• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

Kızlar merhaba bende bu hastane çıkışını aldım 56.90 tl 11 parça ve kumaşı gerçekten çok güzel kaliteli n11de
Ben 10lu hastane çıkışını 95 e aldım antialerjik sen çok uyguna almışsın ama ben internete güvenemiyorum bi bornoz takımı aldım çok kötüydü bu yüzden artık korkuyorum maalesef :(

Bende şurada bi yerde durayım :KK49: bütün sayfaları okudum çok güzel şeyler almışsınız maşallah ben pek alışveriş yapmadım ama annem battaniye hırka vs örgü işini halletmiş bişey kalmamış bana beşiğini beğenmiş pike takımlarını yapmış lohusa şerbeti için olan şeyin siparişinden tutunda hastanede dağıtılacak çikolata ya kadar sipariş vermiş benmi yavaşım annem mi hızlı bilemedim :KK70: sanırım ilk torun heycanı

merhaba hanimlar benimde ikinci bebegim olucak daha cok yeni ama burayya bakmak cok hos oluyor.belki onceki sayfalarda paylasilmistir ama ben denk gelmedim.sepet besikler halkinda ne dusunuyorsunuz hani hem sallanabilen cibinlikli olanlar varya ilk aylarda kullaniliyor genelde biraz hareketlenmeye baslayinca pek kullanisli olmuyor sabirim.cok kisa sure icin almak mantiklimi bilemedim bide ikinci olunca az kullanip ziyan olmasinida isteniyorum ama cok guzeller siz almayi dusunuyormusunuz
Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim bebeğinizi.
O beşik yerine chicco baby hug 4 in1 bakabilirsiniz bence. Çok fonksiyonlu ve daha uzun kullanılabilir.
Mama sandalyem olmasaydı kesin alırdım ben. Kızımdan mama sandalyem olduğu için almadım.

Ben 10lu hastane çıkışını 95 e aldım antialerjik sen çok uyguna almışsın ama ben internete güvenemiyorum bi bornoz takımı aldım çok kötüydü bu yüzden artık korkuyorum maalesef :KK43:
organik yazıyor bunda da kumaşı gayet güzel çıktı canim

Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim bebeğinizi.
O beşik yerine chicco baby hug 4 in1 bakabilirsiniz bence. Çok fonksiyonlu ve daha uzun kullanılabilir.
Mama sandalyem olmasaydı kesin alırdım ben. Kızımdan mama sandalyem olduğu için almadım.
canim o model daha turkiyeye gelmemis sanirim resmi sayfasinda urun var ama satis olarak gorunmuyor daha yeni oldgu icin olablir cok kullanisli bide en iyi anakucaklarinin videolarini izlemistim cogu turkiyede yok bi 4mom var aralarinda

canim o model daha turkiyeye gelmemis sanirim resmi sayfasinda urun var ama satis olarak gorunmuyor daha yeni oldgu icin olablir cok kullanisli bide en iyi anakucaklarinin videolarini izlemistim cogu turkiyede yok bi 4mom var aralarinda
Jokerde var canım. Birebir görmüştüm bir mağazasında hatta şimdi sen söyleyince baktım tekrar jokerde satılıyor hala. 1.299 tl fiyatı var hatta.
Mama sandalyesi+beşik+anakucağı alınacağına hesaplı gibi. 3 yaşa kadar kullanabileceği de göz önüne alınırsa gayet iyi geldi bana.

merhaba hanimlar benimde ikinci bebegim olucak daha cok yeni ama burayya bakmak cok hos oluyor.belki onceki sayfalarda paylasilmistir ama ben denk gelmedim.sepet besikler halkinda ne dusunuyorsunuz hani hem sallanabilen cibinlikli olanlar varya ilk aylarda kullaniliyor genelde biraz hareketlenmeye baslayinca pek kullanisli olmuyor sabirim.cok kisa sure icin almak mantiklimi bilemedim bide ikinci olunca az kullanip ziyan olmasinida isteniyorum ama cok guzeller siz almayi dusunuyormusunuz
Benim de gozum vardi sepet besiklerde ama 3 4 ay sonra bebek kollarini yana carpip uyaniyormus .Öyle yorumlar okuyunca vazgeçtim. Hamak dusunuyorum gittigim yere de götürürüm .

Kizlar hastanede veya sonra eve gelenlere dagitmak icin kucuk kolonya siseleri almaya karar verdim Bulundugum yer kucuk fazla dukkan yok internetten almam gerekecek var mi onerdiginiz site

Jokerde var canım. Birebir görmüştüm bir mağazasında hatta şimdi sen söyleyince baktım tekrar jokerde satılıyor hala. 1.299 tl fiyatı var hatta.
Mama sandalyesi+beşik+anakucağı alınacağına hesaplı gibi. 3 yaşa kadar kullanabileceği de göz önüne alınırsa gayet iyi geldi bana.
internette denk gelmedim ama magzasinda gidip incelemek lazm cnm cok kullanisli görünüyor chicco nexto anne yani favorim ama bu urun daha cok hosuma gtti tek eksigi yataga bitisik olmaması ama diger ozelliklernin yaninda eksik sayilmaz

Kizlar hastanede veya sonra eve gelenlere dagitmak icin kucuk kolonya siseleri almaya karar verdim Bulundugum yer kucuk fazla dukkan yok internetten almam gerekecek var mi onerdiginiz site
Bende hala ne dağıtacağıma karar veremedim. Hastane sonrası ve mevlüt için Kolanya şişeleri nasıl oluyor canım var mı fotoğrafı?

Instagramda cok guzel sayfalar var henuz bakmadim.

Kızlar ta düğün zamanı eşime hazırladıgımız ceyız bohcasının altından ve kesesınden bebegıme alt açma yaptım çok guzel oldu (: sizce nasıl?

Eklentiler

• Screenshot_2018-03-23-21-30-08.png
    Screenshot_2018-03-23-21-30-08.png
    257,1 KB · Görüntüleme: 180
  • Screenshot_2018-03-23-21-30-16.png
    Screenshot_2018-03-23-21-30-16.png
    152 KB · Görüntüleme: 175
Merhaba herkese mesajları okuyamadım ama bende alışveriş yaparken burdan markalara alinacaklara vs bakmıştım şimdi tecrübe sahibi olarak birkaç şey tavsiye edeyim öncelikle doğumdan bir ay önce mutlaka göğüs ucu kremi kullanmaya başlayın lanolin krem bebek için uzunkollu zıbın almayın üzerine birşey giydirmek zorunda kalıyorsunuz ve kollar toplanıyor kış bebegi bile olsa en iyisi kısa kollu badyler deterjan unibaby kullandım ama malesef leke çıkarmıyor o yüzden 2 ay sonra leke çıkaran bir deterjan kullanmanız gerekir burdan oneriler sonucu mustela marka banyo seyi almistim oisik kremi sampuan yag vs pisik kremi hic bir ise yaramıyor en iyisi bepantol süt sagma makinası madela marka kiralayın almayacaksanız bebek bezi stok yapacaksanız 1 numara en az olsun hızla numara yükselecek o yüzden 2 ve 3 az alın serum fizyolojik burun stoklayın burun açmak için birde en önemli tavsiye dogum sonrası sütçıkacak diye fazla fazla yemeyin süt olacaksa su içtiğiniz sürece oluyor bosa kilo almayın

Çanta için yorumlarınızı paylaşırmısınız lütfen
Çantayı beğendim, beklediğimden büyük çıktı ve çokça gözü var epey iş görür. Kumaşı güzel ince bir yapıda bu çantayı hafif yapmış. iç astarını özellikle açık renk yapmışlar ki eşyaları karanlıkta aramayalım, bence çok mantıklı olmuş. Sırt kısmı da güzel, destekli. Ben indirimle 198 tlye aldım, şimdi fiyat artmış, indirimli hali bile fazla gelmişti bana açıkcası iyi bir çanta olmasına rağmen. Bir de bana gönderen satıcı iyi paketlememiş, o yüzden bazı kısımları buruşmuş, kullanırken nasıl olur bilmiyorum.

Son düzenleme:
Çantayı beğendim, beklediğimden büyük çıktı ve çokça gözü var epey iş görür. Kumaşı güzel ince bir yapıda bu çantayı hafif yapmış. iç astarını özellikle açık renk yapmışlar ki eşyaları karanlıkta aramayalım, bence çok mantıklı olmuş. Sırt kısmı da güzel, destekli. Ben indirimle 198 tlye aldım, şimdi fiyat artmış, indirimli hali bile fazla gelmişti bana açıkcası iyi bir çanta olmasına rağmen. Bir de bana gönderen satıcı iyi paketlememiş, o yüzden bazı kısımları buruşmuş, kullanırken nasıl olur bilmiyorum.
Çok teşekkürler güle güle kullanın:KK200:

Bahsettiğim çanta da bu arkadaşlar,ben beğendim (Okiedog urban trek) N neye

Eklentiler

• 2_4000_okiedog-ur-125_2.jpg
    2_4000_okiedog-ur-125_2.jpg
    57,6 KB · Görüntüleme: 150
  • Okiedog 28256 Urban Trek Bebek Bakım Çantası.png
    Okiedog 28256 Urban Trek Bebek Bakım Çantası.png
    221,2 KB · Görüntüleme: 181
  • okiedog-28256-urban-trek-bebek-bakim-cantasi-gri-57967.jpg
    okiedog-28256-urban-trek-bebek-bakim-cantasi-gri-57967.jpg
    67,9 KB · Görüntüleme: 122
Herkese merhaba kızlar. Allah evlatlarımızı vaktinde sağlıcakla kucağımıza alamayı nasip etsin ben de ikiz bebek bekliyorum o yüzden araştırmalar çok işimize yarayacak diye düşünüyorum bir de ilk olunca insan karar da veremiyor.

Merhaba hepinize,
Nihayet hoşuma giden bir kaç parça bulabildim oğluma.
Bakalım sizlerde beğenecekmisiniz?
Screenshot_20180324-141201.jpg
Screenshot_20180324-141042.jpg
Screenshot_20180324-141016.jpg

Hepsini jokerden aldım. En alttaki 3 zıbın mamas papas,fazla alternatif kalmamış 6-9 ay aldım bu sebeple,kolları kendinden eldivenli kapanabilen model. Diğerleri 03 ay viktory markası ilk defa rastladım ve bayıldım diyebilirim yaz için uygun çok ince penyesi. Çok farklı şirin parçalar var. Ben beden olarak ve tabi mevsimi de göz önünde bulundurarak bunları aldım,ama sanırım sık sık bu markadan alışveriş yapacağım.

Back