Bebeğimi doğumda kaybettim :(

Ya merak ettigim bisey var. Bebegin omzu takildigi an beden rahime kesik atmiyorlar. O sekilde hemen cikmazmi bebek
Kesiği omuz takılması da atıyorlar zaten . Omuz takılması zor bir durum oluyor anne bebek ve dr için. Dediğim gibi çocuğun omuzunu kırmak gerekiyormuş kurtarmak için.

Başınız sağ olsun. Allah kimseye evlat acısı göstermesin.

Fakat, Forum'un bu bölümü bebek bekleyen gebelerin en sık girdiği bölüm. Bu acı hadiseyi keşke başka bir bölüme, mesela bir derdim var bölümüne falan yazsaydınız. Böyle şeyleri okumak hamile insanı çok olumsuz etkiliyor ne yazık ki. Site yönetimi de keşke düşünse bunları.

Haklısınız ama ben benzer konuları hep bu konu altında gördüğüm için ve doğumun da bir parçası olduğu için böyle seçmişim farkında olmadan.. Eğer degistirebilecegim bir şey ise değiştiririm

Ya merak ettigim bisey var. Bebegin omzu takildigi an beden rahime kesik atmiyorlar. O sekilde hemen cikmazmi bebek
Zaten kesik atıldı ama kesik attıkları yer vajinanın girişi, omzun takıldığı yer ise çok içerde, zaten omuz annenin pelvik kemiğine takılıyormuş yani kesik atmakla ilgisi yok doktor kolu kırıp kurtarmaya da çalıştı ama bir süre oksijensiz kaldığı için doğduğunda yaşayamadı

Başınız sağ olsun. Allah gönlünüze ferahlık versin, sabır versin. Siz çok güçlü bir kadınsınız. Yazdıklarınız direkt bana bunu hissettirdi. Kendinizi bırakmamışsınız. Bırakmayın da zaten. Allah büyük. Rabbim inşallah en yakın zamanda en güzel şekilde karşılık verir dualarınıza. Sizi cennette bir melek bekliyor dediğiniz gibi. Ben kimyasal gebelik geçirdiğimde herkes bu basit bir şey derken görümcem sana cennet kapısı aralandı. Sen yine de bir annesin deyince bütün acım uçup gitmişti sanki. Kendini Allah’a teslim etmek inanılmaz bir huzur. Ben de şu an düşük tehdidiyle karşı karşıyayım. Bir tek Allah’a sığınınca rahatlıyorum. Başka yol yok.. Allah yardımcınız olsun. Umutlarınız hiç solmasın. Rabbim yolunuzu çiçeklendirsin.

Yazıcam demiştim, 4 aylık hamileyim elhamdülillah sağlıkla kucağımıza almamız için dua edin lütfen bana. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Doğumdan kaç ay sonra hamile kalmış oldunuz ben de zaman ayarlamaya çalışıyorum da onun için merak ettim

Yazıcam demiştim, 4 aylık hamileyim elhamdülillah sağlıkla kucağımıza almamız için dua edin lütfen bana. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Yaaaaaa çok güzel Bi haber bu tebrik ederim. Allahın izniyle sağ sağlim alırsınız inş hatta alırız

Canım benim çok teşekkür ederim o senin kalbinin güzelliği . İnşallah yazicam sabırsızlıkla heyecanla o günü bekliyorum. Umut insanı hayata ne kadar cok bağlayan bir şey
Gün doğmadan neler doğuyor neler oluyor Rabbim en güzelini nasip edendir . Bende 28 haftalık oldum cinsiyeti belli mi bebişin bu arada teşekkür ederim unutmayıp yazmışsın bize de haber verdin

Yeni bi kalp yeni beden yeni hayat yeni enerji tüm acılarına çok iyi gelecek bu minnoş bebek paylaşımını okudugumda ben 3 aylık hamileydim ve gerçekten çok içten samimi söylüyorum çok üzülmüştüm ama geride kaldı bakkkk hamdolsun Rabbim hakkıyla anne baba olacak herkese nasip etsin tekrardan tebrik ederim

Allah razı olsun cok teşekkür ederim iyi ki varsınız, Rabbim size de hayırlısıyla sağlıkla ve kolaylıkla evladınıza kavuşmayı nasip etsinz

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Doğumdan kaç ay sonra hamile kalmış oldunuz ben de zaman ayarlamaya çalışıyorum da onun için merak ettim
Ben hiç korunmadım 40ı m çıktıktan 2 hafta sonra adet oldum adet bitince de hamile kaldım elhamdulillah yani doğumdan 2 ay falan sonra

Gün doğmadan neler doğuyor neler oluyor Rabbim en güzelini nasip edendir . Bende 28 haftalık oldum cinsiyeti belli mi bebişin bu arada teşekkür ederim unutmayıp yazmışsın bize de haber verdin
Elhamdülillah Rabbim size de hayırlısı ile kavuşmayı nasip etsin. Oğlum olacak inşallah Rabbim bir oğlumu aldı onun yerine bir tane daha oğlan verdi

Konunuza şimdi denk geldim, sonunu görmeden en başını okuyordum, gözlerim doldu en son bu yazdığınızı görünce kendi çocuğum olmuş gibi sevindim güzel Allah’ım en güzel evladı size versin inşallah bir daha böyle bir acıyı yaşatmasın, çok büyük bir şey ile sınanmışsınız ama o anda “ veren de sensin alan da” diyebilmek herkese nasip olmaz, bunun mükafaatını verir rabbim inşallah.

Amin amin Allah razı olsun Rabbim size de en hayırlı kapılar açsın her zaman

Rabbim size gönlünüze göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…