Bebeğimi kaybettim

Sizin de başınız sağ olsun Evet insan hep bi sebep ve suçlu arıyor. Bide birden olan bişey olduğu için daha da kafada soru işaretleri bitmiyor. Sizin de mi ilk yavrunuzdu
Yok 2. olacaktı ama ilk çocuk gibi heyecanlıydım 13 yıl aradan sonra gelen mucizeydi oğlum çok kardeş istiyordu bende bi okadar istiyordum bir evladım daha olsun ama nasip olmadı rabbim tez zamanda kucağına sağlıklı hayırlı uzun ömürlü nasip etsin inşallah

Amin Allah razı olsun inşallah Allah tez zamanda size de sağlıklı bir evlat nasip etsin Sorun birebir aynı mıydı sizinde
Sağol canım benim. Söyle anlatıyım ben 3 aydan sonra ikiz olduğunu öğrendim ama biri sağlıklı bebek diğerinin kalbi ve bası yoktu o yüzden saglikli olan bebek diğer bebeğe sürekli kan pompaladığı icin kalbi yorulmaya başlamıştı. Aralarındaki akımı kesmemiz lazım dediler biz istemedik çünkü kaybetme durumumuz vardı 22. Haftaya geldiğimde aniden suyum geldi 10 gün hastanede yattım ve sonra kanamam olmaya başladı plesenta rahimden ayrılmış acil sezeryana alındım bebeklerimde zaten yaşamadı

Yaaa çok üzüldüm Allah sabır versin inşallah İnsan böyle durumlarda sadece kendi başına geliyor sanıyor demi.Ama neler var neler.İmtihan dünyasındayız maalesef ve bu platform biraz olsun yalnız olmadığımızı hatırlatıyor

Çok çok zordu Allah kimseye vermesin Allah Sana da sabır versin inşallah zaman duruyor sanki demi hiç geçmiyor sanki..Doktorlar bu kadar beklemiyorlardı ameliyata alınacağını galan düşünüyorlardı bebeğimin o yüzden zihnim açıktı onlar bebeğimi bana göstermeselerde ben kıyıdan köşeden hep bakmaya çalıştım ve gördüm kuzumu Şimdi bende keşke kokusunu içime çekip kucağıma alsaydım onu öpseydim diyorum çok pişmanım ona

Ya bı acının tarifi yok, keskelerin sonu yok. Keşke idrakim açık olsaydı diyorum, keşke onu orda bırakıp cikmasahdim diyorum. Keşke vücudu hala sicakken dokunsaydim, hissetseydim diyorum..
138 gün oldu ben hala sabah dörde kadar uyuyamıyorum sonra da uyku değil benimkisi artık, bayılıyorum, ta ki bu saatlere anca kalkıyorum..
Hiç sevmedim bu yeni halimi. Çok özlüyorum, hiç bı şey avutmuyor. Sürekli telefonda ki fotoğrafına bakıyorum, o da yetmiyor artık.. her karesini beynime kazimisim.. yattığı yere gidiyorum bı nebze teselli olsun diye, o da yetmiyor..
Kardeşi olsun çok istiyorum, ama bilmiyorum o zaman teselli olacak mı. Ben sürekli devam edecek bı acımin olmasına alisamayacagim galiba..
Rabbime yalvarıyorum, Allah'ım diyorum geçmeyecek bu acı belli hiç değilse dindir, hafiflet, kolaylaştır.. dokuz yıl boyunca bı evladım olsun diye çok çabaladım Allah var, şimdi var bı evladim ama hasretlik girdi araya.. ben oğlumu kaybettim demiyorum bu kayıp değil,oğlum en güzel yerde, cennette, kendi halimize üzülüyoruz biz. O hiç bı şeyin farkında değil. Ama biliyor bizi annem babam diye

Sen bana göre daha metanetlisin maşallah.Ben tövbe hasa neden ben diyorum. En büyük hayalim hani bebek doğduktan sonra gösteriyorlar ya anneyle ilk kavuşma videolar falan var hatta..işte onu yaşamaktı. Kokusunu içime çekmekti. Neden diyorum ben onu yaşamaya layık değil miydim. Düşüncelerime engel olamıyorum ve korkuyorum bu halimden Bende yeni bir kardeş hemen olsa mı acaba diyorum ama cok korkuyorum. Ya ona da bişey olursa diye Sanırım psikolojik destek almam gerekiyor

Rabbim sabırlar versin inşallah bir daha böyle bi sınavın olmayacak... öyle içten yazdın insan kalbinde hissediyor yaşadıklarını ama meleğin cennette seni bekliyor ...rabbim öyle yazmış

Cooook ama coooook üzgünüm.. Rabbim sabır versin .. bacım .. basın sağolsun.. hepsi bir imtihan.. kendini suçlama sakın.. Cennete bir kuşun var artık.. Rabbim birdaha böyle bir acı yaşatmasın sana

Birçok sebebten olabiliyor böyle şeyler ne genetik nede başka birşey .. herşey olacağına varıyor.. İnshaAllah hepsini atlatıp en kısa zamanda bebeğini sağlıkla kucağına alırsın İnshaAllah Rabbim başka keder vermesin

Rabbim sabırlar versin inşallah bir daha böyle bi sınavın olmayacak... öyle içten yazdın insan kalbinde hissediyor yaşadıklarını ama meleğin cennette seni bekliyor ...rabbim öyle yazmış
Evet ne kadar ağlasamda sızlansamda bu başıma geldi ve değiştiremem.Oğlumu geri getiremem.Onu çok özlesemde göremem. Sabır istemekten başka çarem yok ve sevdiklerimin,sizlerin duasıyla ayaktayım, yaşıyorum.. Allah razı olsun sizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…