bebeğimi emziğe nasıl alıştırabilirim

sweetnurse.F.A

annesinin pamuk şekeriiii
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2009
986
34
358
ben 11 günlük anneyim.bebeğim emzik almıyor,zorla vermeye çalışıyorum ağlıyor.ne yapabilirim?bi kaç çeşit emzik aldım bakkal emziği de dahil.ama nafile.emzik yerine beni kullanıyor.göğüslerim yara oldu artık..yardımlarınızı bekliyorummm nasıl alıştırcam....

valla ben de doğar doğmaz vermemiştim, birkaç gün sonra vermiştim. benimki de başta yadırgamıştı, ağzından atmıştı ama sonra gittikçe alışmıştı günden güne.. çok bunaltmadan gün içinde aklına geldikçe ver emziği ağzına, ufak ufak tanısın alışsın. çok zorlarsan belki hepten nefret eder allah kolaylık versin canım, zor o günler

çok ısrarcı olma annesi... henüz o daha minnacıcık... emme dürtüsüyle aslında o seni, kokunu varlığını istiyor... kendini güvende hissediyor... bol temasta bulunun... bırakın bol bol emzik gibi kullansın sizi... bu onun gelişim sürecinin doğal parçası.... stressiz bol bol kucaklayın... zamanla zaten alacaktır emziği... bol şans.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…