• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

Canim merhaba,chicco nun duo lite way plus takimini sen soyledikten sonra baya bi inceledim.heryerde 1300 liraydi fiyati.bugun sabah trendyolda butik acilmis 999 liraya dusmus.bende sabah siparis verdim.kirmizisi da vardi,ben tercihimi siyahtan yana kullandim.sen kullaniyor musun? Tekerleklerinde bi sıkıntı vs olmuyor degil mi?
Şunu aldım

Eki Görüntüle 2166458
Merhaba,
Güle güle kullan,benimkinin aynısı. Bende siyah aldım. Daha yeni açtım paketlerini ben silip hazırlamak için ama bebekle kullanma şansim olmadı henüz. Temizleyip bastonu bagajıma koyacağım ilk fırsatta hazır olsun dedim.Kızım 6 yaşında o bir denedi bastonu ama sorun olmadı;)
Kullanan arkadaşlarim memnun,ikinci bir baston almak zorunda kalmadilar. Bizde memnun kalırız bence. Birde aşırı fazla var kullanan,özellikle bastonunu her gün bir kaç kişide görüyorum desem yalan olmaz,sorunlu bir ürün olsaydı bu kadar kullanilmazdı diye düşünüyorum.

Merhaba,
Güle güle kullan,benimkinin aynısı. Bende siyah aldım. Daha yeni açtım paketlerini ben silip hazırlamak için ama bebekle kullanma şansim olmadı henüz. Temizleyip bastonu bagajıma koyacağım ilk fırsatta hazır olsun dedim.Kızım 6 yaşında o bir denedi bastonu ama sorun olmadı:KK66:
Kullanan arkadaşlarim memnun,ikinci bir baston almak zorunda kalmadilar. Bizde memnun kalırız bence. Birde aşırı fazla var kullanan,özellikle bastonunu her gün bir kaç kişide görüyorum desem yalan olmaz,sorunlu bir ürün olsaydı bu kadar kullanilmazdı diye düşünüyorum.
Tesekkur ederim canim,tekerlekten sikayetler olmus ama oyle olmus olsaydi bu kadar fazla kullanan olmazdı diye düşünüyorum bende.velev ki bi sıkıntı ciksa koskoca chicco malının arkasinda durur herhalde :)) cok ağır degil diymi?hamileyim tasimam da bi sıkıntı olmaz dimi

Tesekkur ederim canim,tekerlekten sikayetler olmus ama oyle olmus olsaydi bu kadar fazla kullanan olmazdı diye düşünüyorum bende.velev ki bi sıkıntı ciksa koskoca chicco malının arkasinda durur herhalde :)) cok ağır degil diymi?hamileyim tasimam da bi sıkıntı olmaz dimi
Rica ederim canım.
Bence hiç kafana takma. Ben ilk bebeğimde büyük,ağır bir trawel almıştim,sağlamda bir para ödemiştim ama aşırı derecede pişman oldum,kullanamadım gittim baston aldım sonradan rahat ettim. Ne bagaja sığıyordu,ne tatile götürebildim,onu koysam bagajda yer kalmiyordu birşeye. Pratik değildi zaten ikiye böl katla vs.
Bu cidden kolay kapanıyor,hafif ve sağlam. Bence 4 yaşa kadar gayet rahat kullanılır.
Tekerlek konusu da yağlı ön tekerlerin takildığı yer,muhtemelen arada onu yağlamak gerekiyor. Şu kapı menteşelerini yağladığımiz minik şişedeki yağlar iş görür diye düşünüyorum,arada yağlayabiliriz ki bence ayda alemde bir yaşanabilecek bir sorun ve muhtemelen gerek bile kalmayacak. Hiç dert etme. Sonuçta no name bir marka değil aldığımız,daha ucuz ve bilinmeyen markalar var,chicco sorun yaşatmaz sanmıyorum.
Çok kullanan var. Ben cevremde maclaren ve chicco fazlaca görüyorum gayette severek kullanıyor insanlar. Uzun süre götürür hiç içini karartma. Gelsin göreceksin gayette büyük bir araba. Konforlu da. Evde denersin,manevra kabiliyeti de gayet iyi. Seveceksin bence.

Rica ederim canım.
Bence hiç kafana takma. Ben ilk bebeğimde büyük,ağır bir trawel almıştim,sağlamda bir para ödemiştim ama aşırı derecede pişman oldum,kullanamadım gittim baston aldım sonradan rahat ettim. Ne bagaja sığıyordu,ne tatile götürebildim,onu koysam bagajda yer kalmiyordu birşeye. Pratik değildi zaten ikiye böl katla vs.
Bu cidden kolay kapanıyor,hafif ve sağlam. Bence 4 yaşa kadar gayet rahat kullanılır.
Tekerlek konusu da yağlı ön tekerlerin takildığı yer,muhtemelen arada onu yağlamak gerekiyor. Şu kapı menteşelerini yağladığımiz minik şişedeki yağlar iş görür diye düşünüyorum,arada yağlayabiliriz ki bence ayda alemde bir yaşanabilecek bir sorun ve muhtemelen gerek bile kalmayacak. Hiç dert etme. Sonuçta no name bir marka değil aldığımız,daha ucuz ve bilinmeyen markalar var,chicco sorun yaşatmaz sanmıyorum.
Çok kullanan var. Ben cevremde maclaren ve chicco fazlaca görüyorum gayette severek kullanıyor insanlar. Uzun süre götürür hiç içini karartma. Gelsin göreceksin gayette büyük bir araba. Konforlu da. Evde denersin,manevra kabiliyeti de gayet iyi. Seveceksin bence.
Cok sagol canim,cok mutlu oldum.tereddutte almistim ama icimi rahatlattin.ucuz da bi fiyata aldim,mutluyum huzurluyum:)) cok tesekkur ederiz teyzesi :anneadayı:

Cok sagol canim,cok mutlu oldum.tereddutte almistim ama icimi rahatlattin.ucuz da bi fiyata aldim,mutluyum huzurluyum:)) cok tesekkur ederiz teyzesi :anneadayı:
Rica ederim canım. Sağlıkla gelsin bebeğin,güle güle kullan. Güzel fiyata almışsın daha ne olsun. Benim az kaldı doğumuma,bu ay sonu büyük ihtimalls kullanmaya başlarım,şimdilik kızım bebeklerini gezdiriyor içine koyup evde. O bile kullanabiliyor hatta bebeği o gezdirecekmiş öyle söylüyor. O bile rahatça kullanıyorken biz rahat rahat kullanırız.

Rica ederim canım. Sağlıkla gelsin bebeğin,güle güle kullan. Güzel fiyata almışsın daha ne olsun. Benim az kaldı doğumuma,bu ay sonu büyük ihtimalls kullanmaya başlarım,şimdilik kızım bebeklerini gezdiriyor içine koyup evde. O bile kullanabiliyor hatta bebeği o gezdirecekmiş öyle söylüyor. O bile rahatça kullanıyorken biz rahat rahat kullanırız.
Cok sagol canim,sizde gule gule kullanin insallah.haklisin cocuk bile kullananiliyorken biz niye kullanamayalim.:)) kizini op benim yerime yerim onu da bebeklerini de ❤❤❤❤

choccywhoccydoodah choccywhoccydoodah canim kusura bakma aklima birsey takildi sormak istiyorum,simdi benim aldigimda duo lite way plus yaziyo.sadece lite way plus yazanda var.duo olanlar daha mi farkli acaba? Ne özelliği var diğerinden bi bilgin var mi acaba?
Sizin aldığınız modelin araç kiti olması lazım, arkadaşım kullandı bu modeli kırmızı renginde araç kiti ana kucağının takıldığı araba için parça varken siyah renginde vermiyorlar alırken dikkat edin

Sizin aldığınız modelin araç kiti olması lazım, arkadaşım kullandı bu modeli kırmızı renginde araç kiti ana kucağının takıldığı araba için parça varken siyah renginde vermiyorlar alırken dikkat edin
Aa ben bunu bilmiyordum ben internetten siparis verdim canim.gelince bakacagim artik mecbur.

choccywhoccydoodah choccywhoccydoodah canim kusura bakma aklima birsey takildi sormak istiyorum,simdi benim aldigimda duo lite way plus yaziyo.sadece lite way plus yazanda var.duo olanlar daha mi farkli acaba? Ne özelliği var diğerinden bi bilgin var mi acaba?
Farklı olduğunu sanmıyorum canım resimdekinin aynısını aldım bende bir farkı yok.
Chicco duo diye farklı bir model daha var ama o baya farklı.
Muhtemelen yanlış yazmışlardır. Kırmızı ile siyah arasında şöyle bir fark vardı sadece,kırmızıda tulum vardı kışlık,siyahta da yağmurluk. Tulum pek kullanışlı olmuyor,kızımda kullanamamıştım bu sebeple öncelik değildi benim için siyah tercih ettim.
Onun dışında bir fark yok ben ikisine de bakmıştım mağazada

Farklı olduğunu sanmıyorum canım resimdekinin aynısını aldım bende bir farkı yok.
Chicco duo diye farklı bir model daha var ama o baya farklı.
Muhtemelen yanlış yazmışlardır. Kırmızı ile siyah arasında şöyle bir fark vardı sadece,kırmızıda tulum vardı kışlık,siyahta da yağmurluk. Tulum pek kullanışlı olmuyor,kızımda kullanamamıştım bu sebeple öncelik değildi benim için siyah tercih ettim.
Onun dışında bir fark yok ben ikisine de bakmıştım mağazada
Tamam canim cok sagol.kırmızıyı almazdim zaten,istedikleri kadar ozellikli yapsinlar.siyah daha klas duruyor :))

Hosgeldin canim :) Nasilsin ?

Afilim92 Afilim92 ben dun
Park yatak (joker bebe) (2 adet)
Uyku seti(2 adet)
Lastikli carsaf (2 adet)
Yatak (1adet)
Burun aspiratoru(1adet)
Birer tane zibin(2 adet)
Fizyolojik su(1adet)
Bebelerin beyaz camasirlari icin sabun tozu
Zeka kartlari
Corap aldim(sanirim bu kadar :KK66: )
Babymall.den aldim hepsini 600 tlye 200 tl cek kazandim
Toplamda 1110 tl tuttu
200 tl hediye ceki
900 tl.ye aldim hepsini

Sence nasil fiyat olarak?
Internette daha uyguna olanlar var ama bize 200 tl cek verilince sanki bana iyi geldi

Afilim92 Afilim92 ben dun
Park yatak (joker bebe) (2 adet)
Uyku seti(2 adet)
Lastikli carsaf (2 adet)
Yatak (1adet)
Burun aspiratoru(1adet)
Birer tane zibin(2 adet)
Fizyolojik su(1adet)
Bebelerin beyaz camasirlari icin sabun tozu
Zeka kartlari
Corap aldim(sanirim bu kadar :KK66: )
Babymall.den aldim hepsini 600 tlye 200 tl cek kazandim
Toplamda 1110 tl tuttu
200 tl hediye ceki
900 tl.ye aldim hepsini

Sence nasil fiyat olarak?
Internette daha uyguna olanlar var ama bize 200 tl cek verilince sanki bana iyi geldi
Canim bilmiyorum ki hic toplu almadim boyle .Ama indirim diyorsa dogrudur .Biz de dun indirim koduula ates olcere 100 tl daha az para odedik .Su dar zamanda cok iyi denk geldi .Gule gule kullanin insallah .Kiyafet her zaman alinir .Boyle büyük parcalari halletmek daha iyi gerçekten.

Merhaba kızlar bende geldim Afilim92 Afilim92 bende yavaştan bakıyorum birsryler çok iyi bir konu olmuş baya okudum sayfaları .bqna da faydası olacak inşaallah

Merhaba kızlar bende geldim Afilim92 Afilim92 bende yavaştan bakıyorum birsryler çok iyi bir konu olmuş baya okudum sayfaları .bqna da faydası olacak inşaallah
Hoşgeldin canim .Tum sayfalari oku eminim cok isine yarayacak .Hele ki alisverise baslamadan once kafa karışıklığı cok oluyor .Keyifli alışverişler;)

Hoşgeldin canim .Tum sayfalari oku eminim cok isine yarayacak .Hele ki alisverise baslamadan once kafa karışıklığı cok oluyor .Keyifli alışverişler:KK66:
Sağol canım benim,ilk sayfadaki listenin hepsini aldın mı canım.okadar şeye ihtiyaç oluyor mu gercekten:KK53:
Ah şu cinsiyetini bir ogrebilsem hayırlısıyla

Back