- 22 Aralık 2016
- 2.175
- 2.935
- 133
Slm kızlar sanrm benim alacaklarım bitti paylaşamak istedim... elbise eksik belki elbise alırım beğenirsem..
OOOO canım hepsi harika doldurmuşssun maşallah alacak birşey bırakmamışssın güzel günlerde kullanılsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm kızlar sanrm benim alacaklarım bitti paylaşamak istedim... elbise eksik belki elbise alırım beğenirsem..
ayyy maşallahhhhSlm kızlar sanrm benim alacaklarım bitti paylaşamak istedim... elbise eksik belki elbise alırım beğenirsem..
Valla bitti yeterli bence ama annemi durduramıyorum... :)OOOO canım hepsi harika doldurmuşssun maşallah alacak birşey bırakmamışssın güzel günlerde kullanılsın
Ayaklılar sıkıntı olusra keserim cnm farkında olmadan alındı onlar bir iki tne ala ala biriktiayyy maşallahhhh
kuzum hepsine bayıldım walla güzel günlerde kullansın bebiş
yalnız ne kadar çok ayaklı almışsın çok değil mi
Daha buyuk ic hacmi genis .Baya büyük ve kullanışlı duruyo canım. Yakından nasıl
Off off citi piti .Saglikla giysin fistikSlm kızlar sanrm benim alacaklarım bitti paylaşamak istedim... elbise eksik belki elbise alırım beğenirsem..
Teşekkür ederim.. alırsınız cnm bnm 4yıl boyunca olmadı yavaş yavaş birikti..Ay ben bunlarin yarisini bile almadim ve dogumum sizden daha daha yakin ..
Guzel gunlerde kullanin
Teşekkür ederim aminDaha buyuk ic hacmi genis .
Off off citi piti .Saglikla giysin fistik
Cok güzelmiş Güle güle kullanDaha buyuk ic hacmi genis .
Off off citi piti .Saglikla giysin fistik
Sagol canim stylo guzel marka bunu anladim.Cok güzelmiş Güle güle kullan
Maşallah canım. Senin kıyafet eksiğin kalmamış herşeyden yeterince almışsin ve hepside güzel. Güle güle giysin bebişinSlm kızlar sanrm benim alacaklarım bitti paylaşamak istedim... elbise eksik belki elbise alırım beğenirsem..
Teşekkür ederim inşallah ewt.. perde halı biberon tırnak tarak seti almam lazm.. birde yedek nevresim yapıcam kumaş alıp diktiricemMaşallah canım. Senin kıyafet eksiğin kalmamış herşeyden yeterince almışsin ve hepside güzel. Güle güle giysin bebişin
Onlarda hallolur canım çoğu gitmiş azı kalmış :)Teşekkür ederim inşallah ewt.. perde halı biberon tırnak tarak seti almam lazm.. birde yedek nevresim yapıcam kumaş alıp diktiricem
maşallah hepsi birbirinden güzel, güle güle kullanın canım.Slm kızlar sanrm benim alacaklarım bitti paylaşamak istedim... elbise eksik belki elbise alırım beğenirsem..
İnşallah cnmOnlarda hallolur canım çoğu gitmiş azı kalmış :)
Alan da var almayanda bazı insanlar lazm oldukça gidip alıyor bazılarısa biriktiriyor bnm aldığım pek bişy yok desem yeri annem aldı çoğunu bir kaçınıda kauınvalidem..maşallah hepsi birbirinden güzel, güle güle kullanın canım.
Ayy bebeğe bu kadar kıyafet almak gerekiyor mu ya ben bekleyip duruyorum benimde bi liste yapmam lazım daha bugün bimden aldıklarım var onun dışında 1-2 body var sanırım yetişmiycek benimki geç kaldım :)
En güzeli aslında, bende çıkınca 1 yıllık en az 9 aylık alırım kış günü bebekle zor olur çünkü. Ama seninkiler yeterli ve çok güzeller canım sağlıkla giysin bebişin :)İnşallah cnm
Alan da var almayanda bazı insanlar lazm oldukça gidip alıyor bazılarısa biriktiriyor bnm aldığım pek bişy yok desem yeri annem aldı çoğunu bir kaçınıda kauınvalidem..
Küçük beden az 6aydan sonrakiler çok 1 yıl bni idare eder sanrm..
Yaparsın sende bir günlük alışverişe bakar.. çoğunu bi günde aldık
Çok tesekkur ederim cnmN NARGIZA_DOVLET hepsi bir birinden tatli .
İnşallah cnm teşekkür edrim..yazdan cok son bahar ve kışa hazırlık yaptık ztn :)En güzeli aslında, bende çıkınca 1 yıllık en az 9 aylık alırım kış günü bebekle zor olur çünkü. Ama seninkiler yeterli ve çok güzeller canım sağlıkla giysin bebişin :)
Güle güle kullan canım.Kizlar babymalldeki indirimden ve morhipoda sepetin yarisi indiriminden bunlari aldim
Mavili babycorner 30 kedili 28 ve otekiler altindaki fiyatin yarisi
Eki Görüntüle 2121085 Eki Görüntüle 2121086 Eki Görüntüle 2121087 Eki Görüntüle 2121088 Eki Görüntüle 2121089 Eki Görüntüle 2121090 Eki Görüntüle 2121091
Çok güzeller :)Bu da bizim ogluşa aldığımız eşyalar
Anladım canım,ikinci bebek planlanıyoraa normal. Kullanırsınız tekrar.Diğer modellere gore oturma pozisyonu cok rahat gorunuyor dike yakin olabiliyor. Alt sepeti cok kullanisli görünüyor. Esime baston travelleri gosterdim istemiyor .Bir de bizim ilk bebek Allah nasip ederse 3 4 yil icinde tekrar bebek istiyoruz .Ucuz olanlara hic bakmiyorum o yüzden. Chicco nun bastonu cok guzel aslinda ama esim yanasmiyor .Bir de gecen gun Kanz Fernando ya bakmistik ama cok yorum bulamadim.