- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilemiycem canim eski fiyatlar da olsaymis keske .linensin internet sitesinde indirim var.
ama ben pek anlayamadım eski fiyatlarını bilmediğim için.
mesela cotton yorgan 75 yastık 27 diyo. iyi mi bu fiyatlar?
linensin internet sitesinde indirim var.
Öyle yazıyor da hani indirim adı altında zaten olan fiyatlardan satıyorlar ya bazen emin olamadım. Galiba ertelicem biraz kışa kadar gerek yokCanim 200 den 75 e inmis yorgan baktim simdi .
Bizim evde de kullanilmaz hic dusunmuyorum .Merkezi sistem kavruluyoruz resmen .Öyle yazıyor da hani indirim adı altında zaten olan fiyatlardan satıyorlar ya bazen emin olamadım. Galiba ertelicem biraz kışa kadar gerek yok
Ben 2tane 5li hastane cikisi aldim 5tane kisa kollu body 2 3adet uzun kollu body 7tane ayaksiz pijama 1tanede alt ust takim var yeterli olurmu acaba sizceBurdakilerin cogu yaz annesi gecmise dönük inceleyebilirsin aldiklarimizi ama aklima gelenleri senin icin ozet geceyim ben .
- Citcitli kolsuz badi (6 7 tane olmali)
- Alt üst takim ( 3 4 tane )
- Ayakli tulum (ilk etapta kurtarıcı ama alt veya ust kirlenince toptan ciktigi icin sayisi ona gore düşünülmeli )
- Çorap (yaz da olsa bebek ayaklari üşür)
- Muslin kundak (en az 2 tane )
- Muslin agiz mendili (5 tane)
- Penye kundak (2 tane)
- Sayilar kisiye ve bebege gore degisir.Az alir surekli yikamakla uğraşırım hemen küçülüyor diye düşünenler de var .Bebegim zor bir bebek olursa ugrasmasi zor olur bol bol alayim diyenler de .
Bir kac ekleme yapabilirsiniz ama beğendikçe gözünüz kalan urunleri alin .Dedigim gibi bszi bebekler cok kusuyor gunde 4 5 kere ust degistiriyorsunuz .Bu durumda yetersiz gelebilirBen 2tane 5li hastane cikisi aldim 5tane kisa kollu body 2 3adet uzun kollu body 7tane ayaksiz pijama 1tanede alt ust takim var yeterli olurmu acaba sizce
Eski fiyatları bilip ona göre değerlendirmek gerekir diye düşünüyorum. Birde eviniz sıcaksa pek gerek olmuyor. Kızım 5.5 yaşında henüz yorgan kullanmadık evde hiç. Üzerini örtmeyi sevmiyor,evde sıcak ince bir battaniye yada örtü ancak örtebiliyorum.linensin internet sitesinde indirim var.
Çorap alın muhakkak. (Almadıysanız tabi) diğerleri içinde şunu söyleyebilirim. Yakınınızda çıkıp alabileceğiniz bir mağaza varsa,ihtiyaç halinde alabilecekseniz yeterli olur. Ama sık sık çamaşır yıkamanız gerekir. Bende fazla almadım ama gerekli olursa çıkıp hemen alabilirim diye gerek duymadım. Kızımda fazla almıştım birçoğu giyilemeden küçüldü.Ben 2tane 5li hastane cikisi aldim 5tane kisa kollu body 2 3adet uzun kollu body 7tane ayaksiz pijama 1tanede alt ust takim var yeterli olurmu acaba sizce
Yakinda alabilcek yerim var canim gerekli oldugunda aliriz ozamanEski fiyatları bilip ona göre değerlendirmek gerekir diye düşünüyorum. Birde eviniz sıcaksa pek gerek olmuyor. Kızım 5.5 yaşında henüz yorgan kullanmadık evde hiç. Üzerini örtmeyi sevmiyor,evde sıcak ince bir battaniye yada örtü ancak örtebiliyorum.
Çorap alın muhakkak. (Almadıysanız tabi) diğerleri içinde şunu söyleyebilirim. Yakınınızda çıkıp alabileceğiniz bir mağaza varsa,ihtiyaç halinde alabilecekseniz yeterli olur. Ama sık sık çamaşır yıkamanız gerekir. Bende fazla almadım ama gerekli olursa çıkıp hemen alabilirim diye gerek duymadım. Kızımda fazla almıştım birçoğu giyilemeden küçüldü.
Eki Görüntüle 2130432 Eki Görüntüle 2130433 Eki Görüntüle 2130434 Eki Görüntüle 2130435 Eki Görüntüle 2130436
Kızlar merhaba;
İkili test,detaylı, odası, hastane çıkışı derken artık sona yaklaştıkça pijamalar hediyelikler kısmını düşünmeye başladık :) biz farkında olmadan alışverişlerde hep fillilerden gitmişiz o zaman konseptimiz filler olsun dedik. Farklı sitelerden bunları takım yaptım sizce nasıl olur böyle?
Günaydın çok beğendim tabloyu çok tatlı. Odası için sticker düşünüyorum bir duvara bende. Bir de yukarıdaki siteden üçlü tablo almak istiyorum kendin seçebiliyorsun tabloları konseptine göre. Ama bu tablo da çok tatlı bende araştırayım teşekkürler :)günaydın canım ben konseptini ve seçtiklerini çok beğendim gri renk benim favorim olduğu için bende fillere doğru kaydım hastane çıkışlarımızda aynı hatırlarsan senden görmüştüm :)
seninkilerden farklı olarak kapı süsü yerine aşağıdaki tabloyu da düşünebilirim sonra odasında daha kullanışlı olur gibi geldi. fiyat falan almadım henüz belki görmek istersin diye paylaşıyorum:)
Aslında bizim de boya lazım ama aynen eşimin vakti yok birde kira diye boyamak istemiyor. Bende temizlikçi ablaya sildirdim duvarı sticker yapıştırayım ddm. Herşeyi yapmak istiyoruz ama olduğu kadar artık. Sağlıkla gelseler bu aralar biraz korkuyorum bişey olur diye dua ediyorum sürekli.Gunaydin kizlar secimleriniz cok tatli .Ben de filleri cok seviyorum .
Bizim odanin boyanmasi lazim ama hangi ara halletcez bilmiyorum esimin zamani yok ben de evde degilim.
Siliniyorsa iyi bizim de kira .Sadece alçı ile kalmis silinmiyor da .Boya yok hic bir yerinde duvar kagidi yok .Cikmayacagimi bilsem ugrasirim da ev sahibinin sağı solu belli olmaz bilmiyorum .Rabbim hepsini korusun insallah .Aslında bizim de boya lazım ama aynen eşimin vakti yok birde kira diye boyamak istemiyor. Bende temizlikçi ablaya sildirdim duvarı sticker yapıştırayım ddm. Herşeyi yapmak istiyoruz ama olduğu kadar artık. Sağlıkla gelseler bu aralar biraz korkuyorum bişey olur diye dua ediyorum sürekli.
Allah bagislasn canim .Diger tecrubelerini de bizimle paylasir misin :)Ne guzel telaseler :) benim bebis 50 gunluk oldu kizlar. Su ana kadar en onemli tavsiyem biberon alacaksaniz dr brown alin. Gaz yapmiyor. Ve Cekisi zor bebis memeden sogumuyor.