Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

Afilim92 canim ben hastane cıkışım yok demişdim ilk giydirmek için vereceğim şeyler, tulum
(eldivenli patikli kendinden)
Atlet(yaz zibi da var yaz diye dr alev atlet öneriyor)
Bir ince corap ve şapka.
Versem yetermi?

Kaça aldın siteden? Harici portbebesi var mı yoksa ilk 6 ay için anakucağında mı zaman geçirceksin?
Portbebesi yok, ben ihtiyaç da duymadım, araçta bunun anakucağında, evde ev tipi anakucağında tutmayı düşünüyorum.
2226 Tlye almıştım anne bebek festivali gibi birşey kapsamında.

sunny baby cool mını 666 chıcco next2me gorunumunde sade kolay katlanıyo youtubeden ızleyebilirsin

sunny baby cool mını 666 chıcco next2me gorunumunde sade kolay katlanıyo youtubeden ızleyebilirsin

Sağol canım ben de sunny baby miny cool a baktım internetten, kolay gibi geldi katlamasi. Chicco yü incelemedim. Bi mağaza dolaşıp iyice bakmak istiyorum. Chicco yü da inceleyeyim teşekkür ederim

Kizlar selam
Bebek yataginda cok kararsiz kaldim. Yatagi sallanabilir olması gerekli bir özellik midir sizce?
Su anda 3 aylik bebegim var. Hic sallamadim. Yatagi da sallanmiyor. Alistirmaya bagli diye dusunuyorum. Ben sallamadigim icin bebek de oyle bir ihtiyac duymuyor. Buyuklere verince hemen sallamaya calisiyorlar. Oyle alismislar cunku.

Sağol canım ben de sunny baby miny cool a baktım internetten, kolay gibi geldi katlamasi. Chicco yü incelemedim. Bi mağaza dolaşıp iyice bakmak istiyorum. Chicco yü da inceleyeyim teşekkür ederim
chıccoda pahalı geldıgı ıcın bana bence sunny baby ılk 9 ayı ıdare edebilecek kapasıtede

chıccoda pahalı geldıgı ıcın bana bence sunny baby ılk 9 ayı ıdare edebilecek kapasıtede

Evet mantıklı aslında, chıcco baya pahaliymis. Bir de bi arkadaş aklimi karıştırdı, onların yerine elektrikli sallanan salincak larda al dedi bu ev tipi ana kucağı diye satılıyor. Kararsız kaldım.

benim attıgımda
Evet mantıklı aslında, chıcco baya pahaliymis. Bir de bi arkadaş aklimi karıştırdı, onların yerine elektrikli sallanan salincak larda al dedi bu ev tipi ana kucağı diye satılıyor. Kararsız kaldım.
bu model de sallanıyor ayaklarını cevırıyorsun ve oluyor.Bence onlar da gereksız muzıgını dınlemıyorsun bıle bı ıkı kez belkıde bilemedim

Bence gerek yok.Bebegin durumuna göre alinmali bu tarz seyler .

Canim merhaba,chicco nun duo lite way plus takimini sen soyledikten sonra baya bi inceledim.heryerde 1300 liraydi fiyati.bugun sabah trendyolda butik acilmis 999 liraya dusmus.bende sabah siparis verdim.kirmizisi da vardi,ben tercihimi siyahtan yana kullandim.sen kullaniyor musun? Tekerleklerinde bi sıkıntı vs olmuyor degil mi?
Şunu aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…