Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

internetten bebek malzemelerini hangi sitelerden alıyorsunuz? ilk defa bebek alışverişi yapıcam Manavgatta yaşıyorum antalyaya gitmek lazım, çalışırken de zor oluyor
ürünlerine güvenebileceğim siteler önerebilir misiniz?
:)

Şimdiye kadar e bebekten ve civilden aldım bir kaç zıbın. Instagram'da daha hoş ve uygun şeyler var onları denemedim henüz. Deneyip mali kaliteli gelen sayfa olursa yazarım ben buraya

Joker ,Lcwa,Civil ,E Bebek buralara bakabilirsin hatya uygulamalari telefona indirirsen hepsinde indirim gunleri oluyor .Hic Antalya'ya yorulma iki caninla .Bir de instagram da missmodish,irembabykids ,melikeninsirindukkani diye sayfalar var .Ben urunlerini cok begeniyorum.

Kızlar cadillac airin bu antrasit rengini almak istiyorum çok yok toker bebe diye bi mağazada var internette bu mağazayı bilen var mı

Evet. Alisveris yapmadım ama ordan alisveris yapan cok kisi var .Canta guzelmis sanirim biraz daha arastirip oyle alacagim .
Ben aldım cadillac airi ve antrasit rengi de hoşuma gitti indirimli de oldu. Nasip artık bekliyoruz. Büyük eşyası kalmadı alınacak kıyafet vb şeyleri bahar sezonu açılınca alacağım. Cinsiyetini öğrenince 6 9 bikaç tulum kışlığı sezon sonundan alacağım inş.

Ebebek hepsiburada

Bebek arabasını ya şimdiden almayın ya da çok para vermeyin derim. Bebeğinizin durumuna göre karar verirsiniz. Kimi bebek çok kucakcı oluyor kanguru daha ise yarıyor. Çevremden gözlemlediğim boyle. Geçen arkadaş iyi ki arabaya çok para vermemişim dedi. 5 aylık yatıramıyor agliyor. Kanguruyla çıkıyor her yere. Ben joie nın 400 liraya aldım. Çok memnunum kullanışlı. 7 aylığız hala pusetiyle kullanıyorum. Takması katlaması basit.

Hangi modeli canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…