Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben mamajoo elektrikli tekli aldım canım. Yorumlar genelde iyiydi. Fiyat olarak da uygundu. Deneyeceğiz artık.merhaba kızlar güzel,bol alışverişli hafta sonları olsun herkesin...
süt sağma pompası baktınız mı ne tür olmalı, hangi markaları araştırdınız ya da kullandınız
manuel olanlar hakkında bilgin var mı cnmBen mamajoo elektrikli tekli aldım canım. Yorumlar genelde iyiydi. Fiyat olarak da uygundu. Deneyeceğiz artık.
Manuel de sağmak zor oluyormuş canım elinle pompaladığın için yoruculuk bakımından. Birde elektrikliler süt gelmesi için masaj ayarlı da oluyormuş. Mamajoo da 180 liraydı elektrikli teklisi bizde aldık. Kullanınca artık tecrübeleneceğiz.manuel olanlar hakkında bilgin var mı cnm
teşekkür edrim, ben de bi bakayımManuel de sağmak zor oluyormuş canım elinle pompaladığın için yoruculuk bakımından. Birde elektrikliler süt gelmesi için masaj ayarlı da oluyormuş. Mamajoo da 180 liraydı elektrikli teklisi bizde aldık. Kullanınca artık tecrübeleneceğiz.
patiklli altlar daha mi kullanışlı canimSlm kızlar sanrm benim alacaklarım bitti paylaşamak istedim... elbise eksik belki elbise alırım beğenirsem..
merhaba kızlar güzel,bol alışverişli hafta sonları olsun herkesin...
süt sağma pompası baktınız mı ne tür olmalı, hangi markaları araştırdınız ya da kullandınız
Valla cnm 6aydan sonra cocuklar ayaklarından çorapları çıkartabiliyor o yüzden öyle onlar çok sanrm :) hem çorap derdi yok üzerine patik tamam :))patiklli altlar daha mi kullanışlı canim
Anladım canm ben daha almadim bişey ama olmadı bende öyle alayimValla cnm 6aydan sonra cocuklar ayaklarından çorapları çıkartabiliyor o yüzden öyle onlar çok sanrm :) hem çorap derdi yok üzerine patik tamam :))
Hesaplayarak al yaza ne kdr oluyor kışa ne kdr oluyor ona göre al bn genlde öyle yaptmAnladım canm ben daha almadim bişey ama olmadı bende öyle alayim
Tamam canımHesaplayarak al yaza ne kdr oluyor kışa ne kdr oluyor ona göre al bn genlde öyle yaptm
Merhaba,merhaba kızlar güzel,bol alışverişli hafta sonları olsun herkesin...
teşekkür ederim ,duruma göre bakmak daha iyi o xamn:)Merhaba,
Ben kızımda lansinoh elektrikli ikili pompa almıştım,bir kaç defa sütüm varmı denemek içinsağdım,memnun kaldım.
Hala duruyor,gerekli olursa onu kullanırım.
O dönem medela ile lansinoh arasında kalmıştım,lansinoh tavsiye edildi genelde onu aldım.
Bebeğinize 2 sene siz bakacaksanız elzem değil bence pompa,almasaymışım da olurmuş dedim hatta ,ha işe başlama durumunuz varsa tabi ki alın ama şimdiden almayın derim.
Gereklilik durumuna göre alırsınız.
Mado da deil yahuu koton daBugun arkadaşm mado da imdirim var bakalım dedi bnde baktım ama bana alınacak bişey kalmamış :) bende sadce çorap almakla yetindim :))
Hastanede makine oluyor. Yanında götürmene gerek yok.Philips aventin elektrikli olanını listeye ekledim ama dogumdan once almam heralde Hastanede acil lazim olursa da hastanenin yaninda market eczane bir suru yer var satan biri gider alır
Baharda da giyilir kışın da giyilebilir canım. Evin içi sıcak olduğu için evde kullanilir. Bende alacam bu tür tulumlar çok rahat oluyo özellikle bahar aylarındaKızlar sizde şu tür tulumlar hangi aylarda giyilir. Sonbaharda mı kışın mı mesela?
https://www.morhipo.com/kampanya/detay/17975244/68874/limon-company-62bas-kitgirl1-kkk-3lutulum-p