- 23 Ağustos 2012
- 1.051
- 1.008
- 333
Merhaba, o arabaya ben de bakmıştım. Yapım gereği çok didikleyip alışveriş yapan bir insanım. Yaptığım bebek arabası araştırmaları sonucunda tespitim; önemli olan sadece birkaç özellik var ve bunların en önemlisi tek elle kolay katlanabilmesi ve- eğer maddi durumunuz birden fazla araba almaktan etkilenecekse baston gibi kolay kullanılabiliyor olmasıdır. Ağır ve arabanın ana aparatı çıkarılarak katlanabilen (ki bunlar şık olduğu için tercih edilen ama esasen kullanışsız arabalar ) bir araba alırsanız mutlaka bastona ihtiyaç duyacaksınız çünkü her seferinde katlamak için arabayı iskeletine kadar soymak durumundasınız bu oldukça yorucu geldi bana. Ben Joie Litetrax 4 diye bir araba aldım. Chicco Liteway Plus ile bu araba arasında kalmıştım. Baston tipi değil ama inanılmaz pratik tek elle katlanıp valiz gibi taşınıyor. Bugün akşam saatlerinde kargodan teslim aldım. İnceledim. Araba aparatlarını çözmeniz an meselesi, oldukça kolay. Benim hoşuma gitti. E-bebekte indirimleri takip edin 1149 TL normal fiyatı ama ben 1.034 Tl'ye aldım. Tavsiyem, şık ve kalabalık duran arabalar yerine günlük hayatı kolaylaştırıp, üşenmeye mahal vermeyecek bir model tercih edilmesi gerektiği yönünde.
Umarım faydalı olmuştur. Kolay gelsin.
Selamlar, joie'nin katlanmış halinin boyutu nasıl? Benim arabamın bagajı normal arabalara göre küçük o yüzden katlanınca az yer kaplayan birşey arıyorum da.