Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

Eki Görüntüle 2111417 Kızlar benim istediğim arabadan akakçede uygun fiyatlı var ama erken mi olur diye çekiniyorum.
Alın bence, şu an çok pişman oldum. Kaç aydır bu arabanın indirime girmesini bekliyorum. Diğer renkler indirime girdi kırmızı da indirim olmamıştı. Hafta sonu kraft aldım daha pahalı bir araba. Bilseydim bekler bunu alırdım

Bir banyo havlusu bol bol muslin örtü. Önce muslin örtüye kuruluyorum. Sonra halısına sarıyorum. Yenidoganken havlu kull anmadım. Muslin örtü yetiyor. El kadar oluyorlar zaten minnacik:))

Kızlar çok teşekkürler
Bu müslin bezleri mermerşahi dediğimiz bez sanırım annem öyle söyledi ondan kundak yapıcakmış ve el emeği ağız bezlerini yaptı foto eklim şimdi. O zaman havlu yerine yine bu bezlerden alalım biz

Eklentiler

• D1510E58-EDCF-4A49-B206-BF9767055AB3.jpeg
    42,3 KB · Görüntüleme: 177
Kiymetini bil 6 tanesi 25 tl filan o agiz bezlerinin :)

Yok canım mermerşahi ve müslin farklı . Onlarda satılıyor ama kumaşcılarda. Benim annemde dikti . :)

Kızlar büyük fırsatı kaçırmışız cadillac air isteyenler tükenmiş siyah çok üzüldüm kaçırdığıma bej rengi isteyenler için hala mevcut ama siyahta acaip indirim olmuş. E bebek sürpriz yapmış ama anında tükenmiş.

Bence hiç üzülme ebebek geçen sefer de öyle yaptı. Hiç stok açmadan indirim yapmış da tükenmiş gibi gösteriyor. Ama pazar günü mağazada indirim vardı siyah 1400 lira. Ben kırmızı siyah istediğim için almamıştım.

Büyük gelmez. Benimkisi 3 kiloydu hastane çıkışı bile büyük geldi:)) 3.5-4 kiloyu tam geliyordur. Küçük gelme olmaz

Kıyafeti çok alma dediler ama altını değiştirirken cid kaka yapabiliyor ilk zamanlar. Acemilik olunca hadi kıyafet batti:))) tek kullanımlık alt değiştirme irtuleri çok ise yarıyor. Emiyor kusuyor. Emdikten sonra gaz çıkarmayı unutursanız ki yorgunluktan olabiliyor:)) hadi küstü değiştir. Kıyafet bol olsun elinizde. Eskimiyor. Ikinciye yatırım diye dusunun:)) ilk 3 hafta 0-3 ay kıyafetler büyük geldi. 0 ay 1 aylik olanlardan aldım. 1 aylıkken 0-3 ayları giymeye başladı. Benimkine hastane çıkışları bile büyük geldi. Yaz döneminde ilk iki hafta ince uzun kollulardan giydirdim büyüklerin zoruyla. Onlar gidince sort tisort giydirdim:)) ilk bir hafta ortama alisana kadar uzun kol iyidir. Coraplar bile buyuk gelecek:)) corap alin. Patikli alt olda bile bacakları sürekli kıvırıp uyuyor. Bacakları çekince pantolondan çıkıyor ayak:)) ayağına çorap üzerin e katilli giydirdim. Üşümesin gaz olmasın diye.

Canım bu bezleri nasıl aldınız butun alıp anneniz mi kesti.ay maşallah çok begendim de bende alıp yapayım bu mermerşahi denen bezler nasıl nerde satılıyor acaba? Allah gusel gunlerde kullanmayı nasip etsin inşallah.

Teşekkürler canım. Toptan nevresim falan satılan yerlerden almış annem kesiyor iki kat yapıp kenarlarını süslüyor. Bunlar çok sağlıklıymış yumuşacık oluyormuş.

yani olabilir tatlim guzel gule gule kullan. Her ise yariyor bu muslin bezler. ben carsafin uzerinede seriyordum basinin oldugu yere devamli agzindan az az kusak geliyor devamli alt carsaf degistirmek yerine bu besleri degistiriryordum mis gibi tertemiz Dedigim gibi bitanede buyuk havlu alsan iyi olur onu devamli bebegine kullanirsin buyuse bile kullanirsin farketmez.

Evet canım öyle yapim bir büyük havlu bu bezler kundak falan iyi olacak

Kizlar birşey soracagim sizce portbebemi kullanişli yoksa puset mi. Ben bir türlü karar veremiyorum. Sizce hangisi?

Kizlar birşey soracagim sizce portbebemi kullanişli yoksa puset mi. Ben bir türlü karar veremiyorum. Sizce hangisi?
Yaz bebeği olacaksa portbebede bunalır diye düşünüyorum. Puset derin olduğu için destek minderiyle yatırdım içine e ay. Bence puset

Yaz bebeği olacaksa portbebede bunalır diye düşünüyorum. Puset derin olduğu için destek minderiyle yatırdım içine e ay. Bence puset
Evet haziranin sonu gibi olacak Allah nasip ederse ve benim 3. Bebeğim oldugu halde ne alacağıma karar veremiyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…