- 12 Kasım 2014
- 135
- 25
- 123
- 38
- Konu Sahibi yorgunmavi
-
normal doğum mu yaptı n ne kadar korunma süresi verdi drdoğum doktorun nerden genetik olacağı kanısına varmış.bende de eko çeken dr genetik olabilir dedi tekrearlama olasılığı yüksek dedi ama gittiğim riskli gebelik uzmanı prof riskin diğerlerine göre yüksek ama ikincide böyle olacak diye bişey yok dedi bilmiyorum ya bende tekrarlar diye korkuyorum nenedini bilemeyiz dedi
birde genetik için sadece bebekten mi inceleme alındı canım.sizede baktılar mı.bizim sadece amniyosentez yapıldı bebeğe bakıldı
doğum doktorun nerden genetik olacağı kanısına varmış.bende de eko çeken dr genetik olabilir dedi tekrearlama olasılığı yüksek dedi ama gittiğim riskli gebelik uzmanı prof riskin diğerlerine göre yüksek ama ikincide böyle olacak diye bişey yok dedi bilmiyorum ya bende tekrarlar diye korkuyorum nenedini bilemeyiz dedi
normal doğum mu yaptı n ne kadar korunma süresi verdi dr
ailde varsa annede babada veya doğumsal kalp hastalığı o zaman genetik olabilir diyorlar ama bizde yok böyle bir durum inşallah tekrar yaşamayız aynı durumu aynı acıyı
anladım canım ben henüz dr kontrolüne gitmedim bugün tam 35 gün oluyor ama kanamam devam ediyor. ara ara hiç olmuyor sonra yine oluyor tam bitti derken anlamadım.yarın kontrolüm var bakalım dr ne diyecek.kanamanın bu kadar sürmesi normal mi acaba?bakalım bana ne kadar korunma süresi verecekdoğum doktorum 1 yıl ara verin dedi.ama ben en uzun 6 ay diye düşünüyorum.şimdi adamın yanına 3. yada 4.ayda gidip bana tüm tahlilleri yapın ben hazırlanıyorum dersem hayır 1 yıl dicek.onada önceden gidip soramamki..bana güvenmiyormusunuz der.ilerde bişi olsa valla ben size demiştim bile der.bu yüzden başka birine gitmek istiyorum.en azından bu konuyu danışmak için.
banada genetik değil gibi geliyor.bu tansiyon şeker gibi bişi değilki.bende diyabet çıktı gebeliğimde.ama bebeğimde yoktu.bu tazr bişi genetiktşr bence.kalbin delik olması bile bence bi olasılık
canım sana ne kadar oldu.kanaman ne kadar sürdüdoğum doktorum 1 yıl ara verin dedi.ama ben en uzun 6 ay diye düşünüyorum.şimdi adamın yanına 3. yada 4.ayda gidip bana tüm tahlilleri yapın ben hazırlanıyorum dersem hayır 1 yıl dicek.onada önceden gidip soramamki..bana güvenmiyormusunuz der.ilerde bişi olsa valla ben size demiştim bile der.bu yüzden başka birine gitmek istiyorum.en azından bu konuyu danışmak için.
banada genetik değil gibi geliyor.bu tansiyon şeker gibi bişi değilki.bende diyabet çıktı gebeliğimde.ama bebeğimde yoktu.bu tazr bişi genetiktşr bence.kalbin delik olması bile bence bi olasılık
canım sana ne kadar oldu.kanaman ne kadar sürdü
anladım canım ya benim 2 gündür çok yoğun ya parça kaldı diyorum ya da adet oldum bilmiyorum yarın dr söyleyecek artık ne olduğunubugün zaten 19 gün oluyor sezeryan olalı.ama benim kanamam 15.günde bitti.
anladım canım ya benim 2 gündür çok yoğun ya parça kaldı diyorum ya da adet oldum bilmiyorum yarın dr söyleyecek artık ne olduğunu
doğum doktorun nerden genetik olacağı kanısına varmış.bende de eko çeken dr genetik olabilir dedi tekrearlama olasılığı yüksek dedi ama gittiğim riskli gebelik uzmanı prof riskin diğerlerine göre yüksek ama ikincide böyle olacak diye bişey yok dedi bilmiyorum ya bende tekrarlar diye korkuyorum nenedini bilemeyiz dedi
canım adet olmuşum dr rahim temiz bişey yok dedi kanama çok yoğun dedim ilk adet o yüzden dedi zamanla düzene girer sen daha lohusasın dedi yasmin verdi kanama düzenleyici olarak bir kutu kullanacam.3 ay korun dedi işte bakalımolsun ne güzel .daha çabuk temzilenir rahim.benim kim bilir ikincisi ne zaman olur
canım bende eşimde yada etrafımızda doğumsal kalp hastalığı olan yada bu nedenle ölen yok şükür.bugün kendi doktorum ilk çocuğu kalp hastası olup ikincisi sağlıklı olan hastalarım var korkma riskin var ama ikinciside böyle olacak diye bişey yok dedi sen bakma o doktorlara eğer bebek istiyorsan 3 ay korun sonra başla dedi.her dr farklı konuşuyor bizde korkuyoruz haliyle ama tekrar hamile kalmadan bilemeyiz canım yaşayıp görecez diyorum artıkya ben anlamıyorum genetik derken neye göre genetik etrafınızda ya da eşinde sende kalp hastalığı var mı bu bebekte genetik nasıl oluyor bu dr larda bazen bana çok konuşuyolarmış gibi geliyor ya hadi bu bebekte genetikte sıkıntı oldu kalp delik çıktı tmm onu kabul ediyorum da bi sonrakilerinde böyle olması neden onu anlamıyorum ben
canım bende eşimde yada etrafımızda doğumsal kalp hastalığı olan yada bu nedenle ölen yok şükür.bugün kendi doktorum ilk çocuğu kalp hastası olup ikincisi sağlıklı olan hastalarım var korkma riskin var ama ikinciside böyle olacak diye bişey yok dedi sen bakma o doktorlara eğer bebek istiyorsan 3 ay korun sonra başla dedi.her dr farklı konuşuyor bizde korkuyoruz haliyle ama tekrar hamile kalmadan bilemeyiz canım yaşayıp görecez diyorum artık
hadi ya sanki bebek değilde kıl aldırıyoruz allahım sen bize sabır ver yarabbimbana son gittiğim dr bebekte ense kalınlığını görünce bunu aldırırsın bi sonraki normal olur bu kadar üzülmeyin dedi çok komikler çokkkkkkkkk
canım bende eşimde yada etrafımızda doğumsal kalp hastalığı olan yada bu nedenle ölen yok şükür.bugün kendi doktorum ilk çocuğu kalp hastası olup ikincisi sağlıklı olan hastalarım var korkma riskin var ama ikinciside böyle olacak diye bişey yok dedi sen bakma o doktorlara eğer bebek istiyorsan 3 ay korun sonra başla dedi.her dr farklı konuşuyor bizde korkuyoruz haliyle ama tekrar hamile kalmadan bilemeyiz canım yaşayıp görecez diyorum artık
Allahım inşallah...[/
kızlar bu sayfaya giren yok sanırım keşke canlı tutabilsek sıkıntılarımızı paylaşsak burdan
canım gerçekten mi inşallah öyledir yaKardeşime sordum tıp fakültesi 5.sınıf öğrencisi şöyle dedi
" doktor ikinci bebeğin hasta olma ihtimalinin normal populasyona göre fazla olduğunu söylemek istemiş, ama aslında normalde nadir görülen bir durum olduğu için ikinci gebelikte de görülme ihtimali yine düşüktür."
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum.19 haftalık hamileyim.bebeğime hipoplastik sol kalp sendromu teşhisi kondu.kalbin sol tarafı gelişmemiş.aort çokdar iplik gibiymiş ve kalbinde delikler varmış.çok ağır bir kalp hastalığı.çok korkuyorum sanırım sonlandırılacak.Allahım kimseye yaşatmasın.çok zor ilk bebeğim.kalp ekosuna bakan dr ikinci gebeliğimde de riskimin fazla olduğunu söylledi yıkıldım.ilk gebeliğinde kalp anomalisi olupta ikinci bebeği sağlıklı olanlar var mı?lütfen paylaşın bilmeye çok ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?