Bebeğimi doğumda kaybettim

Evet etrafim böyle kadın dolu.

Çok garip bir üslubunuz var. Konusmasaniz daha iyi. Sağlıklı gebelik geçiren ve sağlıklı doğum yapan bir sürü insan var. Ölümle imtihan olmuş birine naz yapıyorsun allaha saygisizlikta bulundun vs demek vicdansizliktir

Durumunuza çok üzüldüm ama bu yazdığınız pek olmamış, herkesin bebeği kendine kıymetli, imkansızlıklar içindeler diye bebek sahibi olmayı hak etmiyor demek değil kimse.
okuman mı sıkıntılı kardeş. ımkansızlık mı doven soven tecavuz eden babaların oldugu aılelere doguyor. demek ıstemıs

basın sagolsun. ne acını dındırebılır birileri ne bunun ustune bişey soylenebilir. adı da tarifi de yok. anlayamayız da. allahım sana hayırlı saglıklı bebekler versın ınsallah . ..

Çok üzgünüm... Başınız sağolsun. Evladınızla ahirette buluşmanızı temenni ediyorum. Acının tarifi yok. Yazılacak tüm duyguları da yazmışsınız. Herkesin bir imtihanı var. Size de ağır bir imtihan düşmüş. Rabbim size hayırlı evlatlar nasip etsin. Acınızı göğsünüzden alsın. Size ferahlık diliyorum

Yazıp yazıp sildim. Hiçbir teselli cümlesi işe yaramaz. Allah sabır versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…