Canım bu ortadaki pijamayı nerden aldın? Benimkiler hep beyaz mavi pembe içgösteren pijamalardı. Bu lohusapijaması mı?Kizlar aldigim gecelik ve pijamalar
Cicekli olan Feyza nin ic giyim satan yerlerde bu marka bulunuyor genelde .Yok lohusa degil .Ben dogum sonrasi giymek icin aldim. Cok begendim ceketinin sirtinda dantel detayi var .Icindeki dugmeli zaten emzirirken de rahat olur.Canım bu ortadaki pijamayı nerden aldın? Benimkiler hep beyaz mavi pembe içgösteren pijamalardı. Bu lohusapijaması mı?
Bendim canim alamadim .Gecen haftaki alisveriste kv gördüğü ikili muslini hemen aldı .Hala aklim o sitedekinlerde .Ama 4 tane muslin olduKızlar birisi mammacoto dan muslin alacaktı kimdi o? Aldı mı memnun mu?
Yaa şimdi bı kampanya var da alayım mı kararsız kaldım ondan sordum.Bendim canim alamadim .Gecen haftaki alisveriste kv gördüğü ikili muslini hemen aldı .Hala aklim o sitedekinlerde .Ama 4 tane muslin oldu
Alabilirsin benceYaa şimdi bı kampanya var da alayım mı kararsız kaldım ondan sordum.
Aa sitede indirimdeymiş ben bugün hm ye baktım 50 liraydı bu setler. Hatta bir kaç parça da aldım tüh :/Kızlar anladım ki kuvet konusu daha beni oyalıcak omu bumu die.nese h&m de harika bodyler var fiyatlarda cok iyi bir bakın derim ben kıs için alıcam mutlaka.
http://m2.hm.com/m/tr_tr/productpage.0564929001.html
Eki Görüntüle 2135953
Aa sitede indirimdeymiş ben bugün hm ye baktım 50 liraydı bu setler. Hatta bir kaç parça da aldım tüh :/
Evinizde küvet varsa pahalı birşey almayın derim. Ben normal küvetlerden almıştım kızıma,4 ay falan kullandım,sonrasında evdeki küveti kullandım hep,özellikle oturmaya başlayınca bebek evdeki küveti kullanmaya geçiyorsunuz. Küvet yoksa dahi oturaklar var beli destekli babyjemdi sanırım markası e bebekte gördüm,ona koyup yıkamak daha pratik olur diye düşünüyorum.Kızlar banyo için kuvet vs ne aldınız? Ben cok yer kaplayan bişi istemiorum evde koyucak yer yok bide sole bişi gördüm katlanıo hem kuvet hem alt değiştirme için ama gereksiz pahalı mı karar veremedim.
Eki Görüntüle 2135819
Hayırlı olsun kuzum .Ben de bordo tercih ettim cok şık duruyor.Kızlar bizde bebek arabamızı aldık inş acele etmemişimdir
E bebekten aldık %25 ind ile 1500 e aldık
sağol cnm. ara renk olsun istedik bunu beğenmiştim ind girince kaçırmıyım dedim.Hayırlı olsun kuzum .Ben de bordo tercih ettim cok şık duruyor.
Ben a101den aldım. kuvet , kova, tas 30-35 tl civarı tutmuştu. Arada geliyor böyle marketlereYa haklısın canım inan bende ole dusunuyorum 1 yıl kullanılcak sona kaldır.ama bakıorum kovası filesi kuveti 70-80 tl.siz nerden nasıl bişi aldınız yada alacaksınız?
günaydın kızlar tüm sayfaları baştan sona okudumbebişime bu hafta doktor %80 erkek dedi 13 haftalığız henüz lcw nin sayfasında hemen indirimli bişeyler buldum ama acaba cinciyeti değişirmi diye alıp almamak arasında kararsız kaldım siz ne dersiniz değişirmi
Yanılma oluyor canım acele etme mayıs annelerinde kız dediler bir arkadaşa ayrintilida ise erkek dediler. Pembe kıyafetleri değiş tokuş yapmak istemişti. Çok istersen unisex renklerden al riske atma daha çok güzel şeyler güzel indirimler göreceksin emin ol
Cok teşekkürler canım evet beklemeye karar verdim almiyorum kendimi tutuyorum
Ayak kısmı olmayan tulumlar daha mantıklı olur ozaman. Corap filan daha uzun süre gider diye düşünüyorum.Kendini tutmak çok zor ama.bunun sonu yokhep almak istiyorsun güzel birşey görünce ama bebek çok hızlı büyüyor ve bazen aldıklarını bile götüremiyorsun o yüzden tulum almanı çok tavsiye etmem. Oglum da 1 kere giydirip bir daha giydiremedigim bir çok tulum var. Bacakları çok kısa geliyor tulumların. Satılı grili ve kırmızı lacivertli tulumlarda kızımda kullanacağım. Çok yeniydi birisine vermeye kıyamamıştım.
Casual quantum a da bakabilirsiniz ben casual aldim bundan daha kullanisli oldugunu duymustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?