Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

Merhaba arkadaşlar geçen indirimden aldığım araba geldi. Kullanımı çok rahat port bebe kısmı da güzel. Ama pek içime sinmedi geri gönderebilirim. Ana kucağı kısmı çok küçük geldi bana içi 31 cm falan üç dört ay ancak kullanabileceğim. Araba alan arkadaşlar varsa anakucaklarına bakabilir mi ne kadar geniş acaba içi

Ben chicco almıştım,keyfit oto koltuğu kutuda acmadım henüz üzerinde 43*58*63 cm yazıyor şimdi baktım. Baya genişti diye hatırlıyorum mağazada gördüğüm kadarıyla.

Portbebe kış bebekleri için kullanışlı oluyor, doğumunuz yaza denk geldiği için pek kullanamazsınız.

Anakucağı olarak cybex ve maxi cosi’nin içi geniş oluyor.

Hamile değilim ama merak ettim, mamas papas tulumları ne kadara aldınız?

Ben de oğlumda kullanmıştım, çok çok iyi bir markadır.

Hamile değilim ama merak ettim, mamas papas tulumları ne kadara aldınız?

Ben de oğlumda kullanmıştım, çok çok iyi bir markadır.
3lü paketteydi 120 lira fiyatı vardı.
Ben kızımda mothercare'in 3lü setlerinden alıyordum ,onlara benziyor aslında mamas papas,kollarının kendinden eldivenli olması özellikle. Henüz gidip bakmadım ,tulum ihtiyacını yine oradan tamamlarım gibi geliyor. Mamas papas'ta beden yoktu cünkü 6-9ay aldıklarım.

Ben tulumunu değil de bodylerini almıştım. 5li kısa kol 5li uzun kol. Renk-desen olarak farklı diğer markalardan. Daha özgün duruyor.

İkinci çocuk düşünmüyorum ama yine de sakladım birkaç tanesini

Ben tulumunu değil de bodylerini almıştım. 5li kısa kol 5li uzun kol. Renk-desen olarak farklı diğer markalardan. Daha özgün duruyor.

İkinci çocuk düşünmüyorum ama yine de sakladım birkaç tanesini
Ben ilk aldım bu markayı.
Kızımda hepsini mothercare almıştım iç body,tulum vs.
Şimdi farklı farklı alıyorum neyin lazım olup olmadığını iyi bildiğim için tabi artık. Eski ben olsam yine gider toplardım mothercare den.
Şimdi zamana yaydım,lazım diye alıp çıkmıyorum beğenmediğim şeyleri.
Benimde var sakladığım parcalar kızımdan. Giydirmek mantığından ziyade hatıra olması açısından saklıyorum.

Ben pek çok şeye kıyamamıştım başta, sakladım. Ama artık çok fazla geliyor gözüme. Alıp hiç kullanmadığım şeylerle çok az kullanılmış olanları ikinci el sitelere koyuyorum satmak için. Epey kullanılmış olanları da belediyenin hayır çarşısı gibi birşeyi var, oraya veriyorum.

Ben chicco almıştım,keyfit oto koltuğu kutuda acmadım henüz üzerinde 43*58*63 cm yazıyor şimdi baktım. Baya genişti diye hatırlıyorum mağazada gördüğüm kadarıyla.
Sizinkine göre baya dar içi kararsız kaldım iki üç ay kullanıp oto koltuğu mu alsam bilemedim.

Portbebe kış bebekleri için kullanışlı oluyor, doğumunuz yaza denk geldiği için pek kullanamazsınız.

Anakucağı olarak cybex ve maxi cosi’nin içi geniş oluyor.
Başlarda anakucağını kullanırım sonbahar gibi portbebeye geçerim diyordum. Sizin söylediklerinize de bakayım sağolun

Sizinkine göre baya dar içi kararsız kaldım iki üç ay kullanıp oto koltuğu mu alsam bilemedim.
Yani bilemedim ki ama,
3 aylık bebek oturamaz ki oto koltuğuna.
Her ne kadar yatıyor denilse de tam yatmıyor oto koltukları . Ben kızımda 9-10 aylık olana kadar kullandım ana kucağını arabada.

tekrar araba arayışlarına başlayım o zaman. Buna iade göründü.

Çok hantal bir araba almayın. Oğlum 4 yaşında olacak, biz 1 anakucağı+1 araba aldık. Araba hala kullanılabilecek ebatta. Ayrıca baston almaya gerek duymadım.

Nuna araba+cybex anakucağıydı benim aldıklarım. Çok da memnun kaldım.

Kızlar tam emin olmamakla birlikte sanırım aldığım arabayı satıcam . Çok beğenerek aldım iki üç ay önce ama durdukça gözümde büyüdü araba . Boyum kısa olduğu için bana biraz fazla büyük gelmeye başladı. Bi de evimin yolu yokuş zor olur gibi . Ya bi kaç ay kullanıp öyle satıcam ya da eğer alıcı bulursam hiç kullanmadan satıcam . Markası wellgro Q3 golden horn ben 837 ye almıştım ama sanırım eğer alıcı bulursam fiyatı biraz indiricem daha eşimle konuşmadığım için net bi fiyat veremiyorum . Sizlerden ya da çevrenizden almayı düşünen varsa benimle irtibata gecebilir

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/forums/bebek-cocuk-esya-2-el-takas.1186/
Bu topikte satabilirsin

Merhaba kizlar haziranda dogacak bebek icin neler kesinlikle almaliyim kactane olmali gereksiz fazla bisey almaK istemiyorum

Merhaba kizlar haziranda dogacak bebek icin neler kesinlikle almaliyim kactane olmali gereksiz fazla bisey almaK istemiyorum
Burdakilerin cogu yaz annesi gecmise dönük inceleyebilirsin aldiklarimizi ama aklima gelenleri senin icin ozet geceyim ben .
  • Citcitli kolsuz badi (6 7 tane olmali)
  • Alt üst takim ( 3 4 tane )
  • Ayakli tulum (ilk etapta kurtarıcı ama alt veya ust kirlenince toptan ciktigi icin sayisi ona gore düşünülmeli )
  • Çorap (yaz da olsa bebek ayaklari üşür)
  • Muslin kundak (en az 2 tane )
  • Muslin agiz mendili (5 tane)
  • Penye kundak (2 tane)
  • Sayilar kisiye ve bebege gore degisir.Az alir surekli yikamakla uğraşırım hemen küçülüyor diye düşünenler de var .Bebegim zor bir bebek olursa ugrasmasi zor olur bol bol alayim diyenler de .

Merhaba cybex in hangi modeli acaba tam yatış olan mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…