Yok havuzluhandaki baby city den bahsediyorum.
Tesekkur ederim canim .Canim ben bu ürünü dükkânından aldım 80 tl ye. Evet ürünleri güzel ama oradan alabilsen daha uygun gelir.
Bence de bi dükkanları gez toplu halde bulunuyorlarsa hele çok daha uygun bulabilirsin aynı ürünleri. Mesela ben dün cıvıl e uğradım bir zıbın 17.90 falan di belki alt usttu tam bakamadım ama aynı zibini başka bir dükkanda 7.50 tl ye görmüştüm. He belki defosu vardır bilemeyeceğim ama arada ciddi fark vardı.
Ben bundan aldım.Bu ürünü araştırıyorum tecrübesi olanlar paylasabilir mi ? Diger travellere gore daha dik ve bebek oturunca rahatmis .Oyle diyorlar.Eki Görüntüle 2117339
Rica ederim canım.choccywhoccydoodah bilgi paylasimin icin tesekkurler canim .Aldıkların cok tatli saglicakla giydir insallah.Erkeklere secmek zor gercekten .
Hepsi çok güzel,sağlıkla gelsin güle güle giysin oğlun hepsini.Kizlar babymalldeki indirimden ve morhipoda sepetin yarisi indiriminden bunlari aldim
Mavili babycorner 30 kedili 28 ve otekiler altindaki fiyatin yarisi
Eki Görüntüle 2121085 Eki Görüntüle 2121086 Eki Görüntüle 2121087 Eki Görüntüle 2121088 Eki Görüntüle 2121089 Eki Görüntüle 2121090 Eki Görüntüle 2121091
Amin insallah canim.Hepsi çok güzel,sağlıkla gelsin güle güle giysin oğlun hepsini.
Hepsi birbirinden güzeller canım güle güle kullansın bebişinKizlar babymalldeki indirimden ve morhipoda sepetin yarisi indiriminden bunlari aldim
Mavili babycorner 30 kedili 28 ve otekiler altindaki fiyatin yarisi
Eki Görüntüle 2121085 Eki Görüntüle 2121086 Eki Görüntüle 2121087 Eki Görüntüle 2121088 Eki Görüntüle 2121089 Eki Görüntüle 2121090 Eki Görüntüle 2121091
Çok güzel güle güle giysinler.
Kedili olan ve muslin bebisim icin .Patili olani arkadasima hazirladigim dogum hediyesi paketine koycam.
Evet fark ettim ust sayfada .Kedili kiyafetlere bayiliyorum .Bakalim netten aldiklarim ne zaman gelir .Tum bebisler alınanları saglikla giysin insallah .Bu arada e bebekte casual quantum u inceledik esim sürdü katladi filan cok hosuna gitti .Bu katlama toplama olaylarinda cok sabirsizdir hemen sinirlenir olmazsa .Ama bu araba tam ona gore bu icimize sindi indirim bekliyoruz su an nette de 1 500 1600Çok güzel güle güle giysinler.
Kediliden bende de var. Ötekini de gördüm ama bedeni yoktu buradaki e bebekte,almadım.
Amin inşallah canım.Evet fark ettim ust sayfada .Kedili kiyafetlere bayiliyorum .Bakalim netten aldiklarim ne zaman gelir .Tum bebisler alınanları saglikla giysin insallah .Bu arada e bebekte casual quantum u inceledik esim sürdü katladi filan cok hosuna gitti .Bu katlama toplama olaylarinda cok sabirsizdir hemen sinirlenir olmazsa .Ama bu araba tam ona gore bu icimize sindi indirim bekliyoruz su an nette de 1 500 1600
Diğer modellere gore oturma pozisyonu cok rahat gorunuyor dike yakin olabiliyor. Alt sepeti cok kullanisli görünüyor. Esime baston travelleri gosterdim istemiyor .Bir de bizim ilk bebek Allah nasip ederse 3 4 yil icinde tekrar bebek istiyoruz .Ucuz olanlara hic bakmiyorum o yüzden. Chicco nun bastonu cok guzel aslinda ama esim yanasmiyor .Bir de gecen gun Kanz Fernando ya bakmistik ama cok yorum bulamadim.Amin inşallah canım.
Ay bende şöyle yeşilli,mavili birşeyler arıyorum aslında ama yok hep alt üst şeyler var,onlarda bence şu an zor olur.
Kızımda hep tulum giydirdim,o kadar rahattı ki. Içine de önden bağlanan,kafadan geçmeyen body'ler almıştım ama şimdi bulamıyorum o tarz. Mecbur kafadan gecenlerden aldım ama çok zor olacak giydirmek biliyorum.
Bebek arabası konusu da herkesin şartlarına göre değişiyor bence.
Kızımdan 9-36 kg oto koltuğum var benim. Ama minikken kullanmak için anakucağı da şart,arabada kullanmam için özellikle. Ben tak çıkar modelleri sevmiyorum,kızimda pierre cardin almıstım port bebeli falan büyük bir traveldi ama kullanamadım zorlandım. İlk fırsatta baston aldım. Bu sebeple şimdi baston üzerine anakucağı takılan model tercih ettim. Ha arabasız çıkılacaksa traveller güzel,katlamadan getir götür yapılacaksa özellikle ama iş arabaya koymaya gelince zorlaşıyor.
Şimdi baktim netten,bizim kızıma aldığımıza benziyor casaul,baston alman gerekecek ilerde çünkü tam dik oturma pozisyonu yok. Bizimki 2 yaşlarındayken kızım küçük gelmeye başlamıştı kızım minyon olmasina rağmen. İçinin büyük olmasına dikkat edin derim canım.
Hayırlısı olsun şimdiden. Güle güle kullanın.
Baya büyük ve kullanışlı duruyo canım. Yakından nasılAldigim canta tekrar paylasiyorum soruldugu icinEki Görüntüle 2121491
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?