Bebeğimi kaybettim

Benimde o dönemde ne bebek görmeye ne hamile görmeye tahammülüm yoktu çok zorlandım ama sürekli kendimi dışarı attım doktora hala gidemiyorum doktor görmek istemiyorum çünkü bir arkadaşımın yönlendirmesiyle evde pilatese başladım o biraz oyaladı birde burdan tanıştığım kişilerle sohbet edip dertleşmek iyi geldi aklıma her geldiğinde dualara sarıldım çok yordu bu süreç çok isterim bit bebek oldun ama ben artık çokta korkuyorum hakkımızda hayırlısı olsun rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah hiçbirimize

Benimde normalde 4 ay izin kullanma hakkım var ama sanırım işe başlicam. İşe gitmek beni oyalar belki diye düşünüyorum. Bende çok istiyorum ama dediğin gibi o kadar korkuyorum ki bende bide benim 28. Haftaya kadar sağlıklı olan bebeğimde bir anda sağlık problemleri çıktı ve o yüzden cennet kuşu oldu Gerçekten korkarım ben her an bişey olacak diye ama Allah ne derse o oluyor.. Birdaha bizim gibi annelere evlat acısı vermesin Sende gücünü topla ve başla bence bir yerden mesela doktora gitmeyle başla

İnşallah birbirimizin dualarında olalım yer gök dua ile inşallah bu dünyada son sınavımız olsun

Ağlamamak elde değil. Meleğim Melek olmuş. Okudukça sanki oradaymışım gibi geldi bana . Allahim nasıl bir acı.canim benim . İnsan dayanamaz

Yazınızı ağlayarak okudum, çok üzüldüm gerçekten Allah sabır versin, dilerim bir daha böyle bir acıyı yaşamazsınız. Tetkik sonuçlarınız çıktı mı acaba? Aşınızı kaçıncı haftanızda olmuştunuz?

Benim üstünden baya gecti ancak hala ilk günkü gibi canımı yakıyor heleki birinin bana hamileyim demesi ne diyeceğimi bilemediğim bitmeyen bir an gibi geliyor

Basın sagolsun bende 20.haftamda erken dogumla kaybettm acısı cok zor benım ıkızlerım 28 haftalık dogdu ama sızın gıbı sebeplerden degıl tabıkı saglıklılar acıyı bırqzda olsun hafıfletıyor yenı gelen sıze tavsiyem Prof dr arda lembet ısmını yazın cıkıyor benım drumdu olgılı perınatolojı dru mutlaka gorunun

Yok henüz çıkmadı. Birini 3 aylıkken diğeri de 4 aylıkken vurdurmuştum.Neden sordunuz ?

Yok henüz çıkmadı. Birini 3 aylıkken diğeri de 4 aylıkken vurdurmuştum.Neden sordunuz ?
Aşıların pıhtılaşmaya sebebiyet verdiği yönün de ortaya atılan bazı iddialar var da o yüzden sordum. Aşıdan hemen sonra mı oldu onu merak ettim ama aşıdan sonra olmamış anladığım kadarıyla.

Son düzenleme:
Kusura bakmayın böyle neden sordunuz diye sordum ama bir an ümitlendim öyle telaş yaptım hani bişey mi duydunuz etrafınızda falan diye. Yok aşıdan sonra olmadı ama çok fena enfeksiyon geçirmiştim 1 hafta öncesinde 27.haftada aynı korona gibiydim 2 kere test yaptırdım negatif çıktı ama belkide ondan oldu bilmiyorum

Tamamdır çok teşekkür ederim. Allah sizden bir almış 2 vermiş ne güzel Allah ım onlara uzun ömür versin sağlık versin inşallah Bende hemen istiyorum ama sezeryan oluşu işte mecburen biraz beklemek gerekiyor

Benim üstünden baya gecti ancak hala ilk günkü gibi canımı yakıyor heleki birinin bana hamileyim demesi ne diyeceğimi bilemediğim bitmeyen bir an gibi geliyor
Aynen bana da öyle geliyor çünkü hamileliğin tadını çok güzel çıkarmama rağmen sonu kabus gibi bitti hamile ve bebek görünce çok kötü oluyorum gerçekten nefesim kesiliyor sanki

Rabbim sabır versin sana, okurken içim parçalandı.. öyle zor bir durum ki yaşadıgın rabbim kimseye yaşatmasın

Rica ederim, tabi insan böyle zamanlarda her şeyi sorguluyor. Sebebi her ne olursa olsun sizin bir suçunuz yok kendinizi acaba şöyle mi yapsaydım acaba böyle yapsaydım olmaz mıydı diye suçlamayın sakın. malesef bazen bazı şeyler bizim hakimiyetimizin dışında gelişiyor. Belki de doğsaydı kalbinde sorun olacağı için makineye bağlı yaşayacaktı ve bebeğinizin akıbetini sizin belirlemeniz istenecekti. Her zaman beterin daha beteri oluyor malesef. Umarım bundan sonrasi sizin için çok güzel olur. Allah en yakında zamanda kucağınızı doldursun.

İnanın kendimi çok suçluyorum ama hepsi birer imtihan aslında. 28 haftalık bir bebekte anomali görülmesi görülmüş şey değil belkide.Zaten benim üzüntüme acı katan şeylerden bir tanesi de bu. Herşeyin birden olması ve doktorların bile anlam verememesi. Bundan sonrası için iyi dileklerde bulunmaktan başka elimizden birşey gelmiyor maalesef Çok teşekkür ederim dualarınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…