Bebeğimi doğumda kaybettim

Ahh onca acıya keşke bebeklerimiz yanımızda olsaydı. Ama isyan etmiyorum o şekilde olmasaydı bile olacaktı. Bizler aslında çok şanslıyız bizim bir ebedi meleklerimiz var benim ilk aylar çok zordu onun o mezarda çürüdügünü falan düşününce kalbim sıkışıyordu. Ama zaman geçtikçe yaran kabuk bağlıyor. O hastaneden elin boş çikman herkesin sana acıyarak bakması en canımın yandigida odu. Ben bir yakinimzla aynı gün doğum yaptım. Onun hastaneden çıktığı gün. Onlar altta bebekleriyle birlikte foto çekiliyordu. Eşimde bebeğimizi defn edip gelmişti. Sessizce onlara bakıyordu. O senaryo gözümün önünden hiç gitmiyor. Seneyi geçti.. şuan bile ağlayarak yazıyorum bunları.. çok çok zor kendime hayret ediyorum ben nasıl dayandım diye... dağına göre kar verir diyorlar ya gerçekten de öyle.... zaten öncesindede düşüğüm ve kimyasellerim olmuştu. Ekim 2022 doğum yapmıştım.. ocak ve mart ayı yine kimyasel geçirdim. Son kimyaselden sonra hiç adet görmedim hemn hamile kalmışım. Oda 2 aylık mayis ayı düştü.... sonra ilk adetimi haziranda gördüm ve temmuzda hamile olduğumu öğrendim..... kendime özel Dr tuttum ve o takip etti büyük bir sorun olmasada hastanede önlem amaçlı 7 8 defa yattım... gerekli bütün şeyler yapıldı allaha şükür 2024 mart ayı sezeryanla oğlumu kucağıma aldım. Sezeryan normal dogumumdan çok çok iyi geçti... şuan 8.5 aylık yanımda uyuyor... rabbime binlerce kez şükürler olsun. Benim için imkansız gibi görünüyordu ama nasibinde varsa oluyormuş. Seni çok iyi anliyorum daha çok taze acın dertleşmek istediğin an bana özelden yazabilrsin bol bol ağlaşırız canım kalbini ferah tut onlar bir melek belki yaşasaydı başına çok kötü şeyler gelecekti. Mis gibi haliyle gunahsizca gittiler ne güzel bizler melek anneleriyiz. Hz Muhammed Peygamberimizin sinandigi acıyla sınanıyoruz... inşallah layığı ile imtihanimizi verebiliriz.

Masallah barekallah çok sevindim Rabbim evladınızı sağlıkla hayırla büyütmeyi nasip etsin Rabbim bir daha evlat acısı göstermesin. Ben de aynı dusunuyorum kendimi teselli ediyorum belki yaşasa çok acı cekecekti hastalık vs olacaktı diyorum Rabbim en iyisi bilir. Biz cennetliklerin annesiyiz, onlar bizi cennette bekleyecek annemi isterim diyeceklermis elhamdülillah Rabbime. Canım çok acıyor tarifi yok ama yasamaya çalışıyorum elhamdülillah halime

Canım geçecek zaten sen bu acıyı çekerek şuan sınavdan geçiyorsun.. şükür et rabbime biliyorum canın yanıyor.. ama 1 sene sonra çok hafiflicek bide bi tane melek gibi bebiş gelecek. Derdinin dermanı olacak. En kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir evladın olur inşallah ♡♡

Allah yardımcınız olsun acınızı hafifletsin çok üzüldüm inşallah toparlanırsınız ve evlatlarınızı kucağınıza alırsınız. O da sizin cennetteki meleğiniz Allah yardımcınız olsun

Size tüm kalbimle sarılıyorum. Hayat türlü türlü oyunlar oynuyor hepımıze. Umatım bütün kalbının agrısı geçer. Dılerım tekrar hamıle kalırsın. Ama önce terapı al lütfen. Allah'a sıgınıcaksın allah bılır nasip olsaydı yaşaması dünyada sızınleydı. Allah'tan ıyı kımse bılemez.

Bir yakınımın da hasta çocuğu doğum sonrası fark edilmiş. Doğduktan 1 2 gün sonra bebek ölmüş. Sonra 1 2 sene sonra ise normal sağlıklı bir bebekleri oldu. Sizin yaşınız genç bu arada, eşiniz de aynı yaslardaysa çocuktaki hastalık tesadüf eseri olmuştur, kafaya takmayın yine olur mu diye.

Bebek o hastalıkla yaşasaydı onun için zor olacaktı, kurtulmuş vefat ederek.

İnsanlar Allah'ı bahane ederek birbirine nasıl acı şeyler söylüyor, yukarıdaki yorum bunun kanıtı. Bebeği ölü doğmuş anneye yazdığına bak, vicdansız.

Başınız sağ olsun Öyle çok duygulandım ki anlatamam size çok üzüldüm. Bende bebeğimi kaybettim maalesef. Allah’a dua edin bizde edelim hepimiz için. Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bize inşallah
Onun nasibi o kadarmış. Allah’ın takdiri.

Başınız sağolsun.. . Yaşadıklarınızı ağlayarak okudum ben de... O her zaman sizin kalbinizde olacak. Rabbim yeni sağlıkla gelen bir bebiş nasip etsin size inşallah. Ama öncelikle bu yas sürecini geçirip toparlanmak lazım. Ayrıca hayırlısıyla tekrar bebeğiniz olduğunda ilk bebişi unutmazsiniz. O her daim sizinle... Eğer toparlanamazsaniz psikolojik destek almanızı öneririm.

Durumunuza çok üzüldüm ama bu yazdığınız pek olmamış, herkesin bebeği kendine kıymetli, imkansızlıklar içindeler diye bebek sahibi olmayı hak etmiyor demek değil kimse.
Canım sacmasapan ailelerin güzel bir hayat sunamayacaklarini bile bile cocuk sahibi oldukları da bir gerçek. Bazı insanlar hak etmiyor maalesef. Uyuşturucu bağımlısı olan var çalışmayan dilenci olan var. Haksız bir cümle değil.

Bizim hastanenin birkaç tane kadrolu dilencisi var.ellerindeki bebekler her sene yenileniyor.biraz büyüyenleri de az ötede dilendirmeye başlıyorlar.dedim zaten sistem zaten saçma sapan bir sistem.zevk alarak insan mı yapılır? Hayatta en ufak bir şey için bile mücadele etmen gerekiyor.sevişerek çocuk mu olur? Milletin derdi bizim gibileri geriyor ondan sonra.

İnsanlar Allah'ı bahane ederek birbirine nasıl acı şeyler söylüyor, yukarıdaki yorum bunun kanıtı. Bebeği ölü doğmuş anneye yazdığına bak, vicdansız.
Dünyanın en haklı yazısı.evet dünya böyle bir yer.her 10 kadından 9 unun bebek kaybetme hikayesi var.eee demek ki doğanın işleyişi bu şekilde.bir başlık açıyorsun herkes dökülüyor yok 3 tane kürtaj oldum, yok beş tane düsürdüm.bir kadın düşük yapar, sağlıksız gebelik geçirir, kürtaj olur, tekrar tekrar hamile kalir, yine düşünür. dünyanın en normal şeyleri evet.dünyanin işleyişini bile kabullenmektir aciz kazık kadar kadının nazını çekmemek mi vicdansızlık oluyor? Bir tane kadın göster bana bütün gebeliklerinde sağlıklı bebek doğurmuş olsun? Bulabilecek misin? Tekrar tekrar da oluyor işte, hatta istemediğin kadar.hatta ben istemezdim bir insan dünyaya getirmenin bu kadar basit olmasını ama basit işte.bir ay sonra tekrar seviş hopp yine hamilesin.allah buyütmüyor meseleyi biz niye büyütelim?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…