• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

kesinlikle bilgim yok ama açıp denicem bi iki kumaş eskitsem öğrenirim ne var ki herkes yapıo nette yapılışıda var herşeyin artık.makineyi beceremezsem bile kesip biçip terziye götütüp dikiş attırcam evde doldurcam o kadar bi sürü masraf tamam ama aşırı fiyat koyuyorlar gerek yok canım
Benim annemde de var dikiş makinası ama farklı şehirlerde yaşıyoruz aslında şimdi kessem gidince dikebilirim, bak bana da fikir oldun :) inşallah becerebiliriz :)

Şimdi internette her türlü bilgi var canım öğrenirsin hem senin için değişiklik olur emek verdiğin şeyi kullanmak daha zevkli :)

Artık uygun bir yer bulabilirsem yaptırırım. Belkide kendim denerim bakacagız artık duruma :KK35:

bence aç bi dene bi iki eski kumaşla ne kadar zor olabilirki :) ben bi kaç bişi yapıcam cidden bi uyku seti 270 tl mi olur kumaşın metresi 12 tl ya yazık günah.minicik bişi olcak zaten.elyaf desen yine ucuz.kendim yapıcam isteeiğim kumaşı seçip.makine bilgim benimde yok ama bi iki denemede öğrenilir nette var kullanımı herşeyin :KK70: beceremezsem kesip biçip terziye götürcem dikiş attırcam bitti gitti ya :rapci: birde penye ipten paspaslar başlasamda odasına sersem diom yıkar yıkar sererim :) patik vs hemen küçük gelio çok giyemiolar en iisi bunları yapmak :KK70:

penye ipten arkadaşım ördü çok kolay ve kısa sürede bitti youtube videolarından buldu.

Bunlar baston travel olarak mı geçiyor canım, benim bütçem 500 tl civarı daha fazlasını veremem ama güzel bişey bulamadım bu güzel gibi duruyor ama pek bebek arabalarıyla ilgili bilgim yok, normal travel sistemden farkı ne bunların. Ben çok büyük olmayan kullanımı kolay olan ve hafif olan bişey istiyorum ama 500e istediğim gibi denk gelmedi. Kendi arabamız yok ama şehir dışında yaşıyorum şehirler arası yolculuklarda yanıma alabileceğim hafif çok yer kaplamayan bişey istiyorum

Evet canım.Normal travellerde bi anakucağı bir de puset oluyor.Bi de şase denen iskelet.

Baston traveller genelde hafif.Baston arabaya ana kucağı monte ediliyor.Bazılarında da o attığım linkteki gibi baston kısmının kumaşı sökülüp anakucağı takılıyor

Ekteki travel sistem.Benm böyleydi ağırdı zorlandım baya.Sattım onu baston aldım büyüdü de Kızım

Eklentiler

• 58C0BE9D-B696-459E-A5EA-EA197248E6FD.png
    58C0BE9D-B696-459E-A5EA-EA197248E6FD.png
    156 KB · Görüntüleme: 120
Benim annemde de var dikiş makinası ama farklı şehirlerde yaşıyoruz aslında şimdi kessem gidince dikebilirim, bak bana da fikir oldun :) inşallah becerebiliriz :)
beceririz ya nolcak miniğimize kendimiz yapmış oluruz :)

Artık uygun bir yer bulabilirsem yaptırırım. Belkide kendim denerim bakacagız artık duruma :KK35:

penye ipten arkadaşım ördü çok kolay ve kısa sürede bitti youtube videolarından buldu.

ben iice araştırp başlıcam boş boş beklenmio halım tatli bi renk ona göre girişe bi paspas güzel olur :)

• Beğen
Reactions: c_k
Egem2709 Egem2709 canım çanta almışsın aliexpresden handısını aldın bende sıparıs etmek ıstıyorumda

Evet canım.Normal travellerde bi anakucağı bir de puset oluyor.Bi de şase denen iskelet.

Baston traveller genelde hafif.Baston arabaya ana kucağı monte ediliyor.Bazılarında da o attığım linkteki gibi baston kısmının kumaşı sökülüp anakucağı takılıyor

Ekteki travel sistem.Benm böyleydi ağırdı zorlandım baya.Sattım onu baston aldım büyüdü de Kızım
Peki bildiğin başka markalar var mı canım doğumdan itibaren kullanabileceğim önerdiğin baston

Biraz önce bunların siparişini verdim kızlar. Mothercare ürünleri kaliteli olur deniyor. Şu anda da bazı ürünlerde indirim var ilginizi çekerse.

Eklentiler

• mc kısakollubody5li.jpg
    mc kısakollubody5li.jpg
    13,9 KB · Görüntüleme: 114
  • mc mummyslittleone.jpg
    mc mummyslittleone.jpg
    25,3 KB · Görüntüleme: 97
  • mc safaribody3lu.jpg
    mc safaribody3lu.jpg
    14,2 KB · Görüntüleme: 104
  • mc salopettshirt.jpg
    mc salopettshirt.jpg
    25,4 KB · Görüntüleme: 96
  • mc sort2li.jpg
    mc sort2li.jpg
    27,9 KB · Görüntüleme: 104
  • mc uykutulumu3lu.jpg
    mc uykutulumu3lu.jpg
    43,4 KB · Görüntüleme: 103
Eki Görüntüle 2118253 Eki Görüntüle 2118250 Eki Görüntüle 2118251 Eki Görüntüle 2118252
Kızlar bende bugün havuzluhana gittim. Oğluşa ilk kez kıyafetler aldık. Mamajoonun elektrikli tekli süt sağma mak aldım birde weewell ateş ölçer. Çok eğlenceliydi dolaşmak :)
aa boyunluklu olanın beyazlısınıda ben beğenmiştim ebebek de :) güle güle sağlıkla kullanın ❤ bende instadan sipariş vericem çünkü şehir farkı var güzelmi ürünleri

aa boyunluklu olanın beyazlısınıda ben beğenmiştim ebebek de :) güle güle sağlıkla kullanın ❤ bende instadan sipariş vericem çünkü şehir farkı var güzelmi ürünleri

Yakından bakınca ürünler arasında olan kalite farkı daha iyi anlaşılıyor. Bazı dükkanlarda daha düşük kaliteli olanlar vardı fiyatları da biraz daha iyiydi. Ben kumsal babyden aldım. Ama instagramda kaliteli ürün satanlar belli fiyattan ve görselden. Tek kötü yanı instagramda pazarlık yapamıyoruz.biz 2 tane iyi kalitede 10 lu hastane çıkışı, 10 çıtçıtlı atlet, 3 patikli alt, 2 organik kendşnden çoraplı alt, 2 tulum , 2 tane o gördüğünüz filli ve grili takım ve havluyu toplam 350 liraya aldık pazarlıkla. Mağazaları dolaşmakta fayda var diye düşünüyorum. Bizde istanbulda yaşamıyoruz kocaelideyiz ben yüksek lisans tezimi üniye teslim etmeye gittim istanbula. Eşimi de ikna ettim görmemiştim de oraları bahane oldu canım.

Kizlar hastane cikisini 10lu olan yani kac tane almamiz gerek acaba? Bi 10lu bi 5li hastane cikisi alsak yeterli olur mu?

Eki Görüntüle 2118254
Birde bunu aldım hastane çıkışı bu daha kaliteli bir setti. İçinde tulumları falan var fazladan ve termal kumaş dedikleri yazlık ince kumaştan. :)

Merhaba bu hastane çıkışını çok beğendim ben de sizde görüp :) internette araştırdım 10 'lu ve 20'lisi var. Sizinki hangisi?
Fiyatını hatırlıyor musunuz?

Merhaba bu hastane çıkışını çok beğendim ben de sizde görüp :) internette araştırdım 10 'lu ve 20'lisi var. Sizinki hangisi?
Fiyatını hatırlıyor musunuz?

Canım ben 10lusunu aldım ama klasik 10lu setlerden farklı olarak içinde tulumu falan da var. 175 Liraydı canım . Yeni açmışlar dükkanı havuzluhanda. Kumsalbaby oraya da yazabilirsin instagramdan. Birde battaniyesi çok güzelmiş hiç açmamışım orda akıl edip eve gelince kafama takıldı çok hoşuma gitti.

Kizlar hastane cikisini 10lu olan yani kac tane almamiz gerek acaba? Bi 10lu bi 5li hastane cikisi alsak yeterli olur mu?
Yani bi 10lu bir beşli yeter bence ama ben alırken kampanyalı setler vardı 90 liralık 10 luyu 65 yapmışlar satıcı da bunda battaniyede var bir battaniye 40 50 lira dedi ben 10lu aldım onu da canım. İhtiyaçlarına göre de değişir. Ama bir 10 lu şart. Diğer türlü battaniyen falan varsa 3 lü de alınabilir.

Kızlar iki bebek arabası arasında kaldım. Bugün ikisi de indirimde, en ucuz oldukları yerleri de aşağıda paylaşıyorum. Sizden yorum alabilir miyim?

Mamas Papas Armadillo Flip XT2
https://urun.n11.com/travel-sistem-...pas-armadillo-flip-xt-2-travel-set-P196915222 (Cloud grey ve Black renkleri 2590)

Peg Perego Book 51 Completo Jet Travel Sistem Bebek Arabası Blue Denim
https://www.hepsiburada.com/peg-per...si-blue-denim-p-HBV000006365C?magaza=Minikoli (hepsiburadaya özel 2479, fakat yalnızca blue denim rengi. Başka her yerde 4000 tl civarında)

Eklentiler

• peg perego denim.jpg
    peg perego denim.jpg
    50,1 KB · Görüntüleme: 86
  • mamaspapas-armadillo-flip-xt-2-travel-set.jpg
    mamaspapas-armadillo-flip-xt-2-travel-set.jpg
    41,4 KB · Görüntüleme: 88
Back