Bebeğimi kaybettim

Kasım ayının sonunda oldu hala dün gibi acılar zamanla hafifler diyorlar ancak gecen bişi yok sadece artık tepki veremiyorum bi çok şeye donuk ve isteksizim herseye karşı

Rabbim sabır versin size.. Açtığım konularda görebilirsiniz, ben de oğlumu 2016 yılında kaybettim, gerçekten evlat acısı kadar dünyada büyük bir acı daha yok.. Bunu yaşayarak anladım.. Önceden mezarlıklardan çekinirim şimdi evladımın mezarına gittiğimde huzur buluyorum. Bekle beni annecim diyorum.. Yaşamadan bilmezdim.. Gerçekten büyük bir acıymış ama Rabbim sabrını veriyor... İnşallah bu günler geçecek ama unutulmayacağını biliyorum..
Rabbim sabır versin..

Kasım ayının sonunda oldu hala dün gibi acılar zamanla hafifler diyorlar ancak gecen bişi yok sadece artık tepki veremiyorum bi çok şeye donuk ve isteksizim herseye karşı
Bende öyleyim hiç bir şey zevk vermiyor bana. Konuşulanları bile anlamıyorum bazen çünkü dinleyemiyorum adapte olamıyorum . Hep yalnız kalmak yada eşimle olmak istiyorum. İyi ol, böyle yapma , ağlama tarzı şeyler duymak beni aşırı sinirlendiriyor.. Sizin de daha çok yeniymiş. Allah sabrımızı versin

Ben daha mezarına gidemedim oğlumun. Yakıştıramıyorum sanki onun orda olduğuna inanamıyorum. En büyük acı evlat acısı derlerdi de onu maalesef tadarak gördük.. gerçekten öyleymiş.. Sağolun Allah razı olsun

Rabbim hiç kimseye kaldıramayacağı bir yük yüklemez. Hayır gördüğümüzde şer vardır en iyisini Rabbim bilir.
çok üzüldüm gerçekten ama emin olun Rabbim her şeyin en iyisini bilir. İnş Rabbim yakın zamanda güzellikler nasip eder size ve cümlemize

22 haftalikken ayrintili ultrasonda suyu bitmis bebegin dediler ve almak istediler ben izin vermedim bebegim icerde can cekisiyormus meger bende hissettim ve ölü doğum yptim.gercekten inanilmaz bir acı ustunden 5sene geçti hala aglarim mezarinda duramam patlarim..Rabbim size dayanma gucu versin ana gibi bir yar olmaz gervekten.ahirette bizi kapida bekleyecekmis annem babam olmadan cennete girmem diyecekmis tek avuntum bu..

Allah size dayanma gücü versin. Çok zor biliyorum. Hem de çok çok zor. Nasibi yokmuş bu dünyada aşı grip şu bu bahanesi. Aşılı olup yüzlerce kişi doğum yaptı. Grip olup korona olup binlerce kadın doğum yaptı. Yani kalbinde sıkıntı varmış o da bahanesi. Bebeğinin kaderi buymuş. Sakın kendini suçlama onu yapsaydım bunu yapsaydım ben ni anlamadım vs diye. Sen dr çağırdığında gitmişsin. Üzerine düşen buydu bunu da yapmışsın. Başka elinden bişey gelse bilseydin çaresini onu da yapardın. Yani sen elinden geleni yaptın ama sonuç üzücü oldu. Allah verdi Allah aldı deyip kabulleneceksin. Çok zor biliyorum ama yeni bir bebeğini kucağınıza alınca acın hafifleyecek.ben fe aynıyı acıyı yaşadım seni çok iyi anlıyorum. Allah dayanma gücü versin

5 sene de hala aynı duygular demi Bende hep öyle diyorum daha 1 ay oldu ama yıllar geçse de bu acı bitmez diyorum Amin inşallah..
Başka çocuklarınız oldu mu peki sonrasında nasıl bi süreç geçirdiniz

Sağ olun Allah razı olsun..Evet elimizden gelen ne varsa onu yaptık eşimle birlikte. Doktorlardan da çok memnundum hepsi elinden geleni yaptı gerçekten Allah iyilerle karşılaştırdı çok şükür Farkındayım yeni bir bebek her şeyin ilacı olacak yani en azından açımız hafifleyecek.. Ama o sürece böyle kötü sonuçlu bir örnek varken yeniden başlamak 9 ay beklemek o kadar zor ki Allah bir daha böyle bi acı yaşatmasın

5 sene de hala aynı duygular demi Bende hep öyle diyorum daha 1 ay oldu ama yıllar geçse de bu acı bitmez diyorum Amin inşallah..
Başka çocuklarınız oldu mu peki sonrasında nasıl bi süreç geçirdiniz
Olmazmi konusu gecince bile aglarim Ömer koymustum adini ne zaman ömer diye bir cocuk görsem kan ağlar içim.sonrasinda cok istedik ama korunmadigimiz hakde cocugumuz hic olmadi en son tup bebek yaptiralim diye hastaneye gittik o ay gebe oldugumu ogrendim 5sene sonra bugun hamileyim işte ama benim cocugum hemen olmuyordu eger sizinki kolay oluyorsa beklemeyin hic

Benim hemen olmuştu ama belli olmaz ki şimdi olup olmayacağı stres üzüntü herşeyden etkileniyor insan bakalım Allah nasip ederse Bide sezeryanlı olduğum için hemen düşünemiyorum.. Bebegiminde genetik sonucu çıksın ona göre düşüncez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…