Bebeğimi kaybettim

Aynen canım hep diyorum iyi ki beni seçtin annen olmam için canım yavrum

Başınız sağolsun çok üzüldüm. Acaba kan sulandırıcı iğne kullanmismiydiniz

Ayakları o kadar güzeldi ki bebeğimin öpemeden gitti.
Şu cümlenin acısı ve içinde kalmışlığı mahfetti beni. Son tekmeleri, veda mı etti diye düşünmen. Allah sabır versin. Benim bebeğim de gebelik şekerinden dolayı 2 hafta ilerde. Diyet yapıyorum ve insülin vuruluyorum ama dün doktor 28. haftada olmama rağmen bebek 30. haftada dedi ve şimdiden 1.6 kg, ona iyi bakamazsam kaybedersem diye ödüm patlıyorum. Hareketlerini hissetmezsem hemen yüreğim ağzıma geliyor, o benim içimde yaşama tutunmaya çalışırken ben ona kötü bakmaktan, şeker yüzünden kaybetmekten korkuyorum (Herşey Allah' tan tabii, nasipte varsa, ömrü var ise alırız kucağımıza inşallah sağlıkla ama insan kendisini suçlamadan da edemiyor). Allah kimseyi bu durumlara sokmasın, herkese sağlıklı bir gebelik doğum ve bebek nasip etsin inşallah.

Canım benim başın sagolsun rabbim geride kalan siz sevdiklerine sabir versin inşallah zor ve bende yaşadım 19 Kasım 2022 de 1500 kg bir oglum oldu 33 haftalik idi 26 gün kuvezde kaldı ve o süreçte de okadar hareketli idi anlatamam hemşireler bu cok edepsiz anasi işin cok demislerdi 26.günün sonunda eve çıktık bir carsamba günü sonrasında tam bir hafta sonra yine çarşamba günü oglumu yatağında buz gibi buldum ve ölüm deil aklima gelen üşümüş diye nefesimle ısıtmaya çalıştım sonra ambulans geldi götürdü ama malesef 30 gün oldu cennet kuşumu topraga koyali dayanilmiyor zor ama rabbimin vardir bi bildiği diyoruz inşallah en yakın zamanda tekrar bir evlat sahibi olmak istiyorum

Allah sabır versin Rabbim acının tekrarını yaşatmadın tekrar yüzünü güldürsün ömürlü sağlıklı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…