• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

Kendini tutmak çok zor ama.bunun sonu yok :KK70: hep almak istiyorsun güzel birşey görünce ama bebek çok hızlı büyüyor ve bazen aldıklarını bile götüremiyorsun o yüzden tulum almanı çok tavsiye etmem. Oglum da 1 kere giydirip bir daha giydiremedigim bir çok tulum var. Bacakları çok kısa geliyor tulumların. Satılı grili ve kırmızı lacivertli tulumlarda kızımda kullanacağım. Çok yeniydi birisine vermeye kıyamamıştım.

Aynen cok zor hemde o_O evet valla benimde tulum alasim vardi unisex renklerde ama dedikleriniz iyi oldu onuda almam :olamaz: simdilik bi bebek bezi 2 battaniye almisim:KK51:

Lohusa tacim yapıldı kizlar
kO54Vq.jpg

choccywhoccydoodah choccywhoccydoodah canim deterjan olarak ne kullanmistin toz mu sivi mi ? Roxy dalan düşündüm ama e bebekteki sivi olani da övüyorlar
Toz kullanmıştım ilk etapta kızımda ama sıvıya döndüm sonra. Roxy Dalan tam durulanmıyor,erimiyordu pek. Sıvı her zaman daha kolay durulanıyor ve yumuşak yapıyor çamaşırı.
Ben henüz almadım,yıkamadım da yenu aldıklarımı ama sıvı alıcam.
Migrosta sadece unibaby vardı emin olamadım almadım o sebeple.
E bebekteki baby me mi markası? Onun ıslak mendilleri çok güzeldi ,yine onlardan alacağım,deterjanı da ondan alırım sanırım.

Toz kullanmıştım ilk etapta kızımda ama sıvıya döndüm sonra. Roxy Dalan tam durulanmıyor,erimiyordu pek. Sıvı her zaman daha kolay durulanıyor ve yumuşak yapıyor çamaşırı.
Ben henüz almadım,yıkamadım da yenu aldıklarımı ama sıvı alıcam.
Migrosta sadece unibaby vardı emin olamadım almadım o sebeple.
E bebekteki baby me mi markası? Onun ıslak mendilleri çok güzeldi ,yine onlardan alacağım,deterjanı da ondan alırım sanırım.
Friendly canim

Hiç duymadım o markayı. Ariel,dalin de gördüm ama tercih etmedim.
Her halükarda sıvı al derim ,cidden durulanmıyor sertleştiriyor çamaşırı toz olanlar. Paraben,sls,parfüm içermemesine dikkat etmek lazım tabi.
Birde leke çıkarıcı var baby me fısfıslı şişede,içeriğine bakamadım acelem vardı ama onunda içerigi uygunsa iyi durulatmak şartıyla alabilirim. Lekeleri çıkarmıyor bebek deterjanları çünkü. Kızımda çok attım öyle giysileri,kimyasal kullanmak istemediğim için.

Hiç duymadım o markayı. Ariel,dalin de gördüm ama tercih etmedim.
Her halükarda sıvı al derim ,cidden durulanmıyor sertleştiriyor çamaşırı toz olanlar. Paraben,sls,parfüm içermemesine dikkat etmek lazım tabi.
Birde leke çıkarıcı var baby me fısfıslı şişede,içeriğine bakamadım acelem vardı ama onunda içerigi uygunsa iyi durulatmak şartıyla alabilirim. Lekeleri çıkarmıyor bebek deterjanları çünkü. Kızımda çok attım öyle giysileri,kimyasal kullanmak istemediğim için.
Lekeli olanlar icin amway tercih edecegim hem spreyi hem deterjani etkili

İçerik nasıl peki canım?
Baktın mı hic?
Deterjanini hic kullanmadim ama mutfakta yag coz ,temizlikte banyo temizleyici ,loc ve sa8 diye bir ürünü var perdelerde kullaniyorum .Cok memnunum .Normalde alerjim var camasir suyu vs kullanmiyorum .Vucudum hemen reaksiyon gosteriyor .Bu ürünlerle sorunsuz temizlik yapiyorum .Bir de kimyasal degil diger markalar kadar .Ablam filan da kullaniyor .O yuzden guveniyorum .Hele spreyi cok is görüyor direk lekeyi çıkardığı için yikamaya lekesiz gidiyor .

Kizlar bebek arabamiz bugun geldi Casual markanin travel sistem modellerindne birini aldik Kurduk baktik cok şık cok guzel Ama gel gor ki araba benim boyum kadar var Ben arkasinda kayboldum :) bakalim nasil kullanacaz
Simdi bebis hanimin yatak meselesi kaldi
Park yatak alanlar ve kuranlar memnunsaniz marka ve model tavsiye eder misiniz
Aslinda park yataklarin naylon ve basit goruntulerinden dolayi hic istemiyorum ama butun arkadaslarim park yatak al dedi

Ya haklısın canım inan bende ole dusunuyorum 1 yıl kullanılcak sona kaldır.ama bakıorum kovası filesi kuveti 70-80 tl.siz nerden nasıl bişi aldınız yada alacaksınız?
Canım ben katlanır küvet aldım 120 tlye. Katlayınca 6 cm kalıyor ve yer kaplamıyor. Kova maşrapa zaten ucuz geçen a101 den 15 20 liraya aldım onları. Küvetin katlanır olması bence önemli birşey. Arkadaşlarım notmal küvet aldılar ve evde nereye koyacaklarını şaşırdılar 7 8 ay sonra hala banyolarında boş boş duruyor dolap üstlerinde falan.

Merhabalar arada girip neler alınmış diye hep bakıyorum güle güle giysin bebisleriniz. Size bi sorum olacaktı babyes noa bebek bakım sırt çantası alan var mıydı? Bu konuda yorumunuz nedir?

Bebegimin şampuan ,vücut sampuani ,bebek yagi ve pisik kremini topluca mustela aldim .115 tl ye mal oldu .Cantali almadim iyi ki de .

Kizlar bebek arabamiz bugun geldi Casual markanin travel sistem modellerindne birini aldik Kurduk baktik cok şık cok guzel Ama gel gor ki araba benim boyum kadar var Ben arkasinda kayboldum :) bakalim nasil kullanacaz
Simdi bebis hanimin yatak meselesi kaldi
Park yatak alanlar ve kuranlar memnunsaniz marka ve model tavsiye eder misiniz
Aslinda park yataklarin naylon ve basit goruntulerinden dolayi hic istemiyorum ama butun arkadaslarim park yatak al dedi
Ben de quantum aldim kurdu babamiz salonun ortasinda duruyor her gun bakip seviyor :)boyun kaç ki ?
Merhabalar arada girip neler alınmış diye hep bakıyorum güle güle giysin bebisleriniz. Size bi sorum olacaktı babyes noa bebek bakım sırt çantası alan var mıydı? Bu konuda yorumunuz nedir?
Hic bilmiyorum ben stylo almistim.

Göğüs kalkani bunu düşünüyorum kizlar kullanan var mi ?
Screenshot_20180417-190152.png

Back