Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

merhaba kızlar güzel,bol alışverişli hafta sonları olsun herkesin...
süt sağma pompası baktınız mı ne tür olmalı, hangi markaları araştırdınız ya da kullandınız

süt sağma pompası baktınız mı ne tür olmalı, hangi markaları araştırdınız ya da kullandınız
Ben mamajoo elektrikli tekli aldım canım. Yorumlar genelde iyiydi. Fiyat olarak da uygundu. Deneyeceğiz artık.

manuel olanlar hakkında bilgin var mı cnm
Manuel de sağmak zor oluyormuş canım elinle pompaladığın için yoruculuk bakımından. Birde elektrikliler süt gelmesi için masaj ayarlı da oluyormuş. Mamajoo da 180 liraydı elektrikli teklisi bizde aldık. Kullanınca artık tecrübeleneceğiz.

teşekkür edrim, ben de bi bakayım

Philips aventin elektrikli olanını listeye ekledim ama dogumdan once almam heralde Hastanede acil lazim olursa da hastanenin yaninda market eczane bir suru yer var satan biri gider alır

Merhaba,
Ben kızımda lansinoh elektrikli ikili pompa almıştım,bir kaç defa sütüm varmı denemek içinsağdım,memnun kaldım.
Hala duruyor,gerekli olursa onu kullanırım.
O dönem medela ile lansinoh arasında kalmıştım,lansinoh tavsiye edildi genelde onu aldım.
Bebeğinize 2 sene siz bakacaksanız elzem değil bence pompa,almasaymışım da olurmuş dedim hatta ,ha işe başlama durumunuz varsa tabi ki alın ama şimdiden almayın derim.
Gereklilik durumuna göre alırsınız.

teşekkür ederim ,duruma göre bakmak daha iyi o xamn:)

Philips aventin elektrikli olanını listeye ekledim ama dogumdan once almam heralde Hastanede acil lazim olursa da hastanenin yaninda market eczane bir suru yer var satan biri gider alır
Hastanede makine oluyor. Yanında götürmene gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…