Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim temmuz topigine yazsana ben hic saglik ocagina gitmiyorum cunku .Sadece asi icin gittim.Afilim92 canım vitamin ve mineral değerleri testi sağlık ocağında yapılıyor mu ? Bilgin var mı konuda ?
Tanam canm sağolCanim temmuz topigine yazsana ben hic saglik ocagina gitmiyorum cunku .Sadece asi icin gittim.
Göğüs kalkani bunu düşünüyorum kizlar kullanan var mi ?
Eki Görüntüle 2137966
cok guzel olmus valla eline saglikKızlar hastane hediyeliği için oda kokusu şişesi aldım demiştim :) bugün bir tanesini denemek için süsledim. Nasıl olmuş sizce :)
Ben sıparıs verdım ama daha gelmedı. Bende bı kac bandana ve 2 tane ayakkabı sıparıs verdımİyi akşamlar kızlar, aliexpresten alışveriş yapan arkadaşlar genelde herkes çanta koymuş ama ben çok tatlı bandanalar ve 1-2 ayakkabı beğendim, aynıları instagramda çok daha pahalı ama eşim 3-5 liralık şeyleri sipariş etmeye değer mi diyor bense aynı ürüne 2-3 katı ödemeye ne gerek var diyorum. Toplu alınca ücrette yükseliyor sonuçta. Sipariş vereniniz var mı?
Bende vermek istiyorum eşimi ikna etmem lazım :)Ben sıparıs verdım ama daha gelmedı. Bende bı kac bandana ve 2 tane ayakkabı sıparıs verdım
Benım esımde vermek ıstemedı ama en sonunda ısrarlarıma dayanamadı. Hatta sıparıs verırken bunlar gelmez ana neyse dedıBende vermek istiyorum eşimi ikna etmem lazım :)
Ne zaman sipariş vermiştin canım böyle ufak şeyler biraz daha geç geliyormş diye duydumBenım esımde vermek ıstemedı ama en sonunda ısrarlarıma dayanamadı. Hatta sıparıs verırken bunlar gelmez ana neyse dedı
10 gun oldu canımNe zaman sipariş vermiştin canım böyle ufak şeyler biraz daha geç geliyormş diye duydum
Daha yeniymiş canım bence gelir ürünler, bende denemek için 3-5 bandana sipariş edicem yarın bakalım gelicek mi :)10 gun oldu canım
Güle güle kullanin canim. Bebişin sağlikla büyüsün içlerinde insallah.Kizlar odamiz mayisin ilk haftası gelcek insallah bir aksilik olmazsa .Yavas yavas kiyafetleri yikayip yerlestircem. Simdi hepsi bazanin altinda ama özlüyorum. Dolabi gelince en azindan açar açar bakarim mutlu olurum
Insallah canim Allah hepimize saglikli dogumlar nasip etsin.Güle güle kullanin canim. Bebişin sağlikla büyüsün içlerinde insallah.
Ben sağlık ocağında yaptırdım tüm testlerimi. D vitamini, b12,hemogram, biyokimya hepsine bakıldı.Afilim92 canım vitamin ve mineral değerleri testi sağlık ocağında yapılıyor mu ? Bilgin var mı konuda ?
Sağılasınn canmBen sağlık ocağında yaptırdım tüm testlerimi. D vitamini, b12,hemogram, biyokimya hepsine bakıldı.
Sen söyleyince farkettim bende ne güzel. Günlerini beklicek mi bakalım bebişlerimiz , ben daha önce gelecek gibi hissediyorum hep.Sağılasınn canm
Günlerimizde aynı senle ne güzel :)