- 27 Ağustos 2016
- 2.244
- 1.906
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet biraz garanticiyim o konuda.Cunku bazi bebekler hemen kirletiyormus ev hastaneye uzak git gel yapamayiz.Bavula koyarken ekstra yedek olanlari en alta koydum.Hepsi keseli zaten karismaz .O yuzden rahat kafam .Sağol canım benim,ilk sayfadaki listenin hepsini aldın mı canım.okadar şeye ihtiyaç oluyor mu gercekten
Ah şu cinsiyetini bir ogrebilsem hayırlısıyla
İyi yapmışsın.masallah kavusmana çokta az kalmış .zaman ne çabuk geçiyor değil mi?Evet biraz garanticiyim o konuda.Cunku bazi bebekler hemen kirletiyormus ev hastaneye uzak git gel yapamayiz.Bavula koyarken ekstra yedek olanlari en alta koydum.Hepsi keseli zaten karismaz .O yuzden rahat kafam .
Evet hizli geciyor canim .Ama 30 dan sonra zaman durdu gibi biraz .İyi yapmışsın.masallah kavusmana çokta az kalmış .zaman ne çabuk geçiyor değil mi?
canim hangi marka ve kac tl.ye aldin?Canim bilmiyorum ki hic toplu almadim boyle .Ama indirim diyorsa dogrudur .Biz de dun indirim koduula ates olcere 100 tl daha az para odedik .Su dar zamanda cok iyi denk geldi .Gule gule kullanin insallah .Kiyafet her zaman alinir .Boyle büyük parcalari halletmek daha iyi gerçekten.
bence cok iyi almissiniz. Ama tek olunca boyle oluyor benim ikiz×2 desek 4400 :)Selam kizlar,
Bende aldiklarimi ve toptan fiyatini yazayim da alisverise baslamayan arkadaslara fikir olsun..
10 lu hastane çıkışı
0-3 ay 3 tane alt üst takim,4 tane citcitli ic zibin, extra 3 tane patikli alt
3-6 ay 3 tane alt üst takim,2 tane citcitli ic zibin
Corap,eldiven,mama onlugu,sapka
10 20 ve 28 cm toplamda 30 tane agiz mendili
Banyo kuveti kovasi filesi masrapasi takim aldim
Lansinoh gogus kremi
Gogus pedi
Avent göğüs kalkani
Tekli mamajoo göğüs pompasi
3 tane muslin örtü
1 tane dr browns biberon
Avent emzik
Bakım kiti (icinde burun aspiratoru,tirnak makasi,ates ölçer firca tarak vs var)
Anne bebek bakim cantasi
Reflu yatağı
Prima premium care bez
Havlu
Depend kulot
Lohusa pijamasi 1 tane (benim gelenim gidenim pek olmayacagi icin 1 tane aldim)
Temizleme pamugu
Tek kullanimlik alt acma örtüsü
Emzirme atleti 2 tane
Penye battaniye extra 1 tane ve kalin battaniye
Mustela sampuan,dalan roxy deterjan,sudokrem pisik kremi
Ve son olarak puset ve bebek arabasi takimi aldim.chicconun lite way plus isimli takımı.normalde 1300 liraydi fiyati.dün trendyolda indirime girmis 999 liraya aldim.hepsini indirimleri takip ederek aldim.bunlarin hepsi toplamda bana 2200 liraya geldi.bi kac ufak parca haricinde sadece beşik kaldi.onu da babasi gelince alacagim
Canim e bebekte indirimleri takip et.e bebekte ve jokerde devamli indirim oluyor.uye olunca sana da bildirim geliyor.mesela ben 240 liralik süt pompasini indirimi takip ederek 160 liraya aldim.keza bir cok seyi oyle.hep indirim kuponlariyla aldim.internet uzerinden aliyorum ben hepcanim hangi marka ve kac tl.ye aldin?
bence cok iyi almissiniz. Ama tek olunca boyle oluyor benim ikiz×2 desek 4400 :)
Gerci boyle dusunursek bende iyi almisim
Canim braun irt 6020 280 tl 180 e geldicanim hangi marka ve kac tl.ye aldin?
bence cok iyi almissiniz. Ama tek olunca boyle oluyor benim ikiz×2 desek 4400 :)
Gerci boyle dusunursek bende iyi almisim
aslinda takip ediyorum dun aldiklarima 200 tl hediye ceki aldim. Bide senin bu saydiklarin hepsi senin aldiklarin mi? Yoksa icinde hediyeler var mi? Jokerin uyhulamaso var ama e.bebegi kaldirmistim tekrar bakayim onada. Bizde park yaka aldik jokerden 499 tlydi 249 tlye aldim tanesini. Bide bundan sonra olanlari eksik var mi diyenlere hediye aldiririm diyorum tabi daha bakicam belki bende alirim.Canim e bebekte indirimleri takip et.e bebekte ve jokerde devamli indirim oluyor.uye olunca sana da bildirim geliyor.mesela ben 240 liralik süt pompasini indirimi takip ederek 160 liraya aldim.keza bir cok seyi oyle.hep indirim kuponlariyla aldim.internet uzerinden aliyorum ben hep
Yok canim hepsi kendi aldiklarim.icinde 1 tane çöp bile hediye degil :)) hamileligimi kimse bilmiyor henüz soylemedik.zaten doguda yasiyorum esimin mesleginden ötürü.gelenimiz gidenimiz hediye getiren vs yok maalesef.senin hediye aldirma sansin varsa eksiklerini aldir tabiiaslinda takip ediyorum dun aldiklarima 200 tl hediye ceki aldim. Bide senin bu saydiklarin hepsi senin aldiklarin mi? Yoksa icinde hediyeler var mi? Jokerin uyhulamaso var ama e.bebegi kaldirmistim tekrar bakayim onada. Bizde park yaka aldik jokerden 499 tlydi 249 tlye aldim tanesini. Bide bundan sonra olanlari eksik var mi diyenlere hediye aldiririm diyorum tabi daha bakicam belki bende alirim.
bizde aileleren uzaktayiz ama annemlere gittigimde hediye geldi sonra kv.leler almis falan ablamda sordu bi eksigini soyle alayim diye. Ama baya var eksik. yine indirimleri takip ederek alabilirim. Soran olursa da soylerimYok canim hepsi kendi aldiklarim.icinde 1 tane çöp bile hediye degil :)) hamileligimi kimse bilmiyor henüz soylemedik.zaten doguda yasiyorum esimin mesleginden ötürü.gelenimiz gidenimiz hediye getiren vs yok maalesef.senin hediye aldirma sansin varsa eksiklerini aldir tabii
Limonlu seninkisi ayrı bir heyecanlı olmuştur hep kıza alıyorsun hem erkeğe ne güzel(tabi masrafı iki kat:) )bizde aileleren uzaktayiz ama annemlere gittigimde hediye geldi sonra kv.leler almis falan ablamda sordu bi eksigini soyle alayim diye. Ama baya var eksik. yine indirimleri takip ederek alabilirim. Soran olursa da soylerim
yaa sorma alisverislerim cok heyecanli geciyo. Gorevli diyorki burasi kiz burasi erkek bolumu hangisini gostereyim ben ortada kaliyorum ikisini de goster diyorum birde fiyatlar bebek kiyafetlerinde cok pahali 2 3 takim alsan 100 tl hemen gabi o bende 200 ediyoLimonlu seninkisi ayrı bir heyecanlı olmuştur hep kıza alıyorsun hem erkeğe ne güzel(tabi masrafı iki kat:) )
Kuvet seti,reflu yatagi,sut sagma mak. ,bebek arabasi ev tipi anakucagi bunlari hediye aldırabilirsin.bizde aileleren uzaktayiz ama annemlere gittigimde hediye geldi sonra kv.leler almis falan ablamda sordu bi eksigini soyle alayim diye. Ama baya var eksik. yine indirimleri takip ederek alabilirim. Soran olursa da soylerim
evet canim. Bazilari arkadaslardan geldi zatenKuvet seti,reflu yatagi,sut sagma mak. ,bebek arabasi ev tipi anakucagi bunlari hediye aldırabilirsin.
Kimseden bişey gormedim .Hepsini esimle aldik .Annem ve kv biseyler aldilar .Ablam biseyler hazirladi o kadar .evet canim. Bazilari arkadaslardan geldi zaten
Bazilari da ben aldim onceden
Ama tabi aldiracaklarim var iclerinde
Iyi yaptın bosver ben de 10.haftada almaya basladim .Emin ol alisveris defteri hic kapanmiyor .Aldikca yeni bir sey cikiyor. Mesela reflu yatagini daha bugun siparis verdim .Kizlar ben alisverise erken mi basladim da bitirdim acaba?henuz 28+4 um.biraz daha mi gec baslasaydim dedim.ama bi taraftan da yalniz yasiyorum aniden dogum baslasa bisey olsa hazırlıklı olayim dedim.esim de yok zaten.artık oldu bitti aldm.geriye bi besik kaldi oda esim gelince :))
benimde reflu yatagini bi arkadas vericek bir tane digerini de alicam dun babymall.de 70 tlydi sen kaca aldin?Kimseden bişey gormedim .Hepsini esimle aldik .Annem ve kv biseyler aldilar .Ablam biseyler hazirladi o kadar .
Iyi yaptın bosver ben de 10.haftada almaya basladim .Emin ol alisveris defteri hic kapanmiyor .Aldikca yeni bir sey cikiyor. Mesela reflu yatagini daha bugun siparis verdim .
Aynen oyle canim ne kadar teferruatliymis ya sasirdim gercekten.sanki insanin bebegi olunca bi kac parca kiyafet mama bez besik ve araba alsan yetermis gibi geliyordu onceden:)))) reflu yatagini sevibebenin mi aldin?Kimseden bişey gormedim .Hepsini esimle aldik .Annem ve kv biseyler aldilar .Ablam biseyler hazirladi o kadar .
Iyi yaptın bosver ben de 10.haftada almaya basladim .Emin ol alisveris defteri hic kapanmiyor .Aldikca yeni bir sey cikiyor. Mesela reflu yatagini daha bugun siparis verdim .