- Konu Sahibi xoxzlemkrts
-
özlemcim Allah sabır versin.biz yanındayız her zaman.seni en iyi ben anlarım heralde.5 haftalık hamileyim.ama 3 gündür kanamam var.kötü bişey olmasına biraz alıştırdım kendimi ama birden çok canım sıkılıyor ağlamaya başlıyorum.doktor yapacak bişey olmadığını.ilk 3 ayda düşük olursa kromozom bozukluğundan kaynaklıdır zaten diyor.ama bizim gibi hamile kalmak için emek veren insanlar için çok zor bir durum.özlemcim senin kanamalarının miktarı nasıldı ve kaç gün sürdü...
çok zor bir süreç.en başından itibaren stresli bir iş.Allahım hepimize sabır ve hayırlısını versin.evet ilk 3 aydaki düşüklerin kromozom anomalilerinden olduğu söyleniyor
Canım benim cok ama cok üzüldüm Allah ım sabır versin canım benim.:teselli: Cnım kac haftalıktı? Üzme kendini insallah tekrar olur ve bu sefer seni hiç bırakmaz
benimde 3 gündür kahverengi az ama aralıklarla devam eden kanamam vardı.dün akşam birden bayağı bir kırmızı kan aktı şu an yine azaldı.çok zor yaaa.değerlerimd seninkine çok yakın.Allahım hepimiz için hayırlısını nasip etsin
özlemcim senin kanaman kaç gün sürdü
merhaba özlemkrts, çok üzüldüm. bende nisanın 7 sinde kaybettim bebeğimi. üzüntünü, ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. lütfen kendini bırakma. evet, gitmese çok iyi olurdu ana napalım, bebeklerimiz bizi cennette beklemeyi tercih etti....güçlü olmalıyız...
özlemciğim cnaım benim çok üzüldüm...görünce şok oldum...ne zamandır yazılanları takip edemiyordum...senin yazılarınıda takip edemedim...sana ne söylesem ne desem teselli etmeyecek biliyorum.....canım hep demiyormuyuz hakkımızda hayırısı olsun...demekki hayırlısı buymuş....allah ilk ve son acıyı göstermiş olsun inşallah.... Şeniz
canım ALLAH sabır versin herşeyde bir hayır vardır deyip ALLAHA sığınmaktantan başka yapacak biş eyimiz yok ama büyükler düşüğün arkasından daha kolay gebe kalınacağını söylerler inşallah kendiliğinden tez zamanda hayırlısı ile tekrar hamile kalırsın ve sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?