bebeğimi bugün kaybettim.

azize, masal çok üzüldüm. Diğer topikte her aldığım haberde kendim hamile kalmışım gibi sevinmiştim. Ama üzmemeye çalışın kendinizi. Biraz zaman verin, gene olacak nasılsa Allahın izniyle.

kızlarr çokk sağolun.çok acı birşey gerçekten.allah düşmanıma bile yaşatmasın.çok ağladım ama şimdi daha iyiyim.

geçmiş olsun canım rabbim sana bidaha nasip eder inşallah sağlıklı ve hayırlı evlat

canm sanada çok geçmiş olsun.
ikimizinde baştan beri yolunda gitmeyen bişeyler vardı zaten bu kahve rengi akıntılar olmıcak diyodu zaten.
sende hep üzülüyodun geriden geliyo diye olmadı işte allah nasip etmedi canım.
inşallah bidahaki sefere sağlıklı ve hayırlısıysa olsun.öptüm canm.

sağol canımm.sende üzülme yeniden olcak bebişlerimiz inşallah.kopmayalım hiç.belki aynı zamanda yeniden sağlıklı bebişlerimiz olur.kaç ay korun dedi doktor?bende az sonra kontürole gitcem ne dicek bakalım

slm masalcım ben haftaya gidicem kısmetse ozaman sorcam.
en az 3ay veriyolar diye biliyorum sende bi sor bakalım nedicekdr.
yazarsın banada.

masalcığım, azizeciğim çok geçmiş olsun... lekelenmeler bunun habercisiydi demek

azizeciğim canım benim çok geçmiş olsun kayınvalıden soyledı gelip rahatsız etmek istemedim inan acını paylasıyorum dertleşmek istersen bir telefonun yeter allah bidahaki sefere tamamına erdirsin inşallah çok şaşkın ve üzgünüm

slm çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum bende bebegimi 9 haftalık ken kaybettim kalbi durmuş... ve gelimemiş..allah yeniden nasip eder inşallah

canım azizecim gerçekten çok üzüldüm! şok oldum topiği okuyunca. ne olur moralini bozma. güçlü olmaya çalış. çok geçmiş olsun arkadaşım. inşallah tez zamanda tekrar hamile olursunda müjdeli haberlerini alırız. unutma olan işte vardır bir hayır. kendine çok çok iyi bak. çok öptüm canım.

masalcım sanada çok büyük geçmiş olsun canım. gerçekten çok üzüldüm. Rabbim tez zamanda ikinizide tatlı bebişler versin!

çoooook sağolun arkadaşlar hepinizi çok öpüyorum.
allah kimseye yaşatmasın çok üzücü bişey.

azize geçmiş olsun cnm rabbim sağlıklısını hayırlısını tekrar nasip eder inşallah.

azize ve masal canım ya ikinize de çok üzüldüm ama kısmet hayırlısı böyleymiş.üzülmeyin nolur en azından hamile kalabiliyorsunuz çok şükür buna sevinin inşallah en kısa zamanda rabbim size bu acıyı umutturur hayırlı sağlıklı evlatlar nasib eder .azizecim canım allah oğluna hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin canım inşallah bu günlerde geçicek ve tekrar anne olucaksınız inşallah :Saruboceq::1hug:

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım allah sabırlar versin bende 5gün önce bebeğimi kaybettim allahım bir daha aynı acıyı hiç kimseye yaşatmasın

geçmiş olsun canım allahım en kısa zamanda tekrar hamile kalmayı saglıklı gebelik geçirmeyi nasip etsin..

Canım gecmıs olsun cok üzüldüm.Allahım sabırlar versin..

canım çok geçmiş olsun ve başın sağolsun. Allah ilk evladına ömür versin inşallah.
İkinci bebek için benim bildiğim en aza 6 ay beklemelisin ki vücut kendini toparlasın. yaşın kaç bilmiyorum ama beklemeni tavsiye ediyorum. her şerde bir hayır vardır sözünü nutma olurmu. Allah dualarını kabul etsin,herşeyin en hayırlısını versin inaşallah. Sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…