maalesef aslında Allah ın hikmeti demek lazım,hayırlısı buymus demek lazım ama bir suçlu arıyor insan Amin inşallah Allah razı olsun dualarınız için teşekkür ederim İnşallah en kısa zamanda

Rabbim yaninizda olsun, dayanma gücü versin..
Ne diyeceğimi bilemedim. Sizinle beraber agladim ve agliyorum.
Allahim kimseye yasatmasin bu aciyi.
Rabbim yar ve yardimciniz olsun inşallah.
Sizin için , bebeginiz için , O kadar üzgünüm ki anlatamam..

Allah razı olsun açımı paylaştığınız için.. Dediğiniz gibi Allah kimseye yaşatmasın.. Çok ağır bir sınav Allah razı olsun sağ olun

Özlem hasret asla bitmeyecek.
Ben oğlum 36+1 3.400 gr.di. 38 haftada sezaryen olacakti, 4.000 Gr i geçer diyordu doktor. İri olmasına rağmen hiç bir çatlağım olmadı çok dikkat etmiştim o zaman ki akılla . Her gün çok özlüyorum. Pazar günü ziyarete gideceğim, hiç yetmiyor oraya gitmek. Kucağımda olsun yanımda olsun istiyorum

Ben daha mezarını görmedim biliyo musun Gidemiyorum çünkü.. O orda olmamalı.. Kucağımda olmalı. Yakıştıramıyorum sanki.. Sizin kaç ay olmuştu kaybedeli ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…