Bebeğimi kaybettim

Çok çok çok üzüldüm ciğerim yandı okurken Allah sabır versin

Güzel kardeşim göz yaşları içinde okudum paylaşımı seni okadar iyi anlıyorum ki çok cok zor yaşadığın şey ilk 2 gebeliğin 8. Haftalarında kürtajla sonuçlandı suan rabbime şükürler olsun 5 yaşında bir oğlum var. Veren Allah mutlaka vardir bir hikmeti oyle düşün ve sabır dile. Kıyamet günü senin yavruna cennet kapısı açıldığında Annemi de isterim diyerek sama şefaat edecek inşallah Rabbim cenettinde kavuştursun❤

Allah Sabri cemil versin inşallah. Bende bir cennet annesiyim, dört buçuk ay oldu oğluma.. çok acı cok. Hala ilk gün ki gibi yanıyor yüreğim. Allah'ım kolaylaştirsin, hafifletsin ins hepimizin yangınını..
Beni sezaryene aldıklarında önce uyaniktim, oğlumun akıbetini görünce uyutmuslar, uyandığımda oğlumun önünde duruyorlardı görmemiştim, idrak da edemedim, onunla ilgilenin beni bırakın dedim, sonrasında keşke bakmak isteseydim dedim, keşke bedenimden ayrıldığı ilk anlarda ona dokunabilseydim dedim. Sen o anları anlatınca kötü oldum, eminim çok zor geçmiştir senin için
Vardır elbet Allah'ın bı bildiği, anlatmak, dertleşmek istersen yazabilirsin bana.

gözlerim yaşardı resmen. böyle durumlarda bir şey söylemek çok zor. Rabbim büyük sabırlar versin çok üzüldüm .

Başın sağolsun canım bende bir kayıp yaşadım yaşadığın ne aşıdan ne coronadan ben ne corona oldum nede aşı ama yine gidecek olan gitti geçen sene regaip kandilinde de benim oğlum doğmadan melek oldu ihmal yüzünden diyorum ama hepsi takdiri ilahi ilk zamanlar hep bir suçlu arıyorsun kendini asssla suçlama çünkü bizlerin elinde olan bişey değil şuan sana kim ne söylese boş biliyorum rabbim cennetinde kavuştursun

Keşke sizi teselli edebilseydim tek tesellim oğlunuzun yok olmayışı, cennette sizi bekleyecek olması, tekrar kavuşacak olmanız inşallah
Ne kadar güzel yazıp ne kadar güzel teselli vermişsiniz.Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.Amin inşallah
O kadar zor ve dayanılmaz bir acı ki Allah kimseye yaşatmasın. Sadece kaderimizde varmış,böylesi hayırlıymış demek düşüyor bize

Allahu Teala sabırlar versinn. Bebeğinizin vakti o kadarmış. Siz pamuklara sarsanızda taktiri ilahi, elinizden birşey gelmezdi. Ne desek boş, sadece o çok mutlu en güzel cennet bahçelerinde oynuyor bunu düşünün.

Ahhhh.. Allah size de sanır versin.Bugün tam 1 ay oldu oğlum gideli yıllarda geçse unutamam ben onu.. Siz ne zaman kaybettiniz cennet kuşunuzu

Merhaba yazını okurken kendimi gördüm bende aynı şekilde ikiz kızlarımı sezeryan ile 23.hafta da kaybettim. 12 saat yaşadı oldu kalbinde ki sorundan dolayı. Sonra tekrar gebe kaldım ama kalp durmasıyla kaybettim. Üzülmeyin veren allah alan allah maalesef elimizden bisey gelmiyor keske gelse ateş düştüğü yeri yakıyor kim ne derse desin o acı geçmiyor umarım tez zamanda sağlıklı bi evlat kucağınıza alırsınız

Sizin de başınız sağ olsun Evet insan hep bi sebep ve suçlu arıyor. Bide birden olan bişey olduğu için daha da kafada soru işaretleri bitmiyor. Sizin de mi ilk yavrunuzdu

Amin Allah razı olsun inşallah Allah tez zamanda size de sağlıklı bir evlat nasip etsin Sorun birebir aynı mıydı sizinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…