çok geçmiş olsun.ben de 2 hafta önce 21 haftalık bebeğimi kaybettim.bütün vücudu ödem yapmıştı.normal doğumla oldu üstüne de kürtaj yaptılar içerde kalanları temizlemek için.doktor bana 3 ay korun sonra deneyebilirsin dedi.küçük olduğu için rahim kendini çabuk toparlıyo.gerçi ben biraz daha beklemeyi düşünüyorum.ilk gebeliğim de boş gebelikti bu ikinci oldu.şimdi bir sürü testler,otopsi falan yapılıyo sonuçları bekliyoruz.kalp durmasıyla ilgili genelde burda okuduğum kadarıyla kan pıhtılaşması çıkıyo.ilk düşükten sonra hiçbir araştırma yapılmıyo.benim tavsiyem imkanın da varsa araştırma yaptırman nedenini öğrenmen.bir sonrakinde alınabilecek bi önlem varsa almandır.ben ikinci kere hayal kırıklığı yaşadım.üzülme demenin bi faydası olmadığını biliyorum ben de şu an sakinleştiricilerle yaşıyorum ama sonraki bebek denemesi için çabuk toparlanmak lazım.allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.
:gitme:arkadaşlar çok üzgünüm hemde çok 11.haftadaydım dr.gittim heycanla bebeğimi görmek için ama kalbi atmıyordu ve gelişmemiş. 11.haftadaydım ama 7haftalık bebek görünümündeymiş bugün zorunlu kürtaj oldum...bu ikinci olcaktı ama rabbim kısmet etmedi kendimi bomboş hissediyorum okadar alışmıştımki bebeğime.
haftaya kontrole gidicem kısmetse...dr. bakalım nekadar süre vercek hamile kalmam için.
allah herkeze öncelikle sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin.:Saruboceq:
başın sağolsun öncelikle ,konu sahibi arkadaşa da başsağlığı diliyorum
üstüne sezeryan olduğun halde mi 3 ay sonra dene dedi? sezeryan ciddibir ameliyattır, ben de sezeryanla doğum yaptım dikişlerin kapanması derinin birbirine kavuşup birleşmesi zaman alır, hamile kalırsın tabi ama, o bebek büyüdükçe dikişlerinde patlama ya da acı hissedebilrsin, Hamileliğinin sonuna doğru karnın iyice geriliyor bebeğin de ağırlığı eklenince dikişlerin bunu taşıyabilecek mi? bence sen başka bir doktora daha danış bu konuyu.. Rabbim hepimizee hayırlı evlatlar nasip etsin