- 23 Ağustos 2013
- 2.004
- 3.018
- 133
Akşam sürdüm, tabi çekmesi için bir 5-10 dk gerektibu karısımlar ıyı gelebılır ama uygulama zor olur kıyafetlerde ız yapmaz mı yaglar acaba lıerac 2 3 dakıka ıcıne hemen emıyor yapıskan hıs bıle kalmıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akşam sürdüm, tabi çekmesi için bir 5-10 dk gerektibu karısımlar ıyı gelebılır ama uygulama zor olur kıyafetlerde ız yapmaz mı yaglar acaba lıerac 2 3 dakıka ıcıne hemen emıyor yapıskan hıs bıle kalmıyor
İnstagramda boobebek diye arat orda cikiyoLink atabilir misin ?
Kızlar selamlar
Mamas papas armadillo flip xt2 Travel Sistem hepsiburada vipbebekte ekstra indirimle 2200 tl'ye düşmüş durumda, ben sipariş verdim. Ocarro da indirimli.
Güle güle kullanın, hepsi güzel seçimler :)Eki Görüntüle 2125447 Eki Görüntüle 2125448 Eki Görüntüle 2125449 Eki Görüntüle 2125450 Eki Görüntüle 2125451
Kızlar bizde bu şifonyer ve dolabı (tamamı mdf) bu beşiği (70*110) ve emzirme sandalyesini meltem mobilyadan 4200 tl ye aldık. Beşiğin yatağı ve cibinlik takımı herşeyi içinde hediyesiydi. Birde annemler gelince artık daha uzun kalacakları için yataş pop up yavrulu baza, başlık, yatak ve 2 yastığı 2400 liraya aldık. Bebek arabası da casual cadillac air aldık 1300 liraya. Büyük olanları şubatta aldık ki ödememiz doğumda rahatlasın istedik. Ama gerçekten bebek dünyaya getirmek kolay değil. Allah herkesin yardımcısı olsun.
Teşekkürler canım. Hepimiz sağlıkla kavuşalım inş bebeklerimize :)Güle güle kullanın, hepsi güzel seçimler :)
Canım ben çok kıyafet almadım mesela büyük şeylerini de eşimle erken alalım ki borcunu doğuma bitirelim diye karar verip indirim takip ettik uygun fiyat denk gelince aldık. Tercih meselesi aslında bası insanlar da doğum yaklaşsın bebeğimize bişey olabilir diye düşünüp geç alıyorlar. Biz biraz garanticiyiz yapabiliyorken bugün yapalım kafasındayız. :)Kızlar burayı takipteyim de maşallah bnden daha çok hazırsınız doğuma maşallah ne güzel alışveriş yapıyosunuz sizleri gördükçe kıyafet az mı aldım diye soruyorum kendime
Güle güle kullanın aldıklarınızı. Sağlıkla gelsin de kullansın miniğiniz.Eki Görüntüle 2125733 Eki Görüntüle 2125734 Eki Görüntüle 2125735
Kızlar ben son kalan ihtiyaçlarımız olan chicco tırnak makası setini ve tarak setini (fiyatları fotoda mevcut ) birde evokidsin katlanabilir küvetini aldım bugün 120 tlye. Küvet gelince merak eden arkadaşlara bilgi veririm. Artık bi 2 ay hiçbirşey almayıp doğuma yakın yapılacakları da son ay yapmayı düşünüyorum
İyi yapıyosunuz canm bnde büyük şeyleri erkenden almıştım araba beşik falan odası da hazır bir ay oldu alalı . Bazen çok güzel kıyafetler görüyorum burda az mı aldım diye düşünüyorum hep ana yüreği ama mayısta doğcağı için yazı zıbınla gecircez hep gbi duruyorCanım ben çok kıyafet almadım mesela büyük şeylerini de eşimle erken alalım ki borcunu doğuma bitirelim diye karar verip indirim takip ettik uygun fiyat denk gelince aldık. Tercih meselesi aslında bası insanlar da doğum yaklaşsın bebeğimize bişey olabilir diye düşünüp geç alıyorlar. Biz biraz garanticiyiz yapabiliyorken bugün yapalım kafasındayız. :)
Hosgeldiniz aldıklarınızı paylaşıp renk katabilirsiniz:)Ay ben bu topiği sevdim baştan başlayıp sona kadar okuyayım bi
Çanta için yorumlarınızı paylaşırmısınız lütfenKızlar kararsız bir insan modeli olduğumdan ilgilendiğim diğer arabanın da ciddi indirimde olduğunu görünce, bebek güvenliği açısından daha çok içime sindiği için Peg perego book 51 completo aldım, şimdi mamas&papas'ı iade edeceğim, ama çok şık araba içim yanıyor
Hepsiburada da anne bebek şenliği devam ediyor bu arada.
Bu haftasonu büyük kalemlere odaklandığım için aklımda olan tarzda bir anne yanı ahşap beşik de aldım. O da n11 'den kampanyalı. Satıcı 100% başarılı göründüğü için de çok detaya girmeden aldım zaten ürün istediğim tüm özelliklere de sahip.
Bu bahsettiklerimi de link olarak ekliyorum.
https://www.hepsiburada.com/peg-per...-arabasi-p-HBV000007HOXE?magaza=SirinBabyKids (Peg perego book plus completo, 2226 tl, lacivert puset beyaz şase, primo viaggio sl oto koltuğu). Bu diğer mağazalarda 3999 tl uzun süredir.
https://urun.n11.com/besik/babycom-dogal-anne-yani-ahsap-besik-60120-ahsap-besik-P202430659 (babycom masif gürgen 120*60 anne yanı beşik, sallanabiliyor, sabitlenebiliyor, kademeli, sete sünger yatak, nevresim, cibinlik dahil)
Bir de okiedog urban trek çanta indirimdeydi sipariş verdim.
İnşallah sorunsuz olarak ulaşırlar elime. 
Canım benim ilk bebeğim olacak ama o küçük sepetler gereksiz bence. Ben yine sepet beşiğe benzeyen sallanan anne yanı kullanılan tekerlekli cibinlikli yukarıdaki modeli aldım. 70*110 boyutu 4 yaşına kadar kullanır diye düşünüyorum. Görüntüsü de sepeti andırıyor. Ama çok heves ediyorum diyorsan al gitsin içinde kalmasınmerhaba hanimlar benimde ikinci bebegim olucak daha cok yeni ama burayya bakmak cok hos oluyor.belki onceki sayfalarda paylasilmistir ama ben denk gelmedim.sepet besikler halkinda ne dusunuyorsunuz hani hem sallanabilen cibinlikli olanlar varya ilk aylarda kullaniliyor genelde biraz hareketlenmeye baslayinca pek kullanisli olmuyor sabirim.cok kisa sure icin almak mantiklimi bilemedim bide ikinci olunca az kullanip ziyan olmasinida isteniyorum ama cok guzeller siz almayi dusunuyormusunuz