Bebeğimi kaybettim

Şartlandırmayın kendınızı hemen olmuyor benım sağlığım bozuldu bu yuzden kendım hamıle g
Kalırken tup benek yapmak zorunda kaldım 2018 de kaybettım 2020 sonunda anne oldum sızın de olacak allahın ıznıyle bıraz sadece zaman

Ayyy umarım hemen olur benim inşallah dua edin bana gerçi sizin de öyle hemen olmuş gibi çok beklememişsiniz. Allah sağlık versin evlatlarınıza

Bir sorun yaşanmadı ama hamileliklerinizde değil mi

Okurken içim gitti. Çok üzgünüm çok. Çok zor bir süreç. Seni o kadar çok iyi anlıyorum ki. Rabbim sana güç kuvvet versin Bende sürekli dua ediyorum, benim bebeğim de hiç gelmiyor, gebe kalamıyorum. Böyle şeyler okuyunca acayip üzülüyorum. Hayır diyorum hayır o bebek gitmemeliydi kabullenemiyorum. Ama güçlü olmamız gerek doğacak bebeklerimiz için, kendi sağlığımız ve ailemiz için. Keşke böyle olmasaydı güzel kadın, ama yeni umutlara yelken açıp meleğimize bir kardeş için dua etmek elden gelen

Allah razı olsun güzel dilekleriniz için Ne kadar içten olduğunuzu hissettirdiniz bana sağ olun Allah ım size de sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin inşallah

Okurken 3 yıl öncesine gittim.sizi o kadar iyi anlıyorum ki ins tez zamanda toparlanır siniz bende bebeğimi 35+5te bayram günü kaybetmiştim preeklemsiydi bebeğim son haftalara kadar hiç bir sorunumuz yoktu sürekli takip altindaydim ve bu süreçte herşey normal gidiyodu erken doğum için akciğer aşısı oldum ve bayramdan snraki hafta doğuma gircektim doğum için tüm hazırlığımi yapmıştım sonra bebeğimin gün içinde hareketlerinin azaldığını hissedince tedirgin oldum hastaneye gittimizde bebeğimin karnımda öldüğünü kakasını yutup boğuldugunu söylediler dünyam başıma yıkılmıştı ben ona kavuşmak için gün sayarken bi anda nasıl böyle oldu diye srekli suçlu aramaya basladim inanamıyodum belki dogunca canlıdır yanlış görmüşlerdir diyodum kabullenemiyodum.sezeryan doğumda gebe zehirlenmesi riskim varmış diye normal doğum yaptırdılar ölü bebeği nasıl normal doguracaktim benim zaten acim bana yetmiyormuş gibi suni sanciyi verip saatlerce doğum sancısı çektim tek başıma yanıma kimseyi almiyolar o psikolojiyle o sancıyi çekmek hemde sonunda kucagimin boş kalacağını bile bile..yetmiyomus gibi doğum dikislerimide stayjer doktor dikti deneme tahtası benmişim gibi 5 makarada dikip bitiremedi bir saatte dikiş için acı çektim.normal doğum yaptin çabuk toparlarsn dediler o mutsuzlukla yaralarımda iyileşmedi enfeksiyon kaptım 2 gün daha hastanede yattım.genetik araştırmasında falanda bı sıkıntı ckmadi.ve dediginiz gibi o kadar güzel bı bebekti ki melek olacakları içindi belkide.o an dünyanın en büyük acısını cekiyo gibi hissediyosun ama belki hayırlısı böyleymiş diye düşünmek lazım belki doğduktan snra bizı çok daha büyük srunlar acılar beklicekti belki kokladiktan sonra kaybedecektim o acıyı çekmek daha zor olacakti ben hep böyle düşünmeye çalıştım ve doğumdan 8ay sonra tekrar hamile kaldım şimdi bebeğim bir buçuk yaşında mutluyuz herşeyi unutturdu bize.kaybetme sebebiniz için size yardımcı olamadım ama bu yaşadıklarımla içinizi bı nebze olsun rahatlatmak istedim.insallah sizde tekrardan anne olursunuz

Bir sorun yaşanmadı ama hamileliklerinizde değil mi
Rahım agzı yetmezlıgım vardı dıkıslıydım son 1 ay hep agrı cektm yattım plasenta kanamam oldu bırsıru sey bebekler keselerınde enfeksiyon cok sey gecırdm ama suan masallAh saglıklılar

Ayyy umarım hemen olur benim inşallah dua edin bana gerçi sizin de öyle hemen olmuş gibi çok beklememişsiniz. Allah sağlık versin evlatlarınıza
Bıkac sene beklemekte fayda var psikolojik ve bedenen toplarlanmak gerekıyor ve dıkkat edın rahm ıcınde yaoısıklık olmasın

Bıkac sene beklemekte fayda var psikolojik ve bedenen toplarlanmak gerekıyor ve dıkkat edın rahm ıcınde yaoısıklık olmasın
Neden böyle dediniz bi bildiğiniz bişey mi var ? 6 ayda bile olanlar var hatta 4 ayda bile. Ben doktor kontrollerine göre rabbim de izin verirse hemen istiyorum inşallah

Rahım agzı yetmezlıgım vardı dıkıslıydım son 1 ay hep agrı cektm yattım plasenta kanamam oldu bırsıru sey bebekler keselerınde enfeksiyon cok sey gecırdm ama suan masallAh saglıklılar
Sağlıkla büyüsünler tüm evlatlar kimse evladıyla sınanmasın çok zor

Fazla üzülmeyin inşallah gına olur bebeğiniz siz iyi olunki çabucak hamila kalırsınız belki grip oldum dediniz belki ondandır belkide asi sebep olabilir benimde 4 kaybim var biri 4 aylık değeri iki aylık sonra 3 aylık en son 28 Aralık'ta oldum bebiş erkekti minicik avucumun içindeydi maalesef ginada pes etmedim bir hafta önce test yaptım iki çizgiyi gördüm sevincini iki. Gün yaşadım kanamam oldu doktora bile gitmedim bıkmış durumdayım ama ginada fazla üzülmeyin gına olur bebişiniz

Abla bende kaybettim bebeğimi Bende biontech vurundum meğersem bırakın 5 6 aylık olmasını emziren annelere bile yasakmış Başınız Sağolsun

İnşallah olur yine ama onun yerini dolduramaz inşallah Allah size de sağlıklı bir bebek nasıp etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…