Bebeğimi kaybettim

Dualarımda olacaksın Allahım sağlıkla bir evlada kavuşturacak seni inşallah içimizede sabır versin hepimize nerde böyle bir acı yaşayan anne varsa dindirsin inşllah

Yanliz degilsin arkadasim bende 30 haftalik 4 gunlukdu oglumu kayip ettim 9 cu ayin 16 sinda ama ben corana olmustum ve bebegimde hic birsey bulamadilar benim oglumda cok iriydi 6 saat kadar yanimda kaldi cansiz bedeni ben yurt disindayim burada bizim yanimizda kaliyo bebek bidaha gormeiyecgiz diye bi andan iyi oldu gordum optm sevdim cansiz bedenini koynuma aldim yatirdim ama daha sonrada bunlar hic aklimdan cikmiyor psikoljim bozuldu hic gozumun onunden gitmiyo herseyile babasina benziyodu esime her baktigimda oglum aklima geliyor

Offf Başınız sağolsun. Allahım sabrını versin size, cennetinde yavrunuzla kavuştursun sizi. Çok çok üzüldüm

Dualarımda olacaksın Allahım sağlıkla bir evlada kavuşturacak seni inşallah içimizede sabır versin hepimize nerde böyle bir acı yaşayan anne varsa dindirsin inşllah
Amin inşallah canım benim sende benim dualarımda olacaksın Senin var mı çocuğun sen nasıl baş ediyorsun bu acıyla

Yaaa inanmıyorum sana neden öyle bişey yaptın canım benim. Yüreğim sızladı Keşke yapmasaydın Keske bu kadar vakit geçirmeseydin Ben bi ayağını uzaktan gördüm,yüzünü yandan gördüm,camdan yansımasını gördüm diye etkisinden çıkamıyorum Seni düşünemiyorum.. Allah yardımcın olsun canım

Ben istemedim aslinda ama ordaki hemsire oyle bi baktiki bidaha goremezsin dedi hani olurya belki kokumu alirsa tekrardan uyanir sandim dogdugunda sicacikdi durdukca gogusumde buz gibi oldu bedeni kucagimda 6 ay oldu hala gozumdeki yas kurumadi boyle boncuk boncuk akiyor aslinda gormediniz daha iyi bence cunku bende psikolji felan kalmadi Allaha hep sukrettim ki iyiki Elhamdurullah muslumanim namaz kilarak dua ederek kuran okuyuyarak kendimi hep teselli ettim peygamber efendimizi dusundum 6 cocuguyla imtihan olmus Hz eyup aleyselam 8 cocuguyla ve hastaligla kendimi boyle boyle tesselli verdim abdest al canim otur seccadenin basina derdini Allaha anlat bana cok dedilerr psikolaga git diye ben bu yontemle Elhamdurullah dedim ve Rabbime tevekkul ediyorum bu aciyi yasayan herkez Rabbim bol sabir versin

Allah sabır ve metanet ihsan eylesin. Ancak bir dostumun 15 yaşındaki yavrusunu toprağa vereli 3 ay oldu. Kendime gelemedim. Cok daha zor durumlar var. Allah kimseye evlat acısı vermesin.

Kıyamam sana canım benim.. Gerçi bende en azından 1 kere kucağıma alsa mıydım diye düşünüyorum bazen. O içimde kaldı evet ama psikoloji zaten yerlerde yaşadığımız çok zor daha da zorlastırmamışım iyi ki diyorum Ne kadar güzel Allah a hamd etmek,tevekkül etmek.. inşallah bende sizin gibi olurum Şuan hiç sağlıklı düşünemiyorum

Ben 39.haftamda kaybettim. Doğum yaptım sezaryan oldum. odaya çıktım bebeğimi bekledim ama gelmedi. Çok zor bir acı Allah sabır versin. 9 ay sonra tekrar hamile kaldım çok şükür çocuğum şimdi 4.5 yaşında hayatımın en zoru ilk doğum ve 2. Gebelik arasıydı

Insirah suresini ac oku dinle tavsiye ederim canim ferahlatiyo gercekden Rabbim hepimize sabr celil versin tum evladini ve yakinlarini kaybedenlere canim konusmak istersende ozelden herzaman icin yazabilirsin canim hic cekinme olurmu Hepniz Allaha emanet olun

Allah sabır ve metanet ihsan eylesin. Ancak bir dostumun 15 yaşındaki yavrusunu toprağa vereli 3 ay oldu. Kendime gelemedim. Cok daha zor durumlar var. Allah kimseye evlat acısı vermesin.
Evet kesinlikle daha zor 15 sene büyüt sonra gitsin tabiki bizimkiyle kıyaslanamaz ama her ölüm kendi içinde acıdır Amin Allah kimseye vermesin

Çok sağol Allah razı olsun sende yazabilirsin her zaman Evet inşirahı oluyorum dinliyorum ama acı o kadar derin ki ve o kadar yeni ki geçmiyor. sende Allah a emanet ol

Okurken gözyaşlarımı tutamadığımı farkettim.. şuan yazarken bile... seni düşünemiyorum bile
Allah yüreğine ferahlık versin.. Allah sabır versin..
bende yıllar sonra tüp bebekle ikizlerime gebeydim.. birini kaybettim.. birinide 9 ay boyunca kaybetme tehlikesiyle yaşadım.. o yüzden seni o kadar iyi anlıyorum ki..
sen onu taşıyamasanda koklayamasanda en güzel annesin...
cennet annesi sensin.. lütfen güçlü dur.. senin sağlığın psikolojin bundan sonraki hayatında cok önemli
İnşallah hayırlı zamanda seninde kendini güçlü hissetiğin bir zamanda Allah gönlüne göre sağlıklı şekilde nasip eder

Amin inşallah canım benim sende benim dualarımda olacaksın Senin var mı çocuğun sen nasıl baş ediyorsun bu acıyla
Benimde öyle başettiğim sayılmaz ancak çok durgun bir hale geldim hersey olabilir gibi geliyor ölebilirim bile hayattan zevk alamıyorum nefes almak bile zor geliyor etrafıma bakıp pusetli kadınları gördükçe içim eziliyor neden ben diye kendimi sorgularken buluyorum insanlarla konuşmak zor geliyor hatta konuşmuyorum kendi içimde depresyon yaşıyorum anlatmıyorum kimseye yaşımda var bir daha böyle bir şey düşünmüyorum

Rabbım sabır versin çok zor Bi durum gerçekten.
Acını o kadar iyi anlıyorum ki, Bende evladımı kalp yetmezliğinden kaybettim. 52 gün yasayabildi 31 haftalık doğmuştu çok güçsüz yavrum.
Onu her ziyarete gittiğimde dualar ederdim yanında aglardim. Ama en son gittiğim gün durumu çok agirlasmisti doktoru bize en fazla 3 4 gün dayanabilir dedi. İnsanın evladın sağlığı için eli kolunun bağlı olmasından daha zor Bi acı tatmadım. Rabbım onu cennetine aldı daha fazla acı çekmedi. Yaşasaydı tedavisi olmayan Bi hastalikti sürekli ameliyatlar olması gerekiyordu kısacası sürekli acılar cekecekti. Ben böyle düşünüyorum Bi nebze de olsa acımı hafifletiyor.
Cennet kuşu onlar demek ki Allah onları çok sevdiği için yanına aldı.
Eşinle birbirinize destek olursanız çok daha iyi olur, evde tek başınıza kalmanızı tavsiye etmem.
Tekrardan sabırlar diliyorum

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun Güçlü durmak o kadar zor ki. Bir yere çıkıyorum gezmeye ki zorla götürülüyorum hiç zevk vermiyor mesela. Bi bebek görsem hemen ağlamaya başlıyorum. Bi hamile görsem hüzün çöküyor. Çok değil daha 1 ay önce bende hamileydim şuan 38 haftanın içinde olacaktı bebegim. Ama bakıyorum ne karnımda ne kucağımda oğlum yok

Hayır öyle yapmamalısın ben tam tersine anlatıyorum herkese ağlıyorum anlatırken. Evet bende hala neden ben diyorum ama dememek lazımmış. Konuş ki içine atma. Yapma böyle. allahtan umut kesilmez derler belli olmaz bi bakmışsın olmuş bidaha. Var mıydı başka çocuğun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…