Yani erken derken hani indirim yakalar mıyım daha iyi diye ama 400 lira indirim var daha da olur mu bilemedim.Sonucta alınacak canim erken gec diye bakmiyorum ben .Bu ay bebeğime ne alabilirim diye bakiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani erken derken hani indirim yakalar mıyım daha iyi diye ama 400 lira indirim var daha da olur mu bilemedim.Sonucta alınacak canim erken gec diye bakmiyorum ben .Bu ay bebeğime ne alabilirim diye bakiyorum.
Sanmiyorum 3 asagi 5 yukari ayni olur.Yani erken derken hani indirim yakalar mıyım daha iyi diye ama 400 lira indirim var daha da olur mu bilemedim.
Alın bence, şu an çok pişman oldum. Kaç aydır bu arabanın indirime girmesini bekliyorum. Diğer renkler indirime girdi kırmızı da indirim olmamıştı. Hafta sonu kraft aldım daha pahalı bir araba. Bilseydim bekler bunu alırdımEki Görüntüle 2111417 Kızlar benim istediğim arabadan akakçede uygun fiyatlı var ama erken mi olur diye çekiniyorum.
Bir banyo havlusu bol bol muslin örtü. Önce muslin örtüye kuruluyorum. Sonra halısına sarıyorum. Yenidoganken havlu kull anmadım. Muslin örtü yetiyor. El kadar oluyorlar zaten minnacik:))
canim havlu setini bilmem ama icinde bornoz varsa kesin alma. bornozu cunku minnacik bebege giydiremiyorsun bile. Guzel havlu alabilirsin veya kare sapkali gibi havludan gibi. Ben bol muslin bez almistim o kosesi sapkali havlunun icine muslin bez seriyordum banyodan cikarinca direk ona sariyordum kafasinida o sapka yerine, zaten muslin yetiyor her seferinde havluyu yikamiyordum bile ama muzlin bezleri yikiyordum makinede. Fiyatlarina bak yok eger cok fazla ucuksa en guzel kaliteli yumusak bir bambo havlu alsanda isini gorur.
Kiymetini bil 6 tanesi 25 tl filan o agiz bezlerinin :)Kızlar çok teşekkürler
Bu müslin bezleri mermerşahi dediğimiz bez sanırım annem öyle söyledi ondan kundak yapıcakmış ve el emeği ağız bezlerini yaptı foto eklim şimdi. O zaman havlu yerine yine bu bezlerden alalım biz
Yok canım mermerşahi ve müslin farklı . Onlarda satılıyor ama kumaşcılarda. Benim annemde dikti . :)Kızlar çok teşekkürler
Bu müslin bezleri mermerşahi dediğimiz bez sanırım annem öyle söyledi ondan kundak yapıcakmış ve el emeği ağız bezlerini yaptı foto eklim şimdi. O zaman havlu yerine yine bu bezlerden alalım biz
Hadi ya pahalıymış daha çok sevindim şimdiKiymetini bil 6 tanesi 25 tl filan o agiz bezlerinin :)
Şanslıyız o haldeYok canım mermerşahi ve müslin farklı . Onlarda satılıyor ama kumaşcılarda. Benim annemde dikti . :)
Bence hiç üzülme ebebek geçen sefer de öyle yaptı. Hiç stok açmadan indirim yapmış da tükenmiş gibi gösteriyor. Ama pazar günü mağazada indirim vardı siyah 1400 lira. Ben kırmızı siyah istediğim için almamıştım.Eki Görüntüle 2111540 Eki Görüntüle 2111539
Kızlar büyük fırsatı kaçırmışız cadillac air isteyenler tükenmiş siyah çok üzüldüm kaçırdığıma bej rengi isteyenler için hala mevcut ama siyahta acaip indirim olmuş. E bebek sürpriz yapmış ama anında tükenmiş.
Büyük gelmez. Benimkisi 3 kiloydu hastane çıkışı bile büyük geldi:)) 3.5-4 kiloyu tam geliyordur. Küçük gelme olmazKızlaar hastane çıkışı kaç tane almamız gerekyo bn 5 li aldım 1 tane. Sizce 10lu hastane çıkışna gerek var mı ? Birde hep hastane çkşları 0-3ay bebek iri olursa küçük gelmz,değil mi Eki Görüntüle 2111391
Kızlar çok teşekkürler
Teşekkürler canım. Toptan nevresim falan satılan yerlerden almış annem kesiyor iki kat yapıp kenarlarını süslüyor. Bunlar çok sağlıklıymış yumuşacık oluyormuş.Canım bu bezleri nasıl aldınız butun alıp anneniz mi kesti.ay maşallah çok begendim de bende alıp yapayım bu mermerşahi denen bezler nasıl nerde satılıyor acaba? Allah gusel gunlerde kullanmayı nasip etsin inşallah.
Kızlar çok teşekkürler
Evet canım öyle yapim bir büyük havlu bu bezler kundak falan iyi olacakyani olabilir tatlim guzel gule gule kullan. Her ise yariyor bu muslin bezler. ben carsafin uzerinede seriyordum basinin oldugu yere devamli agzindan az az kusak geliyor devamli alt carsaf degistirmek yerine bu besleri degistiriryordum mis gibi tertemiz Dedigim gibi bitanede buyuk havlu alsan iyi olur onu devamli bebegine kullanirsin buyuse bile kullanirsin farketmez.
Yaz bebeği olacaksa portbebede bunalır diye düşünüyorum. Puset derin olduğu için destek minderiyle yatırdım içine e ay. Bence pusetKizlar birşey soracagim sizce portbebemi kullanişli yoksa puset mi. Ben bir türlü karar veremiyorum. Sizce hangisi?
Evet haziranin sonu gibi olacak Allah nasip ederse ve benim 3. Bebeğim oldugu halde ne alacağıma karar veremiyorum:))Yaz bebeği olacaksa portbebede bunalır diye düşünüyorum. Puset derin olduğu için destek minderiyle yatırdım içine e ay. Bence puset