Gule gule kullansin minnak .Cok guzel hepsiEki Görüntüle 2112139 Eki Görüntüle 2112140 Eki Görüntüle 2112142 Eki Görüntüle 2112143 kızlar bugün ebebekten bunları aldım % 28 indirim vardı
Hepsi çok güzel. Gül e Gül e kullansın inşallah. Müzik aleti çok ise yariyor. Hareketlendi yataktan çıkardık kenarda müziğini açıp uyutuyorum kızımı. 7 aylık olana kadar çok sevdi. Şimdi bile arada değişiklik olsun diye yatar oynar:))Eki Görüntüle 2112139 Eki Görüntüle 2112140 Eki Görüntüle 2112142 Eki Görüntüle 2112143 kızlar bugün ebebekten bunları aldım % 28 indirim vardı
Şimdiye kadar e bebekten ve civilden aldım bir kaç zıbın. Instagram'da daha hoş ve uygun şeyler var onları denemedim henüz. Deneyip mali kaliteli gelen sayfa olursa yazarım ben burayainternetten bebek malzemelerini hangi sitelerden alıyorsunuz? ilk defa bebek alışverişi yapıcam Manavgatta yaşıyorum antalyaya gitmek lazım, çalışırken de zor oluyor
ürünlerine güvenebileceğim siteler önerebilir misiniz?
:)
Joker ,Lcwa,Civil ,E Bebek buralara bakabilirsin hatya uygulamalari telefona indirirsen hepsinde indirim gunleri oluyor .Hic Antalya'ya yorulma iki caninla .Bir de instagram da missmodish,irembabykids ,melikeninsirindukkani diye sayfalar var .Ben urunlerini cok begeniyorum.internetten bebek malzemelerini hangi sitelerden alıyorsunuz? ilk defa bebek alışverişi yapıcam Manavgatta yaşıyorum antalyaya gitmek lazım, çalışırken de zor oluyor
Ben instagramda kalehanbabyden bu modeli alacağım. Çok hoşuma gitti. Renginin gelmesini bekliyorum. Kargo dahil 120 lira. Hem kibar ve şık geldi banaE bebekte bu cantayi gordum cok begendim onerebileceginiz bu tarz cantalar var mi kizlar ?Eki Görüntüle 2112319
Evet. Alisveris yapmadım ama ordan alisveris yapan cok kisi var .Canta guzelmis sanirim biraz daha arastirip oyle alacagim .Eki Görüntüle 2112344
Kızlar cadillac airin bu antrasit rengini almak istiyorum çok yok toker bebe diye bi mağazada var internette bu mağazayı bilen var mı
Ben aldım cadillac airi ve antrasit rengi de hoşuma gitti indirimli de oldu. Nasip artık bekliyoruz. Büyük eşyası kalmadı alınacak kıyafet vb şeyleri bahar sezonu açılınca alacağım. Cinsiyetini öğrenince 6 9 bikaç tulum kışlığı sezon sonundan alacağım inş.Evet. Alisveris yapmadım ama ordan alisveris yapan cok kisi var .Canta guzelmis sanirim biraz daha arastirip oyle alacagim .
Ebebek hepsiburadainternetten bebek malzemelerini hangi sitelerden alıyorsunuz? ilk defa bebek alışverişi yapıcam Manavgatta yaşıyorum antalyaya gitmek lazım, çalışırken de zor oluyor
E bebekte bu cantayi gordum cok begendim onerebileceginiz bu tarz cantalar var mi kizlar ?Eki Görüntüle 2112319
Bebek arabasını ya şimdiden almayın ya da çok para vermeyin derim. Bebeğinizin durumuna göre karar verirsiniz. Kimi bebek çok kucakcı oluyor kanguru daha ise yarıyor. Çevremden gözlemlediğim boyle. Geçen arkadaş iyi ki arabaya çok para vermemişim dedi. 5 aylık yatıramıyor agliyor. Kanguruyla çıkıyor her yere. Ben joie nın 400 liraya aldım. Çok memnunum kullanışlı. 7 aylığız hala pusetiyle kullanıyorum. Takması katlaması basit.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?