• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

Bebek arabasını ya şimdiden almayın ya da çok para vermeyin derim. Bebeğinizin durumuna göre karar verirsiniz. Kimi bebek çok kucakcı oluyor kanguru daha ise yarıyor. Çevremden gözlemlediğim boyle. Geçen arkadaş iyi ki arabaya çok para vermemişim dedi. 5 aylık yatıramıyor agliyor. Kanguruyla çıkıyor her yere. Ben joie nın 400 liraya aldım. Çok memnunum kullanışlı. 7 aylığız hala pusetiyle kullanıyorum. Takması katlaması basit.

Canim biz de bugun yine dukkanlari dolastik hep travel sistemlere bakiyoruz biz nedense bastan beri.. Sen 400e aldigina gore travel sistem degil Peki onu ilk gunden itibaren nasil kullandin
Pek cahilim bu konularda kusura bakma canim

Canim biz de bugun yine dukkanlari dolastik hep travel sistemlere bakiyoruz biz nedense bastan beri.. Sen 400e aldigina gore travel sistem degil Peki onu ilk gunden itibaren nasil kullandin
Pusetiyle kullaniyorum diyor .Travel dir Joie urunleri gecen ay e bebekte indirimdeydi mesela .Belki oyle bir indirim denk getirmiştir .Ben de merake ettim .Gorselini paylaşır misin M MutluHuzurluBereketli

Kızlar birde 2 yıl önceki ürünle şuan fiyatlarda çok fark oluyor. Dolara endeksli herşey. Benimde 3 yaşında bebeği olan arkafaşlarım bebek arabasının fiyatına çok şaşırıyorlar ama piyasa böyle malesef. Ortalama 3 yıl kullanılıyor. Benim zevkime de hitap etmesini istedim. Bende casual ı indirimden 1300 liraya aldım. 900 liraya da var arabalar tabiki ama tercihleri farklı oluyor herkesin. Herkese saygı duyuyorum.

20180217_182921.jpg 20180217_183242.jpg 2 adet 10 lu takım aldım for my baby markası cassiope nin ürünüymüş, 100 er TL fiyatı Havuzlu han.

Kızlar birde 2 yıl önceki ürünle şuan fiyatlarda çok fark oluyor. Dolara endeksli herşey. Benimde 3 yaşında bebeği olan arkafaşlarım bebek arabasının fiyatına çok şaşırıyorlar ama piyasa böyle malesef. Ortalama 3 yıl kullanılıyor. Benim zevkime de hitap etmesini istedim. Bende casual ı indirimden 1300 liraya aldım. 900 liraya da var arabalar tabiki ama tercihleri farklı oluyor herkesin. Herkese saygı duyuyorum.

Casual su aralar yine indirimde aslinda Sen hangi modelini aldin canim Gule gule kullan

caramell marka bir tanesi diğer markayı tanımıyorum ama kaliteleri gayet güzel sadece kargo parası 10TL üzerine koyunca 50 değil 60TL oluyor.
Toplu bir seyler alinca daha iyi olur sanirim.Sayfada guzel seyler var .Malum magazalarda erkek bebekler icin cok bir sey yok çünkü.

Hepsi cok tatlis saglikla kullansinlar insallah .Ben de ayni emzik setini 40 a aldim bugün tüh ya .
Ben Kozyatağında mothercarenin outlet mağazasında tesadüfen buldum hiç üzülme internette bile bulamadım tesadüf yani iş yerime yakın olmasa bilemezdim orayı.

Joie muze xl travel sistem. 750 tl den 400 tl düşmüştü ebebek indirim gününde denk getirdik. Şu an aynı araba 650 700 civarı. Benim araba plastik ama işimi görüyor. Biz araca doğmasına ve kalitesine baktık. Bulunduğumuz şehir düz ayak. Çift yön istemedik. Puset aracin üzerin e oturtulandan. Duyduğumuz tüm markalara baktık. 1500 2500luj arabalara da baktim. Hepsi aynı işi görecek nasılsa dedik ve ebebekte dolasirkwn teshiri surduk baktik aldik. Ben gebeligin 7.ayinda aldim. Bana arac gerekliydi. Hala her yere banka kuaför bebegimle giderim atarim arabasina oh miss:)) Alırken kimsede görmedim duymadım ama memnun kaldim:))

Joie muze xl travel sistem. 750 tl den 400 tl düşmüştü ebebek indirim gününde denk getirdik. Şu an aynı araba 650 700 civarı. Benim araba plastik ama işimi görüyor. Biz araca doğmasına ve kalitesine baktık. Bulunduğumuz şehir düz ayak. Çift yön istemedik. Puset aracin üzerin e oturtulandan. Duyduğumuz tüm markalara baktık. 1500 2500luj arabalara da baktim. Hepsi aynı işi görecek nasılsa dedik ve ebebekte dolasirkwn teshiri surduk baktik aldik. Ben gebeligin 7.ayinda aldim. Bana arac gerekliydi. Hala her yere banka kuaför bebegimle giderim atarim arabasina oh miss:)) Alırken kimsede görmedim duymadım ama memnun kaldim:))
Puseti de cok kolay takiliyor demi biz de incelemistik 2 3 hafta once .Evet dedigin gibiydi fiyati da .Erken oldugu icin almadik .Bizim icin de arabaya sigmasi hantal olmamasi onemli ve pratik katlanmasi.

Puseti de cok kolay takiliyor demi biz de incelemistik 2 3 hafta once .Evet dedigin gibiydi fiyati da .Erken oldugu icin almadik .Bizim icin de arabaya sigmasi hantal olmamasi onemli ve pratik katlanmasi.
Canım ben o araçla köy otobüsüne biniyorum. Ben çalışıyorum eşinin işi uzayınca otobüsle dönüyorum. Kızıma calistigim köyde bakıcı buldum. Pusetiyle kızı koltuğa oturtuyorum. Sonra tek hareketle arabayı katlayıp araca koyuyorum. Basta ağır geliyordu artık kolay geliyor:)) şehir içi otobüste zorluk yasanabiliyormus sigma yonunden. Bunu yeni duydum.

Back