- 3 Mayıs 2008
- 3.712
- 7.516
- 358
Canım aliexpresten getirtebilirsen aynı marka model 80-90a geliyorKızlar merhaba bu çanta nasıl sizce instada gördüm 3 rengi var kargoyla 145 TL nasıl fiyat
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım aliexpresten getirtebilirsen aynı marka model 80-90a geliyorKızlar merhaba bu çanta nasıl sizce instada gördüm 3 rengi var kargoyla 145 TL nasıl fiyat
Canım aliexpresten getirtebilirsen aynı marka model 80-90a geliyor
geceliği kaça aldınız acaba ?
Ben sipariş vericem canım kredi kartının hesap kesimi geçsin die bekliyorum :) burdan sipariş veripde gelenler vardı güvenilir oluyor. Eşime telefon vs almıştık. Önemli olan orda güvenilir satıcıdan sipariş vermek. Ama benim için sorun değil uğraşmıyayım dersen instagramdan al derim aynı ürün ve bende çok beğendimGetirtebilirim ama güvenilir bulmak zor mu olur biraz baktıktan sonra bi de 120 ye gördüm başka sayfada ama bu model hoşuma gitti kullanışlı da olur sanırım
Ben de ordan çok şeyler almayı düşünüyorum ama anneler gününde yabancılar indirim yapıyor mu acaba onu bekliyorumBen sipariş vericem canım kredi kartının hesap kesimi geçsin die bekliyorum :) burdan sipariş veripde gelenler vardı güvenilir oluyor. Eşime telefon vs almıştık. Önemli olan orda güvenilir satıcıdan sipariş vermek. Ama benim için sorun değil uğraşmıyayım dersen instagramdan al derim aynı ürün ve bende çok beğendim
Bilmiorm ki canım sanmıyorum ama bi araştırmak lazım yine deBen de ordan çok şeyler almayı düşünüyorum ama anneler gününde yabancılar indirim yapıyor mu acaba onu bekliyorum
Yaaa uzuldum. Iyi ki daha degerli bir sey degilmis canim .Yegenim surekli aliyor Ptt ye geliyor ordan alıyor .Hatta paketleri acarken video cekiyor kusurlu cikarsa yenisini gonderiyorlarmis .aliexpressten deneme amaçlı saç bandı aldım kızıma ayrı ayrı yerlerden, biri ülkeye geldi ama bahçelievlerde teslim edilmiş görünüyo
tekirdağda yaşıyorum halbuki
gelmeyecek sanırım![]()
Üzüldüm ,peki kargo şirketiyle görüstünüz mü ben teslim almadım kime teslim edildi diye? Sonuçta ortada bir yanlışlık var.aliexpressten deneme amaçlı saç bandı aldım kızıma ayrı ayrı yerlerden, biri ülkeye geldi ama bahçelievlerde teslim edilmiş görünüyo
gelmeyecek sanırım![]()
Gayet güzel hepsi bence.Kizlar hediyelik amahtarlik magnetler ben cok begendim
Eki Görüntüle 2134538 Eki Görüntüle 2134539 Eki Görüntüle 2134540 Eki Görüntüle 2134541
Kolonyalara kaymıştı aklim ancak bunlar da daha farkli geldi .Ben de cikolata yaptırmayacağım. Bizde madlen dagitiliyor bir de lokum biskuvi ikram etmeyeni kiniyorlarGayet güzel hepsi bence.
Ben sadece çikolata yaptıracağım ama isteyen için güzel hatıra olur.
Ben akıllandım aileler dışında kimseyi hastane odasına istemiyorum ,kızımda o sıkıntıyı yaşadım dibine kadar. Kan ter içinde milletin çenesini çekemem diyorum. Emziricem emziremiyorum,terliyorum duş alıcam pat biri geliyor,hemşire geliyor kanamama bakacak,odada insanlar,doktor geliyor yine yanımızda birileri vs derken ki gelenler çok kalmadılar ona rağmen istemiyorum.Kolonyalara kaymıştı aklim ancak bunlar da daha farkli geldi .Ben de cikolata yaptırmayacağım. Bizde madlen dagitiliyor bir de lokum biskuvi ikram etmeyeni kiniyorlar![]()
Bizde de hastaneye gidilmez aile gelir sadece .Bu bahsettigim eve gelen misafirler canim .Ayni fikirdeyiz .Hastanede ikramlik sunmak vs vs bana abarti ve gereksiz ugras geliyor .Insan canının derdinde oluyor .Orda insanlar kokteyl havasinda .Ben akıllandım aileler dışında kimseyi hastane odasına istemiyorum ,kızımda o sıkıntıyı yaşadım dibine kadar. Kan ter içinde milletin çenesini çekemem diyorum. Emziricem emziremiyorum,terliyorum duş alıcam pat biri geliyor,hemşire geliyor kanamama bakacak,odada insanlar,doktor geliyor yine yanımızda birileri vs derken ki gelenler çok kalmadılar ona rağmen istemiyorum.
Bebek 1 aylık olunca çağırırım ufak ufak eve.
Ayıplayan,kınayan olmayacak anlayacağın.
Oda vs süslemeyeceğim zaten,eve gitmek için can atmıştım resmen kızımda,en iyi hastane de olsa insan evini istiyor. Ben eve gelince rahat bir nefes almıştım,dinlenmeye başladığımı hissetmiştim. Hastane benim için bir aksilik olmazsa maksimum 2 gün kalacağım yer sadece.
Ben yaptiricam galiba pusetin yanında cibinlik gibi tül verdiler hiç hoş değil.Puset örtüsü kullanmayı düşünüyor musunuz .Ben cok beğeniyorum hele boyle modeller görünce dayanamiyorum .Kullanimi rahat olur mu sizce ?Avm de dışarda bebek uyurken kullanirim diyorum .Cunku insanlar dönüp bakiyor bebeklere bunun farkindayim.
Ben bunlari cok beğeniyorum ama yazın bunaltici olabilir. O zaman da muslinlerden bağlamayı düşünüyorum.Ben yaptiricam galiba pusetin yanında cibinlik gibi tül verdiler hiç hoş değil.
Canım pttyi ara belki onların hatasıdır uada sistemsel hatadır. Satıcıya da mesaj at oda halleder muhtemelen.aliexpressten deneme amaçlı saç bandı aldım kızıma ayrı ayrı yerlerden, biri ülkeye geldi ama bahçelievlerde teslim edilmiş görünüyo
gelmeyecek sanırım![]()
kişi sahiplenmiş yani :))aliexpressten deneme amaçlı saç bandı aldım kızıma ayrı ayrı yerlerden, biri ülkeye geldi ama bahçelievlerde teslim edilmiş görünüyo
gelmeyecek sanırım![]()