bebeğimi bugün kaybettim.

Azize45

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2009
13.770
13
:gitme:arkadaşlar çok üzgünüm hemde çok 11.haftadaydım dr.gittim heycanla bebeğimi görmek için ama kalbi atmıyordu ve gelişmemiş. 11.haftadaydım ama 7haftalık bebek görünümündeymiş bugün zorunlu kürtaj oldum...bu ikinci olcaktı ama rabbim kısmet etmedi kendimi bomboş hissediyorum okadar alışmıştımki bebeğime.
haftaya kontrole gidicem kısmetse...dr. bakalım nekadar süre vercek hamile kalmam için.
allah herkeze öncelikle sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin.:Saruboceq:

rabbim ilk evladını sana bağışlasın canım..2. inşallah hayırlısıyla olur...ne güzel bak sen annelik nedir tatmışsın şükür rabbime...allah sabır versin canım...

çok geçmiş olsun.ben de 2 hafta önce 21 haftalık bebeğimi kaybettim.bütün vücudu ödem yapmıştı.normal doğumla oldu üstüne de kürtaj yaptılar içerde kalanları temizlemek için.doktor bana 3 ay korun sonra deneyebilirsin dedi.küçük olduğu için rahim kendini çabuk toparlıyo.gerçi ben biraz daha beklemeyi düşünüyorum.ilk gebeliğim de boş gebelikti bu ikinci oldu.şimdi bir sürü testler,otopsi falan yapılıyo sonuçları bekliyoruz.kalp durmasıyla ilgili genelde burda okuduğum kadarıyla kan pıhtılaşması çıkıyo.ilk düşükten sonra hiçbir araştırma yapılmıyo.benim tavsiyem imkanın da varsa araştırma yaptırman nedenini öğrenmen.bir sonrakinde alınabilecek bi önlem varsa almandır.ben ikinci kere hayal kırıklığı yaşadım.üzülme demenin bi faydası olmadığını biliyorum ben de şu an sakinleştiricilerle yaşıyorum ama sonraki bebek denemesi için çabuk toparlanmak lazım.allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.

canım cok üzüldüm.ilk hamile haberini okuyunca da cok sevinmıştim.hayırlısı olsun inşallah rabbim hayırlı sabır versin dayanma gücü versin.rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin.

başın sağolsun öncelikle ,konu sahibi arkadaşa da başsağlığı diliyorum

üstüne sezeryan olduğun halde mi 3 ay sonra dene dedi? sezeryan ciddibir ameliyattır, ben de sezeryanla doğum yaptım dikişlerin kapanması derinin birbirine kavuşup birleşmesi zaman alır, hamile kalırsın tabi ama, o bebek büyüdükçe dikişlerinde patlama ya da acı hissedebilrsin, Hamileliğinin sonuna doğru karnın iyice geriliyor bebeğin de ağırlığı eklenince dikişlerin bunu taşıyabilecek mi? bence sen başka bir doktora daha danış bu konuyu.. Rabbim hepimizee hayırlı evlatlar nasip etsin

canım başın sağolsun inan cok üzüldüm hamile haberini topikte okuyup tebrik emiştik seni Allahım tez zamanda gene versin inşallah

canım çok geçmiş olsun.o acıyı bende yaşadım benim bebeğim,28 haftalıktı.yani 7 ay bitmişti.kızımı kaybettim.1,5 ay önce normal doğumla suni sancı verdiler.2gün sancı çektim.doğum yaptım.benimde 3.bebeğimdi.bir oğlum bir kızım var,ALLAH onlara hayırlı uzun ömür versin,tabi senin yavrunada inş.yakın bir zamanda 2.bebeğine hamile kalır kucağına sağlıklı birşekilde alırsın.bütün güzellikler seninle olsun...

azize canım çook geçmiş olsun.sana ulaşamıyodum.bende bebeğimi kaybettim gelişmemiş.2 hafta oldu aldılar benimkinide.bende çok üzgünüm.topiğimizde ilk hamile kalanlardık.nazar mı değdi arkadaşım bize.ama olsun inş yine hamile kalacaz.biliyosun benim daha ilk bebeğim olcaktı.:gitme:

başın sağolsun canım.seni çok iyi anlıyorum bende bebeğimi iki hafta önce kaybettim doğumuna 10 gün varken.çok zor evet ama diğer çocuğun için güçlü olmalısın.
allahtan sabır diliyorum sana.

Azize ve masal ikinize de geçmiş olsun.Ben de geçtiğimiz mayıs ayında aynı acıyı yaşadım.İnşallah bundan sonra sağlıklı hamilelikler yaşarız.Herşeyin hayırlısı:Saruboceq:

azize ve masal geçmiş olsun.ALLAHsabır versin bende aynı acıyı yaşadım üzerinden aylar geçti ama hala aynı acıyı hissediyorum.ALLAH kucaklarımızı doldursun

teşekkür ederim.yanlış anladın heralde canım sezeryan olmadım ben.normal doğumla oldu.normal doğumdan sonra içerde kalanları temizlemek için kürtaj yaptılar.doktor özellikle sezeryan yapmadı çok fazla bekleme süresi olmasın diye.psikolojik olarak seni biraz zorlar ama mutlaka normal dedi.onun için 3 aydan sonra deneyebilirsin dedi.ben zaten bi 5 ay düşünmüyorum sonrası allah kerim.sen sağlıkla aldın mı bebeğini kucağına?ya da bi problem vardı da onun için mi sezeryan oldun?

canlarım
masal ve azize çok şokk oldumm...
inanamıyorum yaaaaa....allah en kısa zamanda yine sağlıklı sıhhatli bebek nasip eder...
benimde başıma geleni anlatayım sizlere...bize kesin nazar değdi ((
ense kalınlığı ölçümü yaptırmaya gittik fazla çıktı...
cvs testi yaptırdım geçen c.tesi günü kromozomlar temiz çıktı bi sorun yok..ama 1kromozom daha incelenecekmiş onunda çıkması 15 günü bulur diyor dr...yılbaşından sonra karar verilecek...allah hayırlısını nasip etsin hepimiz için...inanın beklemek de çok zor
üzmeyin kendinizi lütfen...en azından ben daha çok acı çekiyorum emin olun,net bişey yok ve bekliyorum :gitme:

çok üzüldüm canım inşallah tez zamanda seninde mutlu haberini okur ve 8 ay 10 gün sonrada doğum hikayeni okuruz inşallaah
Allah ım dileyen herkese nasip etsin!

selam kızlar bende ilk bebeğimi kaybettim. 19 haftalıktı. şimdi tekrar hamileyim 22 haftalık. birazdan doktora gidecem 3d ultrasonu girecem. 3d hakkında bilgim yok. karından mı yoksa vajidan mı bakıyorlar. cevap bekliyorum kızlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…