Bebeğimi doğumda kaybettim :(

Başınız sağolsun Allah sabır versin, bu süreçte toparlanmaya bakın, kendinize iyi gelecek hobiler edinmeye çalışın kafa dağıtmak için. Yeniden sağlıklı bir şekilde hamile kalıp bebişinizi kucağınıza alırsınız inşallah

Rabbim yüreğine ferahlık versin , bebeğimi kaybetmek üzere iken son anda kurtulan bir anne olarak acınız yüreğimi parçaladı, rabbim sabır versin , cennetinde buluştursun

Yüreğinize ferahlık diliyorum benim ablam da 8 aylık bebegi karnında öldü suni sancı ile dogum yaptı ve onun icinde hic kolay olmadı herkesin bebegi doğduktan sonra ağlıyor bizim bebegimiz zaten cennet kuşuydu ablam hemen hamile kaldı onda teselli buldu bence size iyi gelecek olan tek şey bir evlat ben ilk defa omuz takılması diye birşey şuan sizde duydum o güzel yüreğinizi yormayın 7 yıldır sizi imtihan eden Rabbim darda koyarmı vardır bir hikmeti

Çok çok çok üzüldüm ilk gebeliğim benimde kürtajla alındı kalbi durmuştu erkekti . Sonra 3 ay sonra kızıma hamile kaldım 4 yaşına geldi 2. Kızıma hamile kaldım onu doğurdum 1 yaşında şuanda . canım insan kaybettiğini yerine koymak istiyor hemen oyüzden doktor ne zaman uygun görürse hamile kalmayı hemen başla çalışmalara hakkında hayırlısı gönlünden geçenin en güzeli seninle olsun . Bendede pcos var biraz zor hamile kalıyoruz ama kalıyoruz işte

Amin amin kardeşim, Rabbim sana da bir daha evlat acısı göstermesin hayırlı sağlıklı ömrünüz olsun evlatlarınla

Amin canım inşallah Allah razı olsun ablanizin da başı sağolsun ne guzel Rabbim tekrar nasip etmiş Allah bir daha evlat acısı göstermesin

Rabbim evlatlarını sağlıkla büyütmeyi nasip etsin evlat acısı göstermesin. Doktorum hiç korunma dedi inşallah Rabbim de çok bekletmeden verir

Amin canım inşallah Allah razı olsun ablanizin da başı sağolsun ne guzel Rabbim tekrar nasip etmiş Allah bir daha evlat acısı göstermesin
Bu kadar merhametli güzel yürekli olan bir insana Rabbim çok güzel bir evlat daha nasip edecek ben inanıyorum ve burda olursak belki buraya yazarsın

Bu kadar merhametli güzel yürekli olan bir insana Rabbim çok güzel bir evlat daha nasip edecek ben inanıyorum ve burda olursak belki buraya yazarsın
Canım benim çok teşekkür ederim o senin kalbinin güzelliği . İnşallah yazicam sabırsızlıkla heyecanla o günü bekliyorum. Umut insanı hayata ne kadar cok bağlayan bir şey

Ya başınız saolsun siz anlatırken sanki sizinle birlikte yaşadım o kadar etkilendim ki Allahim sabir versin

Aynı şeyleri yaşamışız. Benim bebeğim 41+5 de doğdu. İlk dogumun diye beklettiler. 3.900 gr doğdu. Çok çok zor dogum oldu. Bebeğim oksijensiz kalmış. 2 gün boyunca kuvezde kaldi ve 2. Gün vefat etti. 2 seneyi geçti. Sonrada düşük kimyasaller oldu. Çok şükür hamile kaldım. Sezeryan için zorunluluk olmasa bile sezeryan oldum. Çünkü ben oğlumu normal doğurdum diye kaybetmiştim. Sezeryan da söylendiği kadar kötü değilmiş en azından benimki iyi geçti. Bebeğim yanımdaydı belkide o duygu agrilarimi azaltmış olabilir.

Başınız sağolsun okurken gözlerim doldu , Allah sabır versin lütfen bunaldıkça yazın buraya içinizi dökün allahım içinizi ferahlatacak müjdeler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…