• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

Slm kızlar sanrm benim alacaklarım bitti paylaşamak istedim... elbise eksik belki elbise alırım beğenirsem..

OOOO canım hepsi harika doldurmuşssun maşallah alacak birşey bırakmamışssın :KK76: güzel günlerde kullanılsın

Slm kızlar sanrm benim alacaklarım bitti paylaşamak istedim... elbise eksik belki elbise alırım beğenirsem..
ayyy maşallahhhh :nazar::nazar::nazar:
kuzum hepsine bayıldım walla güzel günlerde kullansın bebiş
yalnız ne kadar çok ayaklı almışsın çok değil mi

Maşallah canım. Senin kıyafet eksiğin kalmamış herşeyden yeterince almışsin ve hepside güzel. Güle güle giysin bebişin
Teşekkür ederim inşallah ewt.. perde halı biberon tırnak tarak seti almam lazm.. birde yedek nevresim yapıcam kumaş alıp diktiricem

maşallah hepsi birbirinden güzel, güle güle kullanın canım.
Ayy bebeğe bu kadar kıyafet almak gerekiyor mu ya ben bekleyip duruyorum benimde bi liste yapmam lazım daha bugün bimden aldıklarım var onun dışında 1-2 body var sanırım yetişmiycek benimki geç kaldım :)

Onlarda hallolur canım çoğu gitmiş azı kalmış :)
İnşallah cnm
maşallah hepsi birbirinden güzel, güle güle kullanın canım.
Ayy bebeğe bu kadar kıyafet almak gerekiyor mu ya ben bekleyip duruyorum benimde bi liste yapmam lazım daha bugün bimden aldıklarım var onun dışında 1-2 body var sanırım yetişmiycek benimki geç kaldım :)
Alan da var almayanda bazı insanlar lazm oldukça gidip alıyor bazılarısa biriktiriyor bnm aldığım pek bişy yok desem yeri annem aldı çoğunu bir kaçınıda kauınvalidem..
Küçük beden az 6aydan sonrakiler çok 1 yıl bni idare eder sanrm..
Yaparsın sende bir günlük alışverişe bakar.. çoğunu bi günde aldık

İnşallah cnm

Alan da var almayanda bazı insanlar lazm oldukça gidip alıyor bazılarısa biriktiriyor bnm aldığım pek bişy yok desem yeri annem aldı çoğunu bir kaçınıda kauınvalidem..
Küçük beden az 6aydan sonrakiler çok 1 yıl bni idare eder sanrm..
Yaparsın sende bir günlük alışverişe bakar.. çoğunu bi günde aldık
En güzeli aslında, bende çıkınca 1 yıllık en az 9 aylık alırım kış günü bebekle zor olur çünkü. Ama seninkiler yeterli ve çok güzeller canım sağlıkla giysin bebişin :)

En güzeli aslında, bende çıkınca 1 yıllık en az 9 aylık alırım kış günü bebekle zor olur çünkü. Ama seninkiler yeterli ve çok güzeller canım sağlıkla giysin bebişin :)
İnşallah cnm teşekkür edrim..yazdan cok son bahar ve kışa hazırlık yaptık ztn :)

Diğer modellere gore oturma pozisyonu cok rahat gorunuyor dike yakin olabiliyor. Alt sepeti cok kullanisli görünüyor. Esime baston travelleri gosterdim istemiyor .Bir de bizim ilk bebek Allah nasip ederse 3 4 yil icinde tekrar bebek istiyoruz .Ucuz olanlara hic bakmiyorum o yüzden. Chicco nun bastonu cok guzel aslinda ama esim yanasmiyor .Bir de gecen gun Kanz Fernando ya bakmistik ama cok yorum bulamadim.
Anladım canım,ikinci bebek planlanıyoraa normal. Kullanırsınız tekrar.

Back