- 13 Ocak 2018
- 3.706
- 7.233
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kundak ve bezAfilim92 canim ben hastane cıkışım yok demişdim ilk giydirmek için vereceğim şeyler, tulum
(eldivenli patikli kendinden)
Atlet(yaz zibi da var yaz diye dr alev atlet öneriyor)
Bir ince corap ve şapka.
Versem yetermi?
Portbebesi yok, ben ihtiyaç da duymadım, araçta bunun anakucağında, evde ev tipi anakucağında tutmayı düşünüyorum.Kaça aldın siteden? Harici portbebesi var mı yoksa ilk 6 ay için anakucağında mı zaman geçirceksin?
sunny baby cool mını 666 chıcco next2me gorunumunde sade kolay katlanıyo youtubeden ızleyebilirsinİyi akşamlar kızlar, ben ev küçük olduğu için yatak odasına büyüyen beşik almıştım. Ama içeride oturduğumuz odaya da ufak bişey alsam diyorum portatif olsun bir de, anneanne babaanne ye giderken katlayıp götüreyim istiyorum. Önereceğiniz bişey var mı?
sunny baby cool mını 666 chıcco next2me gorunumunde sade kolay katlanıyo youtubeden ızleyebilirsin
Su anda 3 aylik bebegim var. Hic sallamadim. Yatagi da sallanmiyor. Alistirmaya bagli diye dusunuyorum. Ben sallamadigim icin bebek de oyle bir ihtiyac duymuyor. Buyuklere verince hemen sallamaya calisiyorlar. Oyle alismislar cunku.Kizlar selam
Bebek yataginda cok kararsiz kaldim. Yatagi sallanabilir olması gerekli bir özellik midir sizce?
chıccoda pahalı geldıgı ıcın bana bence sunny baby ılk 9 ayı ıdare edebilecek kapasıtedeSağol canım ben de sunny baby miny cool a baktım internetten, kolay gibi geldi katlamasi. Chicco yü incelemedim. Bi mağaza dolaşıp iyice bakmak istiyorum. Chicco yü da inceleyeyim teşekkür ederim
chıccoda pahalı geldıgı ıcın bana bence sunny baby ılk 9 ayı ıdare edebilecek kapasıtede
bu model de sallanıyor ayaklarını cevırıyorsun ve oluyor.Bence onlar da gereksız muzıgını dınlemıyorsun bıle bı ıkı kez belkıde bilemedimEvet mantıklı aslında, chıcco baya pahaliymis. Bir de bi arkadaş aklimi karıştırdı, onların yerine elektrikli sallanan salincak larda al dedi bu ev tipi ana kucağı diye satılıyor. Kararsız kaldım.
canim sen hangisinden aldin?
Haftasonu alcaz canim son kalan parçamızı:)canim sen hangisinden aldin?
Bence gerek yok.Bebegin durumuna göre alinmali bu tarz seyler .Evet mantıklı aslında, chıcco baya pahaliymis. Bir de bi arkadaş aklimi karıştırdı, onların yerine elektrikli sallanan salincak larda al dedi bu ev tipi ana kucağı diye satılıyor. Kararsız kaldım.
benim gorduklerim genelde isi ve nem olcerler indirimde ates olcer goremedim. Ben mi bulamadim acabaHaftasonu alcaz canim son kalan parçamızı:)
benim gorduklerim genelde isi ve nem olcerler indirimde ates olcer goremedim. Ben mi bulamadim acaba
Esime mesaj gelmis .Size ozel kod diye altta sifre var .Sanirim bize ozel .Oyle oldugunu bilmiyordum kuzum ya.benim gorduklerim genelde isi ve nem olcerler indirimde ates olcer goremedim. Ben mi bulamadim acaba
Siz 32 haftalik mi oldunuz ? Masallah kuzum.İnternette gözükmüyo sadece mağazada olduğu için ind. Üye olan herkeze msj gidiyo genelde
Evet canım 32. Haftamız bitti çok şükürSiz 32 haftalik mi oldunuz ? Masallah kuzum.
Canim merhaba,chicco nun duo lite way plus takimini sen soyledikten sonra baya bi inceledim.heryerde 1300 liraydi fiyati.bugun sabah trendyolda butik acilmis 999 liraya dusmus.bende sabah siparis verdim.kirmizisi da vardi,ben tercihimi siyahtan yana kullandim.sen kullaniyor musun? Tekerleklerinde bi sıkıntı vs olmuyor degil mi?Ben kızıma Masko'dan almıştım mobilyalarını,hepsi ahşap,6 sene olacak hala taş gibi sapasağlam.
İmkan varsa mobilyacılar çarşısı tarzında yerler varsa oraya bakın. No name markalar var ama birçok benim diyen markaya taş çıkaracak kalitede ürünler bulabilirsiniz tabi fiyat olarak ta öyle farklı kalitede farkli fiyatlarda. Ki 3 ay var diyorsunuz hemen gelmiyor mobilya,genelde sipariş üzerine üretiliyor,boyanması kuruması vs vakit aliyor.
Bebek arabası konusunda ben chicco liteway plus aldım. Kızımda da iki parcaya bölünen trawel sistem pierre cardin almıştım ama gerek bagajda kapladığı yer,gerek büyüklüğü,gerekse tam dik oturma pozisyonu olmaması,portbebenin koltuk olmasi ve tabiki dar olması vb sebeplerle kullanamadım ve baston aldım 1.5 yaşından sonra. Bu sebeple şimdi baston üzerine anakucağı takılan model arayışındaydım ve chicco bana bu anlamda uygundu. Onu aldım.
Siz nerede nasıl kullanacaksınız ona göre değerlendirin derim. Araç kullanmayıp sadece bebek arabası mı kullanacaksınız? Yoksa her yere arabayla giderim,bebek arabasını gittiğim yerde bagajdan çıkarır kullanırım mı diyorsunuz? Portbebe zaten gereksizin de gereksizi birşey. Olmasa da olurmuş dedim yani kızımda kullanirken.
Ihtiyacıniz ne,ne kadar kullanmayı planlıyorsunuz bu da önemli. Ben 1 araba alayım,4 yaşına kadar kullanayim tekrar masraf yapmayayim diyorsaniz trawelleri eleyin derim. 1.5-2 yaşından sonra baston almanız gerekecek ki kızım minyon bir bebekti,o bile sığmadı 1.5 yasından sonra,iri olsaydı 1 yaşında kullanamazdık sanırım.