- 29 Temmuz 2024
- 377
- 532
- 18
- 35
Kesiği omuz takılması da atıyorlar zaten . Omuz takılması zor bir durum oluyor anne bebek ve dr için. Dediğim gibi çocuğun omuzunu kırmak gerekiyormuş kurtarmak için.Ya merak ettigim bisey var. Bebegin omzu takildigi an beden rahime kesik atmiyorlar. O sekilde hemen cikmazmi bebek
Yazıcam demiştim, 4 aylık hamileyim elhamdülillah sağlıkla kucağımıza almamız için dua edin lütfen bana. Rabbim isteyen herkese nasip etsinBu kadar merhametli güzel yürekli olan bir insana Rabbim çok güzel bir evlat daha nasip edecek ben inanıyorum ve burda olursak belki buraya yazarsın
Haklısınız ama ben benzer konuları hep bu konu altında gördüğüm için ve doğumun da bir parçası olduğu için böyle seçmişim farkında olmadan.. Eğer degistirebilecegim bir şey ise değiştiririmBaşınız sağ olsun. Allah kimseye evlat acısı göstermesin.
Fakat, Forum'un bu bölümü bebek bekleyen gebelerin en sık girdiği bölüm. Bu acı hadiseyi keşke başka bir bölüme, mesela bir derdim var bölümüne falan yazsaydınız. Böyle şeyleri okumak hamile insanı çok olumsuz etkiliyor ne yazık ki. Site yönetimi de keşke düşünse bunları.
Zaten kesik atıldı ama kesik attıkları yer vajinanın girişi, omzun takıldığı yer ise çok içerde, zaten omuz annenin pelvik kemiğine takılıyormuş yani kesik atmakla ilgisi yok doktor kolu kırıp kurtarmaya da çalıştı ama bir süre oksijensiz kaldığı için doğduğunda yaşayamadıYa merak ettigim bisey var. Bebegin omzu takildigi an beden rahime kesik atmiyorlar. O sekilde hemen cikmazmi bebek
Başınız sağ olsun. Allah gönlünüze ferahlık versin, sabır versin. Siz çok güçlü bir kadınsınız. Yazdıklarınız direkt bana bunu hissettirdi. Kendinizi bırakmamışsınız. Bırakmayın da zaten. Allah büyük. Rabbim inşallah en yakın zamanda en güzel şekilde karşılık verir dualarınıza. Sizi cennette bir melek bekliyor dediğiniz gibi. Ben kimyasal gebelik geçirdiğimde herkes bu basit bir şey derken görümcem sana cennet kapısı aralandı. Sen yine de bir annesin deyince bütün acım uçup gitmişti sanki. Kendini Allah’a teslim etmek inanılmaz bir huzur. Ben de şu an düşük tehdidiyle karşı karşıyayım. Bir tek Allah’a sığınınca rahatlıyorum. Başka yol yok.. Allah yardımcınız olsun. Umutlarınız hiç solmasın. Rabbim yolunuzu çiçeklendirsin.Herkese iyi akşamlar. Ben sözün bittiği bu yerde belki birileri benimle aynı şeyleri yaşamistir ve bana destek olur belki bana teselli verir belki de dua alırım niyeti ile bu konuyu açtım. Pcostan dolayı 7 yıldır hasretini çektiğim burnumda tüten evlat hasretinden sonra hamile kaldım diye sevinirken 9 ay beklediğim yavrumun cansız bedenini kucağıma almak ellerimle mezara koymak varmış kaderde ... Her şey güzel gidiyordu ki tam 45 gün önce 37+6 da suyumun gelişi ile doğumum başladı. Hastanede suni sancı ile beraber açılmam güzel ilerledi, sabah 11 gibi hastanedeydim akşam 9da tan açılma ile doğumhaneye alındım. Zorlu ıkınmalardan sonra bebeğimin başı geldi tamam birazdan kucağımda dedim ki doktor omzu gelmiyor takıldı demesiyle sanki hayatım karardı, dakikalarca bebeğim gelmedi o an yaşadığım acı,kaygı, korku ömrümde hiç yaşamadım, o anlari asla unutamıyorum her hatırladığımda sanki kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor. Çeşitli pozisyonlardan sonra bebeğim doğdu ama yaşamıyordu 45 dakika kalp masajı yapıldı ve doktor acı haberi verdi. Rabbim bana yardım etti bu yüzden ben çok sakindim belki de şoktaydim hiç ağlamadım bağırmadım Allah'ım her şey senden veren de sendin dedim şuan düşününce bile şaşırıyorum normalde çok sakin bir insan değilken nasıl böyle oldum diye. Bebeğim 3950 Gr 54 cmdi, ultrasonda bizi yanılttı doğumdan bir gün onceki kontrolumde 3400 çıkmıştı. Çatı muayenem de iyiydi sezaryen için sebep yoktu, zaten omuz takılması da önceden tahmin edilecek bir şey değilmiş araştırdığım kadarı ile. Teyzeleri görseniz oğlum o kadar güzeldi ki hele o kokusu, ömrümün sonuna kadar da koklasam doyamazdim. Çok şükür ki evim mezarligin karşısında sürekli oğlumun yanına gidiyorum onunla konuşuyorum cennette beraber yapacaklarimizi anlatıyorum. Bazen sanki hiç hamile kalmamışım bundan 10 ay önceki hayatım devam ediyormuş gibi geliyor, bazen de hala hamileyim doğumumu bekliyorum gibi hissediyorum. Bu gerçeklikle yuzlestigimde ise çok keskin bir acı oluyor sanki kalbimi söküp almışlar paramparça etmişler. Göğsümun üzerine dağlar oturmuş sanki. Bu acı hafifler mi bilmiyorum. Şuan psikologa gidiyorum , hafta içi sabahları kursa gidiyorum, sürekli arkadaşlarımla vakit geçiriyorum. Bebek görmeye hamile görmeye dayanamıyorum hemen gözyaşım pıt. Dün eşimin iş arkadaşıyla hanımı misafirlige geldiler bebekleri vardı onu görür gormez ağlamaya başladım oysa birinin yanında ağlamayi da hiç sevmem ama kendimi tutamıyorum, arkadaşlarımı cok seviyorum onlarla olmak iyi geliyor ama çocuk doğum vs muhabbeti olunca kendimi çok kötü hissediyorum. Bu acıyla sınanan var mı neler yaptınız, nasıl atlattınız? Ve hemen tekrar hamile kalmak istiyorum ,tabii ki korkuyorum ama acımı hafifletecek tek şey bu diye düşünüyorum. Bebeğini kaybedip hemen hamile kalan var mı? Konumu okuyanlar lütfen benim için dua eder misiniz <3
Not: Bu olaydan sonra ne kadar basit şeyleri kafaya takıp kendime gereksiz stres yaptığımı farkettim. Mesela bebeğimin odası yok gardrobu yok diye üzülürdüm oysa kendi bile olmayacakmış... Basit şeyler için kendimizi yıpratmamak gerekiyor hayatta ölümden başka her şeyin çaresi var.İnsan olumsuza çok kolay odaklanıyor ama en kotu günümüzde bile sükredilecek şeyler muhakkak vardır. Anda kalın ve çok şükredin
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahYazıcam demiştim, 4 aylık hamileyim elhamdülillah sağlıkla kucağımıza almamız için dua edin lütfen bana. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
YaaaaaaYazıcam demiştim, 4 aylık hamileyim elhamdülillah sağlıkla kucağımıza almamız için dua edin lütfen bana. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Gün doğmadan neler doğuyor neler oluyor Rabbim en güzelini nasip edendir . Bende 28 haftalık oldum cinsiyeti belli mi bebişinCanım benim çok teşekkür ederim o senin kalbinin güzelliği . İnşallah yazicam sabırsızlıkla heyecanla o günü bekliyorum. Umut insanı hayata ne kadar cok bağlayan bir şey
Yeni bi kalp yeni beden yeni hayat yeni enerji tüm acılarına çok iyi gelecek bu minnoş bebek paylaşımını okudugumda ben 3 aylık hamileydim ve gerçekten çok içten samimi söylüyorum çok üzülmüştüm ama geride kaldı bakkkkZaten kesik atıldı ama kesik attıkları yer vajinanın girişi, omzun takıldığı yer ise çok içerde, zaten omuz annenin pelvik kemiğine takılıyormuş yani kesik atmakla ilgisi yok doktor kolu kırıp kurtarmaya da çalıştı ama bir süre oksijensiz kaldığı için doğduğunda yaşayamadı
Allah razı olsun cok teşekkür ederim iyi ki varsınız, Rabbim size de hayırlısıyla sağlıkla ve kolaylıkla evladınıza kavuşmayı nasip etsinzBaşınız sağ olsun. Allah gönlünüze ferahlık versin, sabır versin. Siz çok güçlü bir kadınsınız. Yazdıklarınız direkt bana bunu hissettirdi. Kendinizi bırakmamışsınız. Bırakmayın da zaten. Allah büyük. Rabbim inşallah en yakın zamanda en güzel şekilde karşılık verir dualarınıza. Sizi cennette bir melek bekliyor dediğiniz gibi. Ben kimyasal gebelik geçirdiğimde herkes bu basit bir şey derken görümcem sana cennet kapısı aralandı. Sen yine de bir annesin deyince bütün acım uçup gitmişti sanki. Kendini Allah’a teslim etmek inanılmaz bir huzur. Ben de şu an düşük tehdidiyle karşı karşıyayım. Bir tek Allah’a sığınınca rahatlıyorum. Başka yol yok.. Allah yardımcınız olsun. Umutlarınız hiç solmasın. Rabbim yolunuzu çiçeklendirsin.
Ben hiç korunmadım 40ı m çıktıktan 2 hafta sonra adet oldum adet bitince de hamile kaldım elhamdulillah yani doğumdan 2 ay falan sonraAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Doğumdan kaç ay sonra hamile kalmış oldunuz ben de zaman ayarlamaya çalışıyorum da onun için merak ettim
ElhamdülillahGün doğmadan neler doğuyor neler oluyor Rabbim en güzelini nasip edendir . Bende 28 haftalık oldum cinsiyeti belli mi bebişinbu arada teşekkür ederim unutmayıp yazmışsın bize de haber verdin
Konunuza şimdi denk geldim, sonunu görmeden en başını okuyordum, gözlerim dolduYazıcam demiştim, 4 aylık hamileyim elhamdülillah sağlıkla kucağımıza almamız için dua edin lütfen bana. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Amin amin Allah razı olsun Rabbim size de en hayırlı kapılar açsın her zamanKonunuza şimdi denk geldim, sonunu görmeden en başını okuyordum, gözlerim dolduen son bu yazdığınızı görünce kendi çocuğum olmuş gibi sevindim güzel Allah’ım en güzel evladı size versin inşallah bir daha böyle bir acıyı yaşatmasın, çok büyük bir şey ile sınanmışsınız ama o anda “ veren de sensin alan da” diyebilmek herkese nasip olmaz, bunun mükafaatını verir rabbim inşallah.
HamdolsunElhamdülillahRabbim size de hayırlısı ile kavuşmayı nasip etsin. Oğlum olacak inşallah Rabbim bir oğlumu aldı onun yerine bir tane daha oğlan verdi
Rabbim size gönlünüze göre versin.Haklısınız ama ben benzer konuları hep bu konu altında gördüğüm için ve doğumun da bir parçası olduğu için böyle seçmişim farkında olmadan.. Eğer degistirebilecegim bir şey ise değiştiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?