• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

Kızlar havlu seti mi alacksınız yoksa sadece havlu mu? Bi arkadaşım set alma çabuk büyüyorlar ve küçük geliyor bi banyo için havlu alsan yeterli dedi. Var mı araştırmalar?:KK49:
Bir banyo havlusu bol bol muslin örtü. Önce muslin örtüye kuruluyorum. Sonra halısına sarıyorum. Yenidoganken havlu kull anmadım. Muslin örtü yetiyor. El kadar oluyorlar zaten minnacik:))

Çok tatlı canım bebişini içinde de görürüz inşallah. Bence yeter ya zaten ekstradan aldigimiz 0-3 ay zıbın falan da olucak :bicak: hatta hastane çıkışını ben sadece uzun kollu olduğu için almayı düşünüyorum başka uzun kollu almicam bilmiyorum ne kadar dogru
Yaza denk geleceği için uzun kolludan bence de 1-2 tane yeter, ip askılı olan bodyler de gordum onlar da giyilir sanirim

Kızlar ilk bebeğim ama iç zıbınları askılı almayın diyodur bzim gruptaki bazı arkadaşlar pişik olabiliyomuş koltuk altı ben bir iki tane aldım sadece . İç zıbınları e bebekten alabilirsiniz düz beyaz dört öde bes al ay ay farklı farklı alabilirsiniz ve kesinlikle sobee ye gidin mağazalarında çok çeşit yok aslında nette daha güzel şeyler var bunları sobee den almıştım 08B8C397-92BF-49C6-8833-034432F6098A.jpeg D86D265D-DEFE-426B-A3EA-8B098327590B.jpeg DC9D93DE-C904-4E5C-B630-08AE5540A49A.jpeg B0C7270B-4971-498F-81C8-C510ADD7BDF4.jpeg

kizlar ben yeni dogunca giymek icin capraz citcitli uzun bir kac zibin aldim esnek olanlardan ilk kizimda yazin dogmustu simdikide oyle. her ne kadar yazda olsa ilk bir kac hafta bebek kendini isitmakta gucluk cekiyor, geceleri falan iyi oluyor. O yuzden 2 tane falan bulundurun evde.

Ayrica sifir kollu degilde ben kisa kollu almistim. 2 tanede sifir kol, ama hic askili kullanmadik. Her ne kadarda olsa yeni dogmus bebek biz gibi terleme falan olmuyor birde cabuk usutebilirler. tabi yasadiniz yerede bagli. Adananin sicagi ile eskisehirin sicagi nasil bir olmazsa onuda hesaba katin.

Birde ben kiyafet olarak ince keten kiyafetler almistim serin serin giydiriyordum, ama en cok kucukken pijama esofman penye tarzi yumusak seyler kullanisli. Zaten devamli uyuyorlar altina yapiyorlar kusuyorlar falan bol pijama tarzi seyi guzel oluyor. Ben guzel suslu pijamalar aldim hem kiyafet hem pijama yerine kullanilabilicek sekilde.

Ayrica aklinizda bulunsun sapkali hirkalar almayin yeni dogan icin. Devamli yatan uyuyan bir bebek icin hic rahat degil

Kızlar havlu seti mi alacksınız yoksa sadece havlu mu? Bi arkadaşım set alma çabuk büyüyorlar ve küçük geliyor bi banyo için havlu alsan yeterli dedi. Var mı araştırmalar?:KK49:

canim havlu setini bilmem ama icinde bornoz varsa kesin alma. bornozu cunku minnacik bebege giydiremiyorsun bile. Guzel havlu alabilirsin veya kare sapkali gibi havludan gibi. Ben bol muslin bez almistim o kosesi sapkali havlunun icine muslin bez seriyordum banyodan cikarinca direk ona sariyordum kafasinida o sapka yerine, zaten muslin yetiyor her seferinde havluyu yikamiyordum bile ama muzlin bezleri yikiyordum makinede. Fiyatlarina bak yok eger cok fazla ucuksa en guzel kaliteli yumusak bir bambo havlu alsanda isini gorur.

bebiş bekleyen annelere selam :) tam aradığım ihtiyacım olan konu afilim92 'ye teşekkürler
henüz 16 haftamdayım tek bir şey bile almadım :) henüz cinsiyetini bilmiyoruz 12. haftada 2li testte erkek gibi dedi doktorum ama değişebiliyormuş bakalım :)
benim ne alınmalı ne alınmamalı konusunda çok desteğe ihtiyacım var ilk bebeğim ve aileden uzakta yaşadığımız için çevremde pek yeni bebek sahibi arkadaşım yok o yüzden araştırıyorum

erken alma taraftarı değilim ama maddi olarak sanki erken almak daha avantajlı, ben 2 yaşına kadar oda yapmayı düşünmüyorum o yüzden park yatak önerdi çevremdekiler, bir yakınımızda çilekten ahşap beşik almış ama bebeği hastanede kaldığı için kullanamamış çok şükür bebiş iyi şu an , beşiğini de bana hediye ediyor :) o yüzden yatak ,beşik ,park yatak konusunda çok kararsızım

bebek arabası konusunu doğumdan sonra ya bırakmayı düşünüyorum ama emin değilim,

hastane çıkışı ve ilk ay giyilecekler konusunda beşiği verecek yakınımız bana bir çanta yapıp göndermiş hiç kullanılmamış o yüzden ben kıyafet konusunda sadece özendiklerimden bikaç parça birşey almayı düşünüyorum.

şu an anne kucağı ve bebek yatağı konusunda önerilere ihtiyacım var :)

Saglikla dogsun tatlim tebrike derim. Yavas yavas ihtiyaclarini indirimleri takip ederek alman en dogrusu. Ama liste seklinde calisman daha cok avantajli olur bilmeden fazlasiyla esya dolar evine.

Kisisel fikrim benimde park yatak yerine ahsap olani arkadasin verdigini kullanmak. Ben nedense park yataklari sevmiyorum saglikliz/ rahatsiz gibi geliyor tabi bu kisisel bir tercih.

Ana kucagina gelince gercekten kullanicakmisin? Benim vardi chicco dan almistim ama kizim hic yatmadi sevmedi. Kisiden kisiye gore degisir ama gercekten kullanicakmisin onu dusun oyle al. Hatta tavsiyem etrafinda tanidiklardan kullanilmis varsa dogunca denersin eger baktin seviyor oyle al. Belkide kalin bir yorgan yere serince o bile yeticek.

Gri almıştım canım :KK200:
Yatağıma o renk uyuyo diye
Bak hatta foto atayım

Eki Görüntüle 2109411

Gule gule kullan canim. bende bu anne yani besikten alicaktim yeni dogunca kullanmak icin hatta karar vermistim bile, zate ayri odada yaptim bebegime .ama sonra husrana ugradim benim yatagim box spring baza ( genisligi yani 180 cm) baya da yuksek meger benim yatagima olmuyormus fazla yuksek oldugu icin. Yani hanimlar yataginiz yuksekse almadan once kesin konusun olcun. Belirli olcuye kadar oluyor cunku daha fazla yukselmiyor besik.

guzelmis tatlim bunlar aldin mi alicakmisin ? Tek bu hastane cikislari set halinde ben pek sevmiyorum. 1 tane set yeter seklinde dusunuyorum, fiyatlarida cok cunku onun yerine 2 takim normal pijama daha avantajli kullanisli geliyor.
Aldiklarima aldim diye yaziyorum canim .Size fikir olsun diye paylasiyorum 3 5 sayfa oncesinde aldiklarimo görebilirsin.

Canim bu urunler cok tatli ama boyle bir site yok nerden bakabiliriz
Instagramda ;)

Bu hastane çıkışını ben de beğenmiştim canım belki de alırım bilmiyorum ama şimdilik biraz ara verdim alışverişe bir de yazlık daha güzel şeyler çıkar belki diye bekliyorum
Bunlar penye standart oluyor canim .Esime hamile olduğumu soyledigimin ertesi gun surprizime surprizle karsilik verip Panco dan almis hastane çıkışı .Cok tatli yaa .Bir tane daha alcam yeter

Kızlaar hastane çıkışı kaç tane almamız gerekyo bn 5 li aldım 1 tane. Sizce 10lu hastane çıkışna gerek var mı ? Birde hep hastane çkşları 0-3ay bebek iri olursa küçük gelmz,değil mi
IMG_20180214_194452516.jpg

Kızlaar hastane çıkışı kaç tane almamız gerekyo bn 5 li aldım 1 tane. Sizce 10lu hastane çıkışna gerek var mı ? Birde hep hastane çkşları 0-3ay bebek iri olursa küçük gelmz,değil mi Eki Görüntüle 2111391
Bence 10 lu ya gerek yok icinde zaten yok önlük yok eldiven sapka ivir zivir var .Benim bebeğim yazin doğacak gerek görmüyorum. 2 tane yeter .

A2A63794-7B73-4820-90CD-EFC22C8D86D9.png Kızlar benim istediğim arabadan akakçede uygun fiyatlı var ama erken mi olur diye çekiniyorum.

Back