bebeğimi bugün kaybettim.

neden öyle düşünüyosun canım kürtajdan sonra daha çabuk hamile kalınır diyolar inşallah bizimde öyle.benim sonuçlar patolojiye gitti.temiz çıkmış.doktora nedsen böyle oldu dedim.bilinmiyor nedensiz düşükmüş sana doktor birşey dedi mi.ikinciye olursa araştırcaklarmış.

basin saogolsun canimm , çok çok geçmisler olsun ... ne yapalim kader boyleymis, her iste bir hayr vardir unutmayalim.. belkide dogdugunda sakat olacakti Allah bilir, acini paylasiyoruz canim ... Allah,a emanet ol saglicakla...

azizecim canım çok üzüldüm allahım hayırlısını versin inşallah en kısa zamanda tekrar güzel haberlerini duyarız canım. allah erenciğini sana bağışlasın canım. herşeyin hayırlısı tatlım biliyorum zor bir durum bende bir kere yaşamıştım aynı şeyi ama bak şimdi bir bebek daha bekliyorum. seninde yine olcak hayırlısıyla sağlıklı bir bebek gelir inşallah canım.

neden öyle düşünüyosun canım kürtajdan sonra daha çabuk hamile kalınır diyolar inşallah bizimde öyle.benim sonuçlar patolojiye gitti.temiz çıkmış.doktora nedsen böyle oldu dedim.bilinmiyor nedensiz düşükmüş sana doktor birşey dedi mi.ikinciye olursa araştırcaklarmış.

dr.bana sana bazı testler yapmadan tekrar hamile kalma dedi.
haftaya kısmetse dr.gidicem daha detaylı konuşurum.
kendimi toparlamam lazım bu ikinci kürtajım üçüncüsünü tekrar yaşamak istemiyorum.
hakkımızda hayırlısı olsun canım.

azizecim canım çok üzüldüm allahım hayırlısını versin inşallah en kısa zamanda tekrar güzel haberlerini duyarız canım. allah erenciğini sana bağışlasın canım. herşeyin hayırlısı tatlım biliyorum zor bir durum bende bir kere yaşamıştım aynı şeyi ama bak şimdi bir bebek daha bekliyorum. seninde yine olcak hayırlısıyla sağlıklı bir bebek gelir inşallah canım.

sağol canım benim...
kısmet deyilmiş ama çok üzüldüm. senin bebiş nasıl?cinsiyeti belli oldumu canm?

:gitme:arkadaşlar çok üzgünüm hemde çok 11.haftadaydım dr.gittim heycanla bebeğimi görmek için ama kalbi atmıyordu ve gelişmemiş. 11.haftadaydım ama 7haftalık bebek görünümündeymiş bugün zorunlu kürtaj oldum...bu ikinci olcaktı ama rabbim kısmet etmedi kendimi bomboş hissediyorum okadar alışmıştımki bebeğime.
haftaya kontrole gidicem kısmetse...dr. bakalım nekadar süre vercek hamile kalmam için.
allah herkeze öncelikle sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin.:Saruboceq:
merhaba öncelikle gecmis olsun
bende 24 eylülde kürtaj oldum 7 haftalikti benimde bebegim tabi benim saglikli bir yavrum var allahima sükürler olsunki o beni avutuyor ama benim bu son kalbi duran bebegimi kaybetmemle tam 5 kez yasamis oldum ayni aciyi cok zor allahim taktiri bende ikinciyi cok istiyorum rabbim verirse ins hepimize tüm isteyenlere

merhaba arkadslar yeni katildim sitenize cok uzgunum moralim cok bozuk bende 2 gun once bebegimi dusurdummm ne onerirsiniz bunalimdayim

merhaba öncelikle gecmis olsun
bende 24 eylülde kürtaj oldum 7 haftalikti benimde bebegim tabi benim saglikli bir yavrum var allahima sükürler olsunki o beni avutuyor ama benim bu son kalbi duran bebegimi kaybetmemle tam 5 kez yasamis oldum ayni aciyi cok zor allahim taktiri bende ikinciyi cok istiyorum rabbim verirse ins hepimize tüm isteyenlere
sağol canm sanada çok geçmiş olsun.benimde 8yaşında bir oğlum var çok şükürler olsun.
rabbim oğluma sağlık ve uzun ömür versin.ikinciyide çok istiyorum hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin.

merhaba arkadslar yeni katildim sitenize cok uzgunum moralim cok bozuk bende 2 gun once bebegimi dusurdummm ne onerirsiniz bunalimdayim

hoşgeldin aramıza sanada geçmiş olsun canm.
bende iki gün önce kaybettim bebeğimi hala hamileyim gibi geliyo.

azize1 benim oglumda 7 yasina girecek 1.sinifa gidiyor allahim onlari bize bagislasin kardessiz koymasin ins tüm isteyenlerede annelik duygusunu taddirsin ins

azize1 benim oglumda 7 yasina girecek 1.sinifa gidiyor allahim onlari bize bagislasin kardessiz koymasin ins tüm isteyenlerede annelik duygusunu taddirsin ins

hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canm.
benim oğlum çok mutluydu kardeşi olcak diye...çok üzüldü yavrum.
inşallah bidahaki sefere allah sağlıklı hayırlı evlat verir ikimizede.

geçmişş olsunnn canımmm en kısa zamandaa yeniden bebişinle olma dileğiyleee :ecrin_bebek:

amin ins cnm ben artik hamileyim bile demiyorum cünkü cok etkilendi bi var biyok kardesi tam 5 kere düsünsene allah hayirlisini versin dedigin gibi cnm

azize çok üzüldüm canım.çok geçmiş olsun rabbim tekrar yaşatmasın.ogluna uzun ömür versin.hiç üzülme tekrar dene.yeniden bi melek verecek rabbim sana...

Slm herkese allah sabır versin.bende 5. Ayda doktor bebeğin alınması gerektiğini söyledi.sakat doğcak dedi.dawn sendromlu dedi bizde eşimle hayır dedik aldırmayız allah nasıl verdiyse kendisi alsın dedik.32.haftamda acil sezeryana alındım kalp atışları durmak üzreydi.sezeryanla doğum yaptım bebeğim solunum cihazına bağlandı yavrum çok hastaymış 10 gün yaşayabildi sadece.bebeğimi kaybettim 9 gün oldu.çok acı çokk..meleğim artık yok.ilkide düşük olmuştu ben ne yapcam bilmiyorummmm.çok kötüyümmm

slm,rabbim bu durumda olan herkese sabir versin,üc kere düsük yapmis biri olarak acinizi paylasiyorum.benimde dün yakin arkasimin ablasi 7 aylik bebegini kaybetti karninda.son yillarda düsükler bebek ölümleri cok fazlalasti yedigimiz ictigimiz hormon oldu dogal diye bisey kalmadi ,unuda bir sebeb olarak görüyorum ben.hamile kalmak ve cocuk dogurmak mucize gibi bir sey oldu artik.allahim baska aci yasatmasin.rabbim anne olmak isteyen herkese anneligi tattirsin.

Slm herkese allah sabır versin.bende 5. Ayda doktor bebeğin alınması gerektiğini söyledi.sakat doğcak dedi.dawn sendromlu dedi bizde eşimle hayır dedik aldırmayız allah nasıl verdiyse kendisi alsın dedik.32.haftamda acil sezeryana alındım kalp atışları durmak üzreydi.sezeryanla doğum yaptım bebeğim solunum cihazına bağlandı yavrum çok hastaymış 10 gün yaşayabildi sadece.bebeğimi kaybettim 9 gün oldu.çok acı çokk..meleğim artık yok.ilkide düşük olmuştu ben ne yapcam bilmiyorummmm.çok kötüyümmm

tatlım çok geçmiş olsun allah sabır versin canm.
rabbim birdaha yaşatmasın bu acıları hiç kimseye.

X