Bebeğimi kaybettim

Rabbim ferahlık versin inaşşah

Allah rahmet eylesin canım benim

Amin inşallah

Üzülmeyin ömür boyu engelli olabilirdi de. Mesela bizim ayrıntılı ultrasonda çıktı. Beyninde sıvı birikimi yani hidrosefali ve ayağında içe dönük çarpık gelişim var. Doğar doğmaz acılı süreçler bekliyor bizi. Ben o kadar üzülüyorum Kİ rabbim ağır engelli olup doğar doğmaz acılar içine düşeceğine al meleğimi acı çekmeden karnımdayken diyorum düşünün. Elimden gelse onu bu acılı dünyaya çıkarmam hep karnımda tutarım. Ölümün dahi daha iyi olduğu anlar olabilir. Rabbim en hayırlısını kararlaştırsın

Rabbim sizin yardımcınız olsun… Sağlıksız bir bebeğe hamile olmak ve onu beklemek nedir en iyi ben bilirim.. Allah ım size yardım etsin.. Bende hep diyorum öyle..Karnımda yaşayabiliyordu diyorum ömür boyu kalmasına razıydım diyorum. Dünyada nefes alıp ağlamayadı bile meleğim. Doğum yapalı 13 gün sonra 7 ay doluyor ve bu topiğe uzun zamandır kimse yazmıyordu şaşırdım siz yazınca.
Size çok dua edicem Rabbim kolaylaştırsın.. Bir mucize olsun hiç bir şeyi kalmasın bebeğinizin sağlıkla gelsin aranıza inşallah Duaların sizinle

Amin size çok teşekkür ederim sizinbaşınız sağ olsın rabbim sağlıklı yeni evlat versin. Neden kaybettiniz ?

Boğazım düğümlenerek okudum.. Kolay değil tabiiki

Özür dilerim hatırladım çok teşekkür ederim amin diyelim rabbim hayırlısını versin inşallah
Estagfurullah Amin inşallah . Sağlıksız gelse de o sizin yavrunuz..Size muhtaç,sizin sevginize ilginize muhtaç masum bi melek o.. Ve doğduğunda size daha çok ihtiyacı olacak.. Sizin güçlü durmanız ve ona destek olmanız gerekiyor. Allah güç kuvvet versin size

Amin inşallah doğum sonrası hemen toparlanabilir onunla hakkıyla ilgilenebilirim

Şimdi okudum, ağlayarak. Çok üzüldüm, başınız sağolsun. Ben de dün düşük yaptım, teselli bulmak için buradaydım, beterin beteri varmış. Benimki 9+2 idi, 7+5 de kalbi durmuş, birşey anlamamışım. Kürtaj oldum, kötü bir deneyimdi. Dilerim kimse bunları yaşamadan bebeklerine kavuşur.

Kesinlikle halinize şükredin Aslında benim 8. Haftada kanamam olmuştu ve düşük tehlikesi yaşamıştım doktorum ilaç yazdı ve oğlum benimle büyüyüp gitmek için kaldı. Şimdi düşünüyorum da 8 haftalıkken düşseydi yine çok ağlicaktım ama geçecekti belki de çünkü bağ kurmadan gitmiş olacaktı. Ama şimdi ömür boyu dinmeyecek bir acıya sahibim. Ağzı burnu nasıldı kime benziyordu biliyorum. Kokusunu alamadan gitti kuzum. Herşeyde vardır bir hayır öyle düşünün. Allah kimseye göstermesin

Yaa Nergiscim çok şükür inancımızdan dolayı isyan etmedik. Ama seninde dediğin gibi başında olsa dahamı iyi olurdu bilemiyorum. Benimde 12. Haftamda kanamam olmuştu ama oğlum bana tutundu. Sonra ikili testte değeri yüksek çıktı doktorun ilk dediği aldır çok ağladım yıprandım dedimki oğlum bana tutundu bende ona tutunacağım. Sonra aminosentez sonucum temiz çıktı dünyalar bizim oldu ama doğum mutlu sonla bitmedi işte

Çünkü bunu yaşamalıydık arkadaşım… Bu sınavı yaşicaktık yazılmıştı bir kere. Bazen düşünüyorum da 8. Haftada düşseydi onları tanımicaktık bile Ayça’cım.. o güzel yüzlerini bilmicektik. Sonu nasıl biterse bitsin onların annesi olma şerefine sahibiz.. Biz güzel meleklerin annesiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…