• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

Kizlar aldigim gecelik ve pijamalar
y0rZr9.jpg

m2WAmP.jpg

76r35r.jpg
Canım bu ortadaki pijamayı nerden aldın? Benimkiler hep beyaz mavi pembe içgösteren pijamalardı. Bu lohusapijaması mı?

Canım bu ortadaki pijamayı nerden aldın? Benimkiler hep beyaz mavi pembe içgösteren pijamalardı. Bu lohusapijaması mı?
Cicekli olan Feyza nin ic giyim satan yerlerde bu marka bulunuyor genelde .Yok lohusa degil .Ben dogum sonrasi giymek icin aldim. Cok begendim ceketinin sirtinda dantel detayi var .Icindeki dugmeli zaten emzirirken de rahat olur.

Kızlar bizde bebek arabamızı aldık inş acele etmemişimdir :halay:
E bebekten aldık %25 ind ile 1500 e aldık

Eklentiler

• 6E5C7D82-394C-41A8-B11D-3C6A5028925F.png
    6E5C7D82-394C-41A8-B11D-3C6A5028925F.png
    156 KB · Görüntüleme: 154
Kızlar banyo için kuvet vs ne aldınız? Ben cok yer kaplayan bişi istemiorum evde koyucak yer yok bide sole bişi gördüm katlanıo hem kuvet hem alt değiştirme için ama gereksiz pahalı mı karar veremedim.
Eki Görüntüle 2135819
Evinizde küvet varsa pahalı birşey almayın derim. Ben normal küvetlerden almıştım kızıma,4 ay falan kullandım,sonrasında evdeki küveti kullandım hep,özellikle oturmaya başlayınca bebek evdeki küveti kullanmaya geçiyorsunuz. Küvet yoksa dahi oturaklar var beli destekli babyjemdi sanırım markası e bebekte gördüm,ona koyup yıkamak daha pratik olur diye düşünüyorum.
Ben küvet almadım,kızımın giderli sıradan bir küveti vardı,dolabın üstüne kaldırmıştım onu kullanırım ilk etapta,sonra büyük küvete geçeriz kızımda olduğu gibi.

günaydın kızlar tüm sayfaları baştan sona okudum :KK200: bebişime bu hafta doktor %80 erkek dedi 13 haftalığız henüz :nazar: lcw nin sayfasında hemen indirimli bişeyler buldum ama acaba cinciyeti değişirmi diye alıp almamak arasında kararsız kaldım siz ne dersiniz değişirmi o_O

Yanılma oluyor canım acele etme mayıs annelerinde kız dediler bir arkadaşa ayrintilida ise erkek dediler. Pembe kıyafetleri değiş tokuş yapmak istemişti. Çok istersen unisex renklerden al riske atma daha çok güzel şeyler güzel indirimler göreceksin emin ol

Yanılma oluyor canım acele etme mayıs annelerinde kız dediler bir arkadaşa ayrintilida ise erkek dediler. Pembe kıyafetleri değiş tokuş yapmak istemişti. Çok istersen unisex renklerden al riske atma daha çok güzel şeyler güzel indirimler göreceksin emin ol

Cok teşekkürler canım evet beklemeye karar verdim almiyorum kendimi tutuyorum :anne:

Cok teşekkürler canım evet beklemeye karar verdim almiyorum kendimi tutuyorum :anne:

Kendini tutmak çok zor ama.bunun sonu yok :D hep almak istiyorsun güzel birşey görünce ama bebek çok hızlı büyüyor ve bazen aldıklarını bile götüremiyorsun o yüzden tulum almanı çok tavsiye etmem. Oglum da 1 kere giydirip bir daha giydiremedigim bir çok tulum var. Bacakları çok kısa geliyor tulumların. Satılı grili ve kırmızı lacivertli tulumlarda kızımda kullanacağım. Çok yeniydi birisine vermeye kıyamamıştım.

Kendini tutmak çok zor ama.bunun sonu yok :KK70: hep almak istiyorsun güzel birşey görünce ama bebek çok hızlı büyüyor ve bazen aldıklarını bile götüremiyorsun o yüzden tulum almanı çok tavsiye etmem. Oglum da 1 kere giydirip bir daha giydiremedigim bir çok tulum var. Bacakları çok kısa geliyor tulumların. Satılı grili ve kırmızı lacivertli tulumlarda kızımda kullanacağım. Çok yeniydi birisine vermeye kıyamamıştım.
Ayak kısmı olmayan tulumlar daha mantıklı olur ozaman. Corap filan daha uzun süre gider diye düşünüyorum.

Selam kızlar...Ben A101'den küvet, kova ve maşrapayı 26 tl'ye aldım geçtiğimiz haftalarda. Bir de içine file aldım mı tamamdır.
Bugün de koton kids trendyol indiriminden 13 parça alışveriş yaptım. Hepsi burada'dan da Avent plastik göğüs kalkanı ile Lansinoh 60'lı göğüs pedi aldım.

Mothercare'de çok güzel kıyafetler beğendim ama çok pahalıydı. Lcw'ya gittim bişey bulamadım.

Kendime daha hamile pantolonu alamadım. Pantolonların düğme kısmına lastik toka takıp, uzun tshirt giyiniyorum.

Hamileliğimi en fazla yarım saat yürüyerek geçirdiğim için oturduğum yerden netten alışveriş yapıyorum. Bebek arabası, yatağı, lohusa takımı filan hiç almadım henüz. İnstagram'da birkaç şey beğendim ama çok pahalılar..

Eklentiler

• PicsArt_04-14-11.02.11.png
    PicsArt_04-14-11.02.11.png
    280,3 KB · Görüntüleme: 155
Back