Ben de bebeğimi kaybettim

canım çok geçmiş olsun sana da..
Allah tekrar kimseye yaşatmasın böyle acıyı. bir evladının olması senin için aslında büyük bi şans ama acı yine aynı acı.
elbette umudunu kaybetmemelisin. allah hepimizi bir bebekle mükafatlandırır inşallah tez zamanda

cok tesekkur ederm saol cnm ..allah herkesin gonlune gore verir ve isteyen herkese saglikli uzun omurlu evlatlar nasip eder insallah..ama benm bi sorum olcak bebegimi 35 gun once kaybettim ve bi kac gun oncesine kadar bi daha istemem korkarm diyodum ama yaklask bir haftadr bu siteyi takip ediyorum benim durumm da olanlarn yorumlarini okudukca heveslendim bir daha cocuk istiyorum su anda ve cok heveslyim.. ama 4 kasim da 2.sezeryanimi oldum ve dikislerim ilki gibi degil belki bilirsinz ilkide yapistirma buda oyle ama zimba adinda farkli dikisler var 9 tane sanirim karnimda pay olmadigi icn yapmslar dogum yapali 4 ay oldu ve ben ne zamn tekrar hamile kalmayi denemeliyim ?? simdiden tesekkurler.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim sezaryan hakkinda bilgim olmadigi icin tam bir sey soyleyemiyorum sana. Ancak kasimdan bu yana 4 ay gecmis. Az bir surec de degil. Doktorun ne zaman icin izin verdi? Bu arada ben beklemekten yana degilim. Psikolojik olarak kendini hazir hissettiginde insanin denemesi gerektigini dusunuyorum. Sonucta bebek de kadere inananlardanim. Eger vakti zamani geldiyse olur diye dusunuyorum

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

cok tesekkur ederm saol cnm ..allah herkesin gonlune gore verir ve isteyen herkese saglikli uzun omurlu evlatlar nasip eder insallah..ama benm bi sorum olcak bebegimi 35 gun once kaybettim ve bi kac gun oncesine kadar bi daha istemem korkarm diyodum ama yaklask bir haftadr bu siteyi takip ediyorum benim durumm da olanlarn yorumlarini okudukca heveslendim bir daha cocuk istiyorum su anda ve cok heveslyim.. ama 4 kasim da 2.sezeryanimi oldum ve dikislerim ilki gibi degil belki bilirsinz ilkide yapistirma buda oyle ama zimba adinda farkli dikisler var 9 tane sanirim karnimda pay olmadigi icn yapmslar dogum yapali 4 ay oldu ve ben ne zamn tekrar hamile kalmayi denemeliyim ?? simdiden tesekkurler.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim sezaryan hakkinda bilgim olmadigi icin tam bir sey soyleyemiyorum sana. Ancak kasimdan bu yana 4 ay gecmis. Az bir surec de degil. Doktorun ne zaman icin izin verdi? Bu arada ben beklemekten yana degilim. Psikolojik olarak kendini hazir hissettiginde insanin denemesi gerektigini dusunuyorum. Sonucta bebek de kadere inananlardanim. Eger vakti zamani geldiyse olur diye dusunuyorum

geçmiş olsun cnm. hiç yaşamadım ama nasıl bir acı olduğunu biliyorum. rabbim inşallah sanada en yakın zamanda bir evlat verir.
Foruma böyle bir konu açmak kimsenin istemeyeceği gibi benim de hiç istemeyeceğim bir şeydi. Ama maalesef bugün bebeğimi aldırmak zorunda kaldım
Öncekikınularıma bakarsanız aslında hafif tehlikeli bir gebelikti benimkisi. Biraz aşagıdaydıbebeğim ilk kontrolumde. Ancak ikinci sefer gidilen kontrolde duyulan kap atışları beni de sevindirdi anne olabilme ümidiyle.
Ancak dün kontrole gittiğimizde ikinci kez kalp atışlarını duymayı beklerken kalbinin durdugunu öğrendik. O an dünyam başıma yıkıldı. Muayenehaneden nasıl çıktığımı bilemedim. Ardından başka bir doktor. Ve yine aynı sonuç. Üstelik bebeğimin kalbi on gün önce durmuş. Ve ben içime bir ara gelen 'acaba bir şey mi oldu, sanki bir şey hissetmiyorum' hissinden başka hiçbir şey anlamadım kalbinin durduğuna dair.
Dün bütün gece hastanedeydim. Ve kimseyi almadılar yanıma. Doğumhanede beş doğum ve doğum sancısı yaşayan anne adaylarını gördüm, feryatlarını duydum. Düşük hakkında hiçbir fikrim yoktu. Vücuduma yerleştirilen ilaç, ardından suni sancı serumu, sabaha kadar süren ağrılar, dinmek bilmeyen gözyaşları ve düşmeyen bir bebek..
Sabaha da anestezisiz bir kürtaj..
Doktor 3 ay korun dedi ancak bir daha cesaretim olur mu zaten, bilemiyorum. Geleceğe dair tüm umutlarım neredeyse tükendi, bir gece de her şey darmadağın oldu. Ailem, eşim herkes çok üzgün. Ancak en büyük acıyı yaşayan elbetteki bizleriz.
Birileriyle acımı hem paylaşmak istiyorum hem de kimselerle konuşmak istemiyorum. Ruh halim berbat.
Beterin beteri var elbette ve her işte bir hayır. Ancak bu kadar sevinip heveslenmişken her şeyin başa dönmesi ve yaşanılan kayıp gerçekten çok yıpratıcı. Aklımda hep bebeğimi neden kaybettiğime dair şüpheler ve asla cevabını bulamayacağım sorularım var. Ve hiç bir zaman unutamayacağım bir kaybım. Gerçekten çok zormuş. Allah bana ve benim gibilere yardım etsin..:KK43:

geçmiş olsun cnm. hiç yaşamadım ama nasıl bir acı olduğunu biliyorum. rabbim inşallah sanada en yakın zamanda bir evlat verir.

Canim cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin.
İnsallah bir daha yasatmaz Allah ayni acilari :KK43:
Tek dilegim saglikla bir evladimin olmasi. Bakalim nasip kismet ne diyeyim. Yine basladi merakla bekleme telaslari.. Annemin kiymetini anladim gercekten. Her evre yeni bir sıkıntı

çok çok geçmiş olsun aynı durumu bende yaşadım kuzumun kalp atışını gördüm havalara uçtum
mutluluğum 2 gun sürdü yoğun bir kanama ile hastaneye gittim bebeğimin kalbi durmuştu
beni ameliyata aldılar kürtaj oldum uyandım beni yeni doğum yapanların yanında bir odaya koydular
sürekli bebek sesleri yanımdaki odada bir kadın ve kocası nts de bebeklerinin kalp atımını dinliyorlardı
kaç saat geçti bilmiyorum çıkmak istediğimi söylememe rağmen çıkartmadılar beni kapım sürekli açıktı
kapattırmadılar doğum için sacı çeken kadınlar kapıdan geçiyordu sonunda dayanamayıp kalktım hemşireleri
tehdit ettim beni çıkarın intihar ederim diye çünkü acım buyuktu meleğimi kaybettim dr 6 ay bekle dedi beklemedim
2 ay sonra denedim ve 2 ay sonra hamile kaldım oda kimyasal çıktı öğrendim sadece 2 gün sonra kanamayla gitti
dr bana bebeğimin olmayacağını rahimde perde olduğunu rahim filmi çekip ameliyatla rahimden parça alacağını ve 6-7 ay sonra
deneyebileceğimi söyledi korktum başka dr a gittim süt hormonlarımın fazla olduğunu bununda gebeliği engellediğini
söyledi hipofiz mr çektirdim 2 ay sonra hamile kaldım 25 haftalıkken renkli ultrasonda yuzunu görünce çok ağladım inanamadım
ama ordada sorun çıktı dr plesenta marjinalis dedi doğuma 15 kişilik ekiple giricez kan bulundurucaz dedi netten araştırdım annenin
ölebileceği yazıyordu çok korktum ama doğumum çok güzel geçti hiç kana gerek kalmadı oğlumu aldım kucağıma şimdi 2. bebeğime
hamileyim uzun oldu ama yazmamdaki tek amaç asla pes etmeyin ben pes etmedim bebeğimi canımı kucağıma aldım şimdi 2. si yolda
inşallah onuda kucağıma alıcam ve dua ediyorum allahım tüm bebek isteyenlere sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah sizlerde kucaklarınıza
alacaksınız asla umudunuzu yıtırmeyin asla :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

X