Amin inşallah canım.
Ay bende şöyle yeşilli,mavili birşeyler arıyorum aslında ama yok hep alt üst şeyler var,onlarda bence şu an zor olur.
Kızımda hep tulum giydirdim,o kadar rahattı ki. Içine de önden bağlanan,kafadan geçmeyen body'ler almıştım ama şimdi bulamıyorum o tarz. Mecbur kafadan gecenlerden aldım ama çok zor olacak giydirmek biliyorum.
Bebek arabası konusu da herkesin şartlarına göre değişiyor bence.
Kızımdan 9-36 kg oto koltuğum var benim. Ama minikken kullanmak için anakucağı da şart,arabada kullanmam için özellikle. Ben tak çıkar modelleri sevmiyorum,kızimda pierre cardin almıstım port bebeli falan büyük bir traveldi ama kullanamadım zorlandım. İlk fırsatta baston aldım. Bu sebeple şimdi baston üzerine anakucağı takılan model tercih ettim. Ha arabasız çıkılacaksa traveller güzel,katlamadan getir götür yapılacaksa özellikle ama iş arabaya koymaya gelince zorlaşıyor.
Şimdi baktim netten,bizim kızıma aldığımıza benziyor casaul,baston alman gerekecek ilerde çünkü tam dik oturma pozisyonu yok. Bizimki 2 yaşlarındayken kızım küçük gelmeye başlamıştı kızım minyon olmasina rağmen. İçinin büyük olmasına dikkat edin derim canım.
Hayırlısı olsun şimdiden. Güle güle kullanın.