• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

Allah bagislasn canim .Diger tecrubelerini de bizimle paylasir misin :)
Valla henuz cok uzun tecrubem yok. Bebek arabasi mamas papas almistim cok memnunum. Mutlaka reflu yatagi alin yan yatis ozellikli. Ilk aylar bebekler sirt ustu yatmasi bogulma acisindan sikintili illaki yan yatmali. Ben owli ve woolnat kundak aldim. Cook memnunum. Ilk aylar bebekler kollariyla kendini korkutuyor owlinin kollari citcitli acilip kapanıyor kullanisli. Woolnatta ince terletmiyor. Ben kollariyla kendi korkutmayi birakinca woolnat tuluma gectim.
Ayakli fileli bebek kuvetide bana cok faydali oldu. Her gun yikayip yağlayıp masajlayip uyudugu bir rutin olusturdum.
Gaz damlasi mommy bliss kullanıyorum. Gaz icin ve kolik icin cok etkili ama turkiyede bulunmuyor. Hepsiburada n11 filan satiyor ama cook pahali.

kızlar hastane odası ve eve bebek görmeye gelenler için böyle bir kolonya şişesi + bebek desenli kurabiye + madlen çikolata + lohusa şerbeti düşündüm. az veya basit mi olur?

Eklentiler

• CABWLTVBMW12282017151632_IMG_0196.jpg
    CABWLTVBMW12282017151632_IMG_0196.jpg
    134,6 KB · Görüntüleme: 175
kızlar hastane odası ve eve bebek görmeye gelenler için böyle bir kolonya şişesi + bebek desenli kurabiye + madlen çikolata + lohusa şerbeti düşündüm. az veya basit mi olur?
Ben sadece çikolata dağıttım:)) hic az mi cok mu demedim. Ne.hastane odasına ne.eve süs müş de yapmadım. Ilk çocuk olmasına rağmen oda bile yapmadım. Bir yatak bir de tekzenden dolap aldım 500liraya hallettim. Milleti de hiiiicc takmadım umrumda. Için e sindi mi sindi bitmiştir. O nedenle millet ne deri boşver, canım nasıl istiyorsa öyle yap

Bence yeterli.
Ben kızımda beşik içinde şık bir çikolata almıştım,birde küçük kutular,minyatür metal kovalarda badem şekeri. Gayette yeterli oldu hatta gereksizmiş bile dedim.
Şimdi oğlumda hastane için sadece çikolata alacağım,oda süsleme vs düşünmüyorum zaten kalacağım maksimum 2 gün.

Kızlar merhaba, benim aldıklarım da bunlar. Bunlara ilave bir kaç çıtçıtlı badi var bir de. Alışverişe çıktığımda ne alacağım diye bir boşluğa düştüm ancak bunları aldım ilk seferde. Görseldeki hastane çıkışını instagramda görmüştüm oradaki fiyattan 40 lira falan daha uyguna aldım. Hastane hediyeliği için de oda parfümü hazırlayacağım evde onun da görselini yükledim. Bir de instagramdan külah sipariş vereceğim çok fazla da abartmak istemiyorum. Çünkü ciddi anlamda para harcamış oluyor insan böyle şeylere :) katlanır küvet aldım. Lohusa pijaması aldım. Bir sürü eksik var, çalışıyorum çok vaktim olmuyor, nasıl yetişecek hiç bilmiyorum :) var mı önerileriniz? Şunu mutlaka almalısın dediğiniz şeyler neler?

Eklentiler

• 1C287755-4579-473F-8CBC-E854E9B2C08E.jpeg
    1C287755-4579-473F-8CBC-E854E9B2C08E.jpeg
    158,3 KB · Görüntüleme: 158
  • 6204A5D4-292A-4385-8689-D3F55CCC1DC5.png
    6204A5D4-292A-4385-8689-D3F55CCC1DC5.png
    231,9 KB · Görüntüleme: 161
  • 8D88F0A7-70AB-4651-98D8-FA44B5878506.png
    8D88F0A7-70AB-4651-98D8-FA44B5878506.png
    209 KB · Görüntüleme: 152
  • B8F949A4-0601-4EA6-B218-3466DE5ECF8C.png
    B8F949A4-0601-4EA6-B218-3466DE5ECF8C.png
    235,9 KB · Görüntüleme: 164
  • C18B1CF4-F067-41B7-A88E-C07FAB3DBA34.png
    C18B1CF4-F067-41B7-A88E-C07FAB3DBA34.png
    273,1 KB · Görüntüleme: 166
  • A19B91F7-A930-4BC5-AFAD-48252F02BD7C.png
    A19B91F7-A930-4BC5-AFAD-48252F02BD7C.png
    264 KB · Görüntüleme: 160
Kızlar merhaba, benim aldıklarım da bunlar. Bunlara ilave bir kaç çıtçıtlı badi var bir de. Alışverişe çıktığımda ne alacağım diye bir boşluğa düştüm ancak bunları aldım ilk seferde. Görseldeki hastane çıkışını instagramda görmüştüm oradaki fiyattan 40 lira falan daha uyguna aldım. Hastane hediyeliği için de oda parfümü hazırlayacağım evde onun da görselini yükledim. Bir de instagramdan külah sipariş vereceğim çok fazla da abartmak istemiyorum. Çünkü ciddi anlamda para harcamış oluyor insan böyle şeylere :) katlanır küvet aldım. Lohusa pijaması aldım. Bir sürü eksik var, çalışıyorum çok vaktim olmuyor, nasıl yetişecek hiç bilmiyorum :) var mı önerileriniz? Şunu mutlaka almalısın dediğiniz şeyler neler?
Canim bolca agiz mendili .Muslinlerin de kucuk olanlari var .Kundak muslinler cok fonksiyonlu .Ben 2 tane aldim 1 2 tane daha alcam .Tek alt tek üst olarak bir kac parca olmasinda yarar var .Kusunca tulum tümden degisiyor alt kirlenince de oyle .Ates olcer ,burun aspiratörü,Hastane çıkışı 5 li de almani oneririm .0 -3 diye aldiklarimiz buyuk gelebilir bebegin kilosuna gore .Ben o yuzden 2 tane 5li hastane çıkışı aldim bebek kendini toparlayana kadar onlardan faydalanirim diye düşünüyorum. Bolca çorap bebek ayaklari üşüyor .Ama erkek bebekler sıcağı sevmiyor bunu da düşünmek lazim .Kendine emzirme sütyeni, emzirme atleti ,evde giyilecek önü düğmeli pijama takimi alabilirsin .

Güzel günlerde kullan canım sağlıkla giysin bebiş :) oda parfümünü nasıl hazırlıycaksın ve malzemelerini nerden aldın acaba

Güzel günlerde kullan canım sağlıkla giysin bebiş :) oda parfümünü nasıl hazırlıycaksın ve malzemelerini nerden aldın acaba
Ortasını kurdele ile sarıp silikonlayacağım mavi üzerine ince krem. Kalın kremden de gümüş kısmı için fiyonk yapmayı planlıyorum bakalım becerebilirsem :) bir de isim yazılı ayna pleksi sipariş verdim kurdelenin üzerine yapıştırmak için hazırlayınca görüntü atarım inşallah canım

Ortasını kurdele ile sarıp silikonlayacağım mavi üzerine ince krem. Kalın kremden de gümüş kısmı için fiyonk yapmayı planlıyorum bakalım becerebilirsem :) bir de isim yazılı ayna pleksi sipariş verdim kurdelenin üzerine yapıştırmak için hazırlayınca görüntü atarım inşallah canım
Becerirsin canım çokda güzel olur eminim :) malzemeleri şişeyi vs nerden buldun acaba

Canim bolca agiz mendili .Muslinlerin de kucuk olanlari var .Kundak muslinler cok fonksiyonlu .Ben 2 tane aldim 1 2 tane daha alcam .Tek alt tek üst olarak bir kac parca olmasinda yarar var .Kusunca tulum tümden degisiyor alt kirlenince de oyle .Ates olcer ,burun aspiratörü,Hastane çıkışı 5 li de almani oneririm .0 -3 diye aldiklarimiz buyuk gelebilir bebegin kilosuna gore .Ben o yuzden 2 tane 5li hastane çıkışı aldim bebek kendini toparlayana kadar onlardan faydalanirim diye düşünüyorum. Bolca çorap bebek ayaklari üşüyor .Ama erkek bebekler sıcağı sevmiyor bunu da düşünmek lazim .Kendine emzirme sütyeni, emzirme atleti ,evde giyilecek önü düğmeli pijama takimi alabilirsin .
Ben de 1 tane Müslin aldım canım ama desenleri içime sinmedi baktıklarımın o yüzden lcw ye falan bakarım diye düşündüm. Ağız mendillerini sağolsun annem hazırladı. 1 tane de ilk alışverişimde beşli çıkış almıştım, sen deyince aklıma geldi bak :)

Eklentiler

• 3B75BF24-4BB3-4D7C-AC0A-62B32BDA61CF.png
    3B75BF24-4BB3-4D7C-AC0A-62B32BDA61CF.png
    308,2 KB · Görüntüleme: 117
Ben de 1 tane Müslin aldım canım ama desenleri içime sinmedi baktıklarımın o yüzden lcw ye falan bakarım diye düşündüm. Ağız mendillerini sağolsun annem hazırladı. 1 tane de ilk alışverişimde beşli çıkış almıştım, sen deyince aklıma geldi bak :)
Hepsi cok tatlis oyyh.Lcwa nin muslinleri guzel degil ben begenmedim yani .Ama e bebekten 2 tane aldim onlar daha kaliteli gibi .

Hepsi cok tatlis oyyh.Lcwa nin muslinleri guzel degil ben begenmedim yani .Ama e bebekten 2 tane aldim onlar daha kaliteli gibi .
Canım müslinler instada mammacotto diye bi adres var n11 de de satış yapıyor. Orada çok güzel desenler var ben aldım bikaç tane. Bakabilirsiniz.

https://www.babymall.com.tr/urun/ko...8474000&_sgm_source=1546799&_sgm_action=click
kızlar sizce nasıl istediğim renkte istediğim havada bi araba ayrıntılarını anlamıyorum fazla fikir verirmisiniz
Bir mağazada görüp deneyip öyle karar verin mutlaka.
Ben kızımda denemeden internetten aldım bebek arabası,travel sistemdi,boyutları baya küçüktü dik oturulmuyordu 2 yaşına gelmeden baston almak durumunda kaldım ki öncesinde de kullanamadım. Markete giderdim bir elimde kızım diğer elimde araba dönerdim kayıyordu arabadan,rahat oturamıyordu haliyle kucağıma gelmek istiyordu. Sonra baston aldım da rahat ettim.
Şimdi yine baston üzerine anakucağı takılan bir model tercih ettim. Kırılmazsa uzun zaman ikinci bir arabaya gerek duymadan kullanabileceğim.

Güle güle kullanın hepsi çok güzel.
Hastanede gecelik giymek daha kullanışlı oluyor,sabahlığı ile beraber olursa daha rahat olursunuz. Ben hem pijama hem gecelik almıştım yanıma,gecelik kullandım sadece hastanede,kanama oluyor,hemsıreler,doktor kontrole geliyor pijama ile zorlanırsınız. Ben evde giyebildim pijama kanamam azalınca ,hep gecelik giydim. Dikişlerim de rahatsız olmasin diye.
Iç çamaşırı konusunda da sezeryan olacaksa dikişsiz iç çamaşırı bakın,hamile çamaşırı dikişin üzerine gelir rahatsız olursunuz,daha aşağıda duran bol modellerle rahat edersiniz.
İlk aklıma gelenler bunlar.

Güle güle kullanın hepsi çok güzel.
Hastanede gecelik giymek daha kullanışlı oluyor,sabahlığı ile beraber olursa daha rahat olursunuz. Ben hem pijama hem gecelik almıştım yanıma,gecelik kullandım sadece hastanede,kanama oluyor,hemsıreler,doktor kontrole geliyor pijama ile zorlanırsınız. Ben evde giyebildim pijama kanamam azalınca ,hep gecelik giydim. Dikişlerim de rahatsız olmasin diye.
Iç çamaşırı konusunda da sezeryan olacaksa dikişsiz iç çamaşırı bakın,hamile çamaşırı dikişin üzerine gelir rahatsız olursunuz,daha aşağıda duran bol modellerle rahat edersiniz.
İlk aklıma gelenler bunlar.
Çok teşekkürler :) bir tane aldım henüz yedekleri alırken dikkat ederim mutlaka

Back