• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

Instagtamda bir yer kesfettim .Neseliyastiklar ...Besik icine cok guzel kombinler var ismi de minik kalplere yazıp besik kenarina süs yapıyorlar.
20180312_181103.png
20180312_181115.png
20180312_181142.png
20180312_181129.png

Kızlar, göğüs pompasında lansinoh nasıl bir marka? Joker'de indirime girmiş, ikilisini almayı düşünüyorum şu an, arkadaş ikili rahat oluyor dedi. Marka ve fiyat hakkında yorumunuzu merak ediyorum.

Merhaba arkadaslar 32. Hafta beni benden aldi gelemedim. Agrilarim oldu kasilmalarim basladi falan derken bayadir bakamadim ne guzel seyler almissiniz hepiniz guzel gunlerde giydirin. Ben daha bebek sampuanimi almadim ama galiba mustela alacagim bu konuda alip ilk bebeginde memnun kalan var mi aranizda. Bir de bebegin hemen yikanmasi konusunda ne dusunuyorusnuz

Merhaba arkadaslar 32. Hafta beni benden aldi gelemedim. Agrilarim oldu kasilmalarim basladi falan derken bayadir bakamadim ne guzel seyler almissiniz hepiniz guzel gunlerde giydirin. Ben daha bebek sampuanimi almadim ama galiba mustela alacagim bu konuda alip ilk bebeginde memnun kalan var mi aranizda. Bir de bebegin hemen yikanmasi konusunda ne dusunuyorusnuz
şampuan konusunda içerik önemlidir diye düşünüyorum sls/sles boyar maddeler olmamalı bunun dışında bebeği hastaneden getirince yıkanmasını, cildindeki verniks yapının besleyici özelliği olduğunu okudum çok yerde, sadece göbek kordonuna su değdirilmemeliymiş,tabiki bebek doğduğunda çok kanlıysa, kakasını yapmışsa gibi durumlar hariçmiş.

Geçmiş olsun canım. Ben göbek kordonu düşene kadar yıkamayacağım ama sonra hergün yıkamayı düşünüyorum. Saçını yıkamasam bile vücudunu yıkayacağım zaten yaz bebeği olacak.

şampuan konusunda içerik önemlidir diye düşünüyorum sls/sles boyar maddeler olmamalı bunun dışında bebeği hastaneden getirince yıkanmasını, cildindeki verniks yapının besleyici özelliği olduğunu okudum çok yerde, sadece göbek kordonuna su değdirilmemeliymiş,tabiki bebek doğduğunda çok kanlıysa, kakasını yapmışsa gibi durumlar hariçmiş.

Ben de verniks kazeoza faydalarinin tumunden yararlandirmak istiyorum o yuzden gobegi duzene kadar dedigin durumlar yoksa yikamayacagim. Benim cildim cok allerjiktir bebeginki de oyle olur mu acaba diye sididen derdine dustum. Mustela diyolar bioblas diyolar kafam karisti.
Geçmiş olsun canım. Ben göbek kordonu düşene kadar yıkamayacağım ama sonra hergün yıkamayı düşünüyorum. Saçını yıkamasam bile vücudunu yıkayacağım zaten yaz bebeği olacak.

Gobek kordonu 7 gunden fazla surede duserse yikarim muhtemelen de o sureye dikkat etmek lazim. Bazi bebeklerinngobegi cok gec dusuyor. Bu konuda biraz arastirmak yapmak istiyroum yabanci kaynaklara falan da bakmak laizm.

Kızlar chicco biberon nasıl sizce. Bugün bi bebek mağazasina gittim cam biberona 25 tl dedi. Başka bi mağazaya gittim orda aynısına 45 dedi. Sonra ordan almadigima pişman oldum. 25 e çok uygun degilmi. Kaç mm oldugunu unuttum ama orta boydu.

Ben mustela kullanıyorum memnunum. Benim bebeğim hastanede yikanmadi Evde de göbeği düşünce yani 7.gunde yıkadık. Ben ilk bir ay sampuansiz yıkamayı düşünüyordum ama öyle olmadı. Çünkü kendim yıkamadım 15 gun. Temmuz bebeği olduğu için her gün yıkamaya çalıştık. Bebeğin ne kiri olacak bence ilk bir ay şampuan sabuna gerek yok. Sebamat kullandım sabun.

Ben de verniks kazeoza faydalarinin tumunden yararlandirmak istiyorum o yuzden gobegi duzene kadar dedigin durumlar yoksa yikamayacagim. Benim cildim cok allerjiktir bebeginki de oyle olur mu acaba diye sididen derdine dustum. Mustela diyolar bioblas diyolar kafam karisti.

Gobek kordonu 7 gunden fazla surede duserse yikarim muhtemelen de o sureye dikkat etmek lazim. Bazi bebeklerinngobegi cok gec dusuyor. Bu konuda biraz arastirmak yapmak istiyroum yabanci kaynaklara falan da bakmak laizm.
Biz göbek kordonu cabuk düşsün diye kordonun etrafina kırmızı bir ilaç sürmüştük 4.gunden sonra. Adini unuttum hatirlayinca yazarim. Emekli bir bebek hemsirwsi soyledi bilgisine guvenirim. Her kakadan sonraa yıkayabilirsin dedi. Her gün yıkamaya çalıştık.

Mustelanin buyuk boyu var hem sac hem vucut sampuani olarak ikisi bir arada kullaniliyor konak ve dokuntuyu onluyor yeni dogan icin alerjen icermiyor goz yakmiyor ablam kullanmisti baya gtti... set seklinde almisti icinde mustelanin bebe yagi vardi o cok guzel kokuyor gobegine masaj yapardi rahatlatrdi pisik onleyici krem ve vucut losyonuda vardi set cantasi var ole daha avantajli olablir..
tekli bebe sampuani almak istersen arkdsmda yenidogan bioderma kullaniyor memnun

Canım cok guzel seyler almissin super guzel gunlerde kullanin renkler modeller harika ismi bellimi?

Kızlar bugün bübchen set almıştım şampuan süt sabun ve pişik kremi o geldi satıcı içine çok tatlı üçlü çorap seti koymuş. Oğluma ufacık hediye geldi diye çok mutlu oldum. Daha doğmadan onlardan başka bişey düşünemiyoruz ne olacak halimiz :)

Back