bebeğimi kalp anomalisi teşhisi kondu:(((((

inşallah canım cümlemize.sanada çok geçmiş olsun.sen tekrar denemeye başladın mı canım

inşallah canım cümlemize.sanada çok geçmiş olsun.sen tekrar denemeye başladın mı canım

henüz gücüm yok ruh halim uygun değil denemek için.zaten 6ayla 1sene arası beklemem lazımmış.

henüz gücüm yok ruh halim uygun değil denemek için.zaten 6ayla 1sene arası beklemem lazımmış.
canım ben 1 hafta arayla tekrar adet oldum sende böyle bişey oldu mıu acaba .ilk adette kanamam çoktu dr yasmin verdi kanama için .azaldı ve bitti şimdi tekrar başladı.yasmin den olabilir mi acaba?kutu bitene kadar kullan demişti.çok endişeliyim ya

yok bende öyle bişe olmadı 40.gün oldum ilk.sonraki 4-5 gün gecikti ama normal şekildeydi.araştırmıştm ben biraz o şekilde düzensizlik olabilirmiş normal yazıyodu.sen yinede doktoruna danış.

yok bende öyle bişe olmadı 40.gün oldum ilk.sonraki 4-5 gün gecikti ama normal şekildeydi.araştırmıştm ben biraz o şekilde düzensizlik olabilirmiş normal yazıyodu.sen yinede doktoruna danış.
tamam canım çok teşekkür ederim

Canım bende 34.gün olmuştum adeti şimdi 39.gündeyim bitiyo sanırım artık dünden beri kahve akıntılar geliyo bugün tamamen biter, normal herzamanki adetim gibi oldum ben de yani .. Sen bi dr la görüş istersen ..

tamam canım sağol bu bitsin tekrar erken olursam gidecem doktora

Allah yardım etsin ben de yasadm ama aa hamileyken bilinemedi doğumdan sonra 3 günnn yasadi melegim sormak istediğim 2. gebelik oldu mu sorun varml bende cokkk korkuyorum

Saglikli bebekleriniz oldu mu
ben 5 aylık gebelıgım ensefalosel denen bı hastalık yuzunden sonlandırılmıstı doktor bana 4 ay korunmamı soylemıstı ama ıcımdekı acı o kadar buyuktukı bıan once hamıle kalıp acımı bıraz olsun hafıfletmek ıstıyodum doktorlar bu hastalıgın tekrarlamasının cok yuksek oldugunu soylemişlerdi bı yandan ıcımdekı acı bı yandan korku ben bır ay korundum ıkıncı ay daha dayanamadım ılk seferde hamıle kaldım gebelıgım hep korkuyla stresle geçtı sonunda kızımı kucagıma saldım cok sukur saglıklı bı sekılde ama ıcımdekı acım hıc dinmedi bırde ustune ıkıncı gebelıgın verdıgı stres baya yıprandım eğer ıkıncı bı gebelık dusunuyosanız ıcınızdekı acı hafıflemeden yapmayın cok yıpratıcı oluyo cunku aralık ayında 2 sene olcak kızımı kaybettıgım ama dusunmedıgım tek gunum yok

2014 yılında yazmışsınız sonra bebeğiniz oldu mu sağlıklı

Benim de bebeğimde böbrek sorunu var ne yaptınız yardımcı olun lutfen

Biz ilk bebeğimizi kaybettik sonradan fark edildi şuan yine var gebelik sürekli dua ediyorum . 18 . Haftada kalbe eko yapilacak şuan için tehlike yok gibi zor rabbim yardımcn oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…