• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

Eki Görüntüle 2112524 missmodish intagramda takip ediyordum oradan sipariş verdim ama 6-9 ay için bunlar ikisi 50TL.
canım missmodish kaliteli mi geldi kumaşı falan nasıl?
şimdi diğer arkadaşa cevabını gördüm. ben de oradan bişeyler almayı düşünüyorum. şirin takımlar var erkek bebek için.

canım missmodish kaliteli mi geldi kumaşı falan nasıl?
şimdi diğer arkadaşa cevabını gördüm. ben de oradan bişeyler almayı düşünüyorum. şirin takımlar var erkek bebek için.
Ben çok beğendim kalitesini ve zaten caramell marka geldi iyi bir marka diye biliyorum. Penyesi çok iyiydi.

Bunlarda bizden olsun :anneadayı: e bebekten :KK49:

Eklentiler

• AB24687A-1FD7-41A1-A014-661E2BD5D8D9.jpeg
    AB24687A-1FD7-41A1-A014-661E2BD5D8D9.jpeg
    80,5 KB · Görüntüleme: 164
Kızlar merhaba :) ben instagramda bir sayfada görseldeki hastane çıkışını çok beğendim :) Eminönü’ne giden arkadaşlar bu tarz bir set gözünüze hiç çarptı mı acaba?

Eklentiler

• E5B86027-DF7F-46E6-A331-D6C36263A48D.png
    E5B86027-DF7F-46E6-A331-D6C36263A48D.png
    260,9 KB · Görüntüleme: 159
Bunlarda bizden olsun :anneadayı: e bebekten :KK49:
Saglikla giysin bebisin insallah canim .Mavileri doldurmussun cinsiyet mi soyledi dr ?
Kızlar merhaba :) ben instagramda bir sayfada görseldeki hastane çıkışını çok beğendim :) Eminönü’ne giden arkadaşlar bu tarz bir set gözünüze hiç çarptı mı acaba?
Canim nacizane fikrim hastane cikisi icin daha sade seyler bak boyle takimlar 3 6 ayda daha rahat olur .

Saglikla giysin bebisin insallah canim .Mavileri doldurmussun cinsiyet mi soyledi dr ?

Canim nacizane fikrim hastane cikisi icin daha sade seyler bak boyle takimlar 3 6 ayda daha rahat olur .
Evet cnm 2li tarama için gittiğimde doktora soruyım belki bi tahmin yapar dedim direk erkek dedi :anne:

Evet cnm 2li tarama için gittiğimde doktora soruyım belki bi tahmin yapar dedim direk erkek dedi :anne:
Sen yine de 16 yi bekle canim 12 de sonuclar cok guvenilir degil hatta bir arkadasin 3 kez farkli soylediler 12 16 20. Haftalarda

Ben çok incelemedim ama dikkatimi çekmedi bu model gözümden kaçmış olabilir.

bende bugun oğluşuma cicişler aldım:KK200: bu erken mi değil mi düşüncesi benide düşündürüyordu ama baktım istediğim beşik indirimde aldım valla.ay sağlıkla mutlulukla huzurla kullansın inşallah.hepimizinki tabii:anne:

Eki Görüntüle 2109385
Eki Görüntüle 2109386

Yatağınız geldi mi acaba. Baybmall de şu an indirim var 664 lira, son gün bugün ben de mi alsam diye düşünüyorum. Siz beğendiniz mi?

p662XN.jpg

Kızlar bunları Instagram'da en uygun 25 tlye görmüştüm ama çarşıda 10 TL'ye buldum aldım hemen
oOOy3q.jpg

Bu da 13 lu hastane çıkışı 50 TL'ye aldım. Yumuşacık yine son kalmıştı.
Bir de Melis bebe diye bir internet sayfasından epey biseyler aldım henüz elime ulaşmadı.
Yarın da bebek odası gelecek inşallah sözlerinde dururlarsa

hepsini güle güle kullan canım hepsi güzel... missmodish ürünleri nasıl peki ? bende bakıyorum o siteye ama cesaret edemedim henüz
Çok teşekkürler canım, ben çok beğendim kaliteside fiyatıda iyiydi ben de tekrar alışveriş yapacağım inşallah.

p662XN.jpg

Kızlar bunları Instagram'da en uygun 25 tlye görmüştüm ama çarşıda 10 TL'ye buldum aldım hemen
oOOy3q.jpg

Bu da 13 lu hastane çıkışı 50 TL'ye aldım. Yumuşacık yine son kalmıştı.
Bir de Melis bebe diye bir internet sayfasından epey biseyler aldım henüz elime ulaşmadı.
Yarın da bebek odası gelecek inşallah sözlerinde dururlarsa
Hepsi çok güzel canim. Güle güle kullansin bebişin. 10 tl ye çok iyi bir fiyat nereden aldin ki?

Back