- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Kafama çok takılan bir konu. Anneler yardım. 35 günlük bir bebeğim var. Sezeryan ile doğum yaptıgim için süt hemen gelmedi. O süre içinde mecbur mama verdik. Sonra etrafımdakiler mama verme vs deyince kestim çocuk sarılık oldu. Sonra atlattı vs derken sutum az geldi . Bu 1 ay içinde artsın diye neler yedim 7 kilo aldım ama cocuk doymadi. Emzirme Kampı diye bişey duydum bebeği 3 gün sadece emziriyosunuz. Denemeyi düşünüyorum sizce çok mu geç bebeği mamadan kesip sadece anne sütü ne çevirmek için.
Kusura bakmayın. Etrafta kime mama desem değişik tepki alıyorum da.. herhalde o yuzdenYani başlığı okuyunca çocuğunuzu elinizden alıyorlar sandım.allah korusun.başka başlık bulamadınız mı?
Kusura bakmayın. Etrafta kime mama desem değişik tepki alıyorum da.. herhalde o yuzden
Gec mi ne demek.Kafama çok takılan bir konu. Anneler yardım. 35 günlük bir bebeğim var. Sezeryan ile doğum yaptıgim için süt hemen gelmedi. O süre içinde mecbur mama verdik. Sonra etrafımdakiler mama verme vs deyince kestim çocuk sarılık oldu. Sonra atlattı vs derken sutum az geldi . Bu 1 ay içinde artsın diye neler yedim 7 kilo aldım ama cocuk doymadi. Emzirme Kampı diye bişey duydum bebeği 3 gün sadece emziriyosunuz. Denemeyi düşünüyorum sizce çok mu geç bebeği mamadan kesip sadece anne sütü ne çevirmek için.
Kafama çok takılan bir konu. Anneler yardım. 35 günlük bir bebeğim var. Sezeryan ile doğum yaptıgim için süt hemen gelmedi. O süre içinde mecbur mama verdik. Sonra etrafımdakiler mama verme vs deyince kestim çocuk sarılık oldu. Sonra atlattı vs derken sutum az geldi . Bu 1 ay içinde artsın diye neler yedim 7 kilo aldım ama cocuk doymadi. Emzirme Kampı diye bişey duydum bebeği 3 gün sadece emziriyosunuz. Denemeyi düşünüyorum sizce çok mu geç bebeği mamadan kesip sadece anne sütü ne çevirmek için.
bebeğin daha 40ı çıkmamış, hiç geç değil :) ben de oğlumu emziremedim, biberona alıştığı için beni kabul etmedi, sütüm de o yüzden çoğalmadı gittikçe azaldı ve bitti.. sütün çoğalmasının tek yolu bebeğin emmesi.. bol su içmek, pozitif olmak, dinlenmek.. ama yine de olmazsa üzülme.. rabbim başka sağlık sorunları ile sınamasın..Kafama çok takılan bir konu. Anneler yardım. 35 günlük bir bebeğim var. Sezeryan ile doğum yaptıgim için süt hemen gelmedi. O süre içinde mecbur mama verdik. Sonra etrafımdakiler mama verme vs deyince kestim çocuk sarılık oldu. Sonra atlattı vs derken sutum az geldi . Bu 1 ay içinde artsın diye neler yedim 7 kilo aldım ama cocuk doymadi. Emzirme Kampı diye bişey duydum bebeği 3 gün sadece emziriyosunuz. Denemeyi düşünüyorum sizce çok mu geç bebeği mamadan kesip sadece anne sütü ne çevirmek için.
Çok şükür oldu..bebeğin daha 40ı çıkmamış, hiç geç değil :) ben de oğlumu emziremedim, biberona alıştığı için beni kabul etmedi, sütüm de o yüzden çoğalmadı gittikçe azaldı ve bitti.. sütün çoğalmasının tek yolu bebeğin emmesi.. bol su içmek, pozitif olmak, dinlenmek.. ama yine de olmazsa üzülme.. rabbim başka sağlık sorunları ile sınamasın..
bu eski bir konuymuş tarihine bakmamışım :)) sizin adınınıza sevindim canım, maşallahÇok şükür oldu..
Çok ugrastim didindim. Şu an 16 aylık kızım. .
Hala deli gibi emiyor
Eşsiz bir duygu
İyiki kendimi yirttim bu iş için. .
Sizinle durumumuz aynı nasıl sütünüzü arttırdınız ?Çok şükür oldu..
Hala deli gibi emiyor
Eşsiz bir duygu
Çok şükür oldu..
Hala deli gibi emiyor
Eşsiz bir duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?